Μαγνες Μαγκες θελω μια βοηθεια , θελω να συντονισω τα δυο πηνια σε σειρα του γκαν , συρμα 0.1 στροφες 651 το καθε ενα 50 mm μηκος το καθε πηνιο κ διαμετρος 8 mm…η ερωτηση μου ειναι μετραω συνδεμενα κ τα δυο πηνια σε σειρα για να βγαλω ποσα μιλι χενρι εινα?κ μετα να βρω πυκνωτες ωστε να συντονιστει καλα
-
Συντονισμος
Να ρωτησω κατι κ ισως κουφο κ αν μπορει να βοηθησει καποιος , απ την στιγμη που υπαρχει γειωση αναμεσα στα δυο πηνια δεν πεφτει η συνολικη αυτεπαγωγη? Δεν ξερω αν το ειπα σωστα δηλαδη τα συνολικα μιλιχενρι του πηνιου, ο συντονισμος ειναι μεγαλη υποθεση, τα προγράμματα ειναι αξιοπιστα? Τα περισσοτερα ειναι για σωληνοειδή πηνια σκετα , κανουν αυτα ? Γιατι οργανο για να μετρησω δεν εχω
-
Συντονισμος
Να ρωτησω κατι κ ισως κουφο κ αν μπορει να βοηθησει καποιος , απ την στιγμη που υπαρχει γειωση αναμεσα στα δυο πηνια δεν πεφτει η συνολικη αυτεπαγωγη? Δεν ξερω αν το ειπα σωστα δηλαδη τα συνολικα μιλιχενρι του πηνιου, ο συντονισμος ειναι μεγαλη υποθεση, τα προγράμματα ειναι αξιοπιστα? Τα περισσοτερα ειναι για σωληνοειδή πηνια σκετα , κανουν αυτα ? Γιατι οργανο για να μετρησω δεν εχω
Αφού δεν έχεις όργανο να μετρήσεις τα πηνία Ταχμα πώς τα καταφέρνεις και το συντονίζεις? Εγώ δεν τα κατάφερα. Με τον φερρίτη μέσα αλλάζει τελείως η αυτεπαγωγή.
-
Συντονισμος
Στον ταβολαρα ειχα παρει απο ενα παιδι κ τα μετρησα μαζι τοτε, ομως ειχα πιο χοντρο συρμα, τωρα αλλαξα κεραια κ συρμα κ προσπαθω στο περιπου με ενα προγραμμα κ αλλον σταθμο πιο ψηλα, έγινε μπαχαλο γι αυτο ρωταω, ειχα κ καπου γραμμενη την αυτεπαγωγη αλλα την εχασα κ το παιδι δεν ειναι εδω να παρω το παπαρακι να μετρησω….