Τωρα που δεν πουλαω μηχανηματα και δεν δεχομαι π.μ και θα δινω μονο την γνωμη μου πανω στο αντικειμενο που γνωριζω να δω τι θα δω. Ειμαι περιεργος.
-
ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΜΕΛΟΥΣ
@metal:
πολυ ευκολα ξεχναμε εδω μεσα
εγω δεν γουσταρω να συμετεχει στο φορουμ ο μερακλης μετα την χοντραδα που ειχε κανει να ηχογραφει τον κοσμακι.Το να διαφυλασω την πρωσοπικη μου γαληνη και ακεραιοτητα ειναι δικαιωμα μου και οφειλω με οτι μεσω μου επιτρεπει ο νομος να το υπερασπιστω<και ηχογραφηση ακομα>(Δημοκρατια). Ειμαι απολυτος νομιμος οταν ξερω τα δικαιωματα μου και γνωριζεις τις υποχρεωσεις σου.Απλα και ομορφα. Καλο σου βραδυ
Όλα είναι θέμα αντίληψης!!!!!!
-
ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΜΕΛΟΥΣ
@egeo:
Το να διαφυλασω την πρωσοπικη μου γαληνη και ακεραιοτητα ειναι δικαιωμα μου και οφειλω με οτι μεσω μου επιτρεπει ο νομος να το υπερασπιστω<και ηχογραφηση ακομα>(Δημοκρατια). Ειμαι απολυτος νομιμος οταν ξερω τα δικαιωματα μου και γνωριζεις τις υποχρεωσεις σου.Απλα και ομορφα. Καλο σου βραδυ
το θρασος σου δεν εχει ορια δεν εχω να πω τιποτε αλλο
η συγκατοικηση ουτε εμενα μου αρμοζει
ας το χειριστει το θεμα η σελιδαρχισα -
ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΜΕΛΟΥΣ
το θρασος σου δεν εχει ορια δεν εχω να πω τιποτε αλλο
η συγκατοικηση ουτε εμενα μου αρμοζει
ας το χειριστει το θεμα η σελιδαρχισαΕδω Μητσο θα διαφωνισω. Τα φορουμ ειναι απλα για να ανταλασουμε αποψεις, τιποτα αλλο.
Δεν τιθεται καν θεμα συγκατοικησης. Οποιον δεν τον γουσταρεις δεν τον απαντας για να μην το πω αλλιως οτι δεν διαβαζεις καν τα θεματα του.
Με τοσες κοντρες που υπαρχουν εδω μεσα εαν τιθονταν θεμα αρνησης "συγκατοικησης" τοτε θα ειχε μεινει μονο η διαχειρηση. -
ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΜΕΛΟΥΣ
Φυσικα σημερα ουτε στα εντερα μας δεν εχουμε εμπιστοσινη, και αυτα μπορει να μας προδοσουν.
Για να ειναι καπιος αξιοπιστος χριαζετε τα διαπιστευτηρια των παλαιων**…...........;**
Με τον Γεωργιο μιλω σχεδον καθημερινα εδω και αρκετους μηνες και πιστευω ακραδαντα αν ηταν λαμογιο δεν θα μου ξεφευγε.
Σταματηστε αυτη την καχυποψια επιτελους. Απο την στιγμη που παρουσιασε ενα εργαλειο και δεχτικε να τεσταριστη δημοσια πιο το προβλημα σας.
Ισος ο απογονος να εχει δικιο οτι ταραξε τα νερα. Αυτο ειναι σοβαρο παραπτωμα για ενα νεο μελος στο φορουμ.
Θα μπορουσα να γραψω ποιος ειναι πως ζη με τι ασχολιτε και πολλα αλλα, αλλα θα ειναι δωρον αδωρον. Γιατι καταλαβα οτι το μονο που ενδιαφερει ειναι να μη δοκιμαστη δημοσια το εργαλειο του…........... και βγαλει στην αχρηστια αρκετα παραπλησια που πωλουνται εδω μεσα.
Ταδε εφη ΡΩΣΟΣ
:36_1_55::36_1_55:
Συμφωνώ και επαυξάνω είναι από τα (λίγα) άτομα που αξίζουν
Την καλημέρα μου Νικόλα ….
-
ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΜΕΛΟΥΣ
@Geo:
Εδω Μητσο θα διαφωνισω. Τα φορουμ ειναι απλα για να ανταλασουμε αποψεις, τιποτα αλλο.
Δεν τιθεται καν θεμα συγκατοικησης. Οποιον δεν τον γουσταρεις δεν τον απαντας για να μην το πω αλλιως οτι δεν διαβαζεις καν τα θεματα του.
Με τοσες κοντρες που υπαρχουν εδω μεσα εαν τιθονταν θεμα αρνησης "συγκατοικησης" τοτε θα ειχε μεινει μονο η διαχειρηση.Πολυ ωραια λογικη.
Βαλτε και εναν παιδοφιλο.
Βαλτε και εναν βιαστη.
Βαλτε και εναν αρχαιοκαπιλο.Και αν δεν ειναι του γουστου σας απλα μην διαβαζετε τα γραφωμενα τους.
Αλλα βλεπω στο θεμα κλικες που ανεβασες παλια ακομα δεν εδοσες απαντιση.
Μαλων την δικια σου ενοουσες και το απεδιξες με το ποσταρισμα σου. -
ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΜΕΛΟΥΣ
το προσωπικό μήνυμα που έστειλα στον Γιώργο μόνο, μόνο απειλητικό χαρακτήρα δεν είχε!!!!!
ΚΑΜΙΑ απειλη δεν ενοιωσα απο το μηνυμασου , και οπως προανεφερα ,το θεωρησα προστατευτικο και σε ευχαριστησα !! και εφ οσον με δικη σου προτοβουλια εβγαλες δημοσια το ονομα σου ,ακομη μια επιβαιβεωση και αποδειξη του οτι ΔΕΝ υπηρξε ουτε ΚΑΝ διαθεση απειλης , θελω με την σειρα μου επωνημα τωρα ,να σου πω , ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΑPOGONOS για το μηνυμα σου!! Τωρα σχετικα με καποια σχολια , για λυπηση ,βομβες , και επικεντρο , καποιων συναδελφων , θα πω λιγα !!( ΤΙ ΧΡΕΙΑ ΕΧΩΜΕΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ? ΓΝΩΡΗΣΑΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ) εσεις συναδελφοι που τα γραφεται , ΓΝΩΡΗΣΑΤΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΓΕΩΡΓΙΟ , και γραφεται οτι γραφεται ? και επειδη ξερω και ξερεται οτι ΔΕΝ με γνωριζεται , απο που ορμομενοι τα γραφεται ?
-
ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΜΕΛΟΥΣ
@metal:
γιωργο επιδη ξαναδιβασα το ποσταρισμα που εκανα προς τον βενζηνα και το βρεισκω πολυ κατανοητο.
πεσμου σε παρακαλω τι δεν καταλαβες και μου ζητησες να το ξεκαθαρισω.Αναφερθηκες στο μηνυμα προς τον Γιωργο και οτι εκει εβλεπες μονο αληθειες.
Επειδη εκει υπηρξαν και βρισιες και απειλες λογικο δεν ειναι να μεινει απορια ως προς τι αντιλαμβανομαστε προς τις αληθειες?
Αυτα , και εφοσων διευκρινηστηκε τελειωσε!Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
ΝΙΨΟΝΑΝΟΜΗΜΑΤΑΜΗΜΟΝΑΝΟΨΙΝ
ΠΑΣΜΗΕΛΛΗΝΒΑΡΒΑΡΟΣΕΣΤΙΝ -
ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΜΕΛΟΥΣ
για βομβες επικεντρομιλησα εγω.δεν σε ξερω ουτε και εσυ.γερος να εισαι εσυ και η οικογενεια σου.τα εγραψα αυτα ορμομενος απο τα γραπτα σου και εξηγουμαι,εγραψες οτι παραδινεις μαθηματα ρβδ αλλα δεν μας ειπες αν ειναι δωρεαν η με αμοιβη.μιλησες οτι πατησες τον στοχο στο βουνο και παρουσιαστηκες ως ο σουπερ ρβδσκοπος και τι εβγαλες μια πετρα αυτο ειναι επιτυχια;ξερεις ποσες πετρες σιδερα σκουριες πατησα εγω;ενω εψαχνα για χρυσο.αυτο και αν ειναι αποτυχια.στο δοκιμαστηριο του σιδερα ειπες οτι πατησες ολους τους στοχους και μπραβο σου με την βοηθεια ενος καινουργιου μηχ απο την ρωσια,εμεσα μιλησες οτι ισως το δωσεις σε καποιους να το δουλεψουν με αμοιβη φυσικα και οταν μιλησαν ο παρης καλη του ωρα για φεις κοντρολ σιωπησες.οταν ο λεων σε εκοψε απο το δοκ για τον ιδιο λογο σιωπησες.αλλα για μενα η μεγαλητερη αποδειξη αυτο προβολης ειναι οτι βγαζεις ανακοινωση οτι φευγεις λες και εισαι ο νουμερο 1 και οτι θα χασει το φορουμ, αν καποιος ειναι χολωμενος με κατι αποχωρει σιωπηλα και δειχνει ανωτερωτητα κρατωντας τους φιλους του.σου ευχομαι επιτυχιες και ηρεμια στην ζωη σου.
Οι κοιμισμενοι ειναι εργατες και συνεργοι σε αυτα που γινονται στον κοσμο.ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ
-
ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΜΕΛΟΥΣ
Πολυ ωραια λογικη.
Βαλτε και εναν βιαστη.
Βαλτε και εναν αρχαιοκαπιλο.Και αν δεν ειναι του γουστου σας απλα μην διαβαζετε τα γραφωμενα τους.
Μαλων την δικια σου ενοουσες και το απεδιξες με το ποσταρισμα σου.Πολυ ωραια, θα παρεις την απαντηση αργοτερα οταν διαβασω το θεμα με τις κλικες μιας και δεν μπηκα στον κοπο να κοιταξω τι εγραψαν οι εχοντες την μυγα.
Οσο για τα παραπανω περι βιαστων κλπ… δεν νομιζω να ηταν τετοιο ατομο ο Μερακλης. Και απο ποτε εγινες κριτης του ποιοντος του καθε μελους????
Δηλαδη οποιος δεν εχει το δικο σου "υψηλο" επιπεδο δεν κανει να μιλαει για ανιχνευτες??? Εκτος και σε βολευει καλυτερα να καταργηθουν οσοι ασχολουνται με τα ηλεκτρονικα και να μεινεις μονο εσυ να πουλας συλλεκτικες βεργες.
Αργοτερα η συνεχεια... -
ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΜΕΛΟΥΣ
Νομιζεις οτι κατι εγραψες τωρα για την συλεκτικη.
Εισαι τοσο κοντοφαλμος και κολιμενος που δεν μπορεις να καταλαβεις ουτε τον σαρκασμο ουτε τον χλεβασμο αλλα ουτε και την ειρωνια.
Αρε καρμηρι δεν θα το συνεχισω γιατι μονος σου το ειπες διαφορετικα επιπεδα.
Το ποιος ειναι καρμιρης ασε να το κρινουν οι αλλοι που εχεις παθει παρκινσον απο την καρμιρια:36_1_20:
-
ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΜΕΛΟΥΣ
Πολυ ωραια λογικη.
Βαλτε και εναν βιαστη.
Μαλων την δικια σου ενοουσες και το απεδιξες με το ποσταρισμα σου.Θεωρεις οτι εσυ εχεις λογικη στα γραφωμενα σου??? Διαβασε πρωτα τους κανονες στην αρχικη,μαθε να μιλας ωστε να κανουμε διαλογο η αντιλογο και ασε να κρινουν αυτοι που ξερουν και οχι εσυ που επωφελησε απο το να με προσβαλεις. Δεν πουλαω μηχανηματα πια,μην στεναχωριεσαι και μην ταραζεσαι με κλικες οταν εσυ εισαι σε κλικα. Και καλο ειναι να μιλας οταν ξερεις κατι για τις παραπανω βλακιες που γραφεις διοτι το ποινικο μητρωο μας ειναι αριστο.Δεν θα ασχοληθω αλλο με τα γραφωμενα σου,δεν εχουν ακολουθια αλλα και κατι σοβαρο.
Όλα είναι θέμα αντίληψης!!!!!!
-
ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΜΕΛΟΥΣ
Νομιζεις οτι κατι εγραψες τωρα για την συλεκτικη.
Εισαι τοσο κοντοφαλμος και κολιμενος που δεν μπορεις να καταλαβεις ουτε τον σαρκασμο ουτε τον χλεβασμο αλλα ουτε και την ειρωνια.
Αρε καρμηρι δεν θα το συνεχισω γιατι μονος σου το ειπες διαφορετικα επιπεδα.
Ρωσσε Νικολα θα σε παρακαλουσα να εισαι ποιο προσκτικος στα λογια σου οταν ανεφερεσε σε ατομα οπως ειναι ο Γιωργος Geo,και στο λεω αυτο διοτι εχει αποδηξει εδω και χρονια οτι ειναι ενα αξιολογο ατομο μεσα στις σελιδες που αφορουν το χομπυ μας και οχι μονο στην Ελλαδα και αυτο ειναι αποδιδιγμενο μεσα απο τα γραφωμενα του,και δεν μπορεις να το απαξειοσεις.
Το αν γραφεις παλι στην σελιδα αυτη ποσος με ενδιαφερει διοτι κατι επανω στο χομπυ δεν εχεις προσφερει 30 χιλ. ειμαστε και ουτε σε ξερω αν και το προσπαθησα να ερθω και το ξερεις ,το να γνωριζεις καποιον που ειναι 600 χιλ. μακρια σαν το δεξι σου χερι αυτο με προβληματιζει αν και ειναι δικαιομα σου αλλα μηπως δεν ειμαστε τις κλικας και μας αποφευγετε,αυτα τα οποια εχει προσφερει ο Γιωργος ειναι βουνο μπροστα στα δικα σας.Αν ζουσε ο συνχορεμενος και εβλεπε την συμπεριφορα σου απενατη στον Γιωργο θα ειχες παρει ποδι χωρις να παρεις χαμπαρι.
Το θεμα κλικες ειναι εδω απο τα γραφομενα σας αυτη ειναι η αξια σας να θελετε να διοξετε τετοια ατομα που κατι εχει η κουτρα τους μεσα.
Εισται αξιοι της λυπης σας,λυπαμε για αυτη μας την καταντια που ουτε τους γειτονες μπορουμε να φτασουμε στην ομαδικοτητα.Συνεχειστε εσεις με της ρωσσικες βεργες σας και χλεβαζετε τους αλλους που αποδιδιγμενα εχουν προσφερει ετω και κατι στην σελιδα.
Και μιας που μου ηρθε η ιδεα για να δωσω και λιγο ενδιαφερον στο θεμα κλικας θα παρακαλουσα την διαχειρισει αν μπορουσε να μας ανοιξει μια χωρια ενοτιτα οπως εγινε και με τα σιμαδια,στην οποια θα ηθελα να ειναι ατομα τα οποια εχουν γνωση ηλεκτρονικων οπως geo,egeo rider,και καποια αλλα ακομη,κατι σαν πριβε και να δουμε αν χολοσκανε καποιοι απο εδω μεσα για το τι λεγετε εκει.
Είμαι ωραίος γιατί είμαι Σερραίος!!!
-
ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΜΕΛΟΥΣ
@metal:
απο τι βλεπω θελεις και τον μερακλη στην παρεα indiana!!!
μια ερωτησει ολοι η εμπορη μηχανηματων ηχογραφουνε τους πελατες του οπως εκανε το παιδακι???
Θυμαμαι ειχα μηλειση και γω μαζι του στο τηλ και οσο σκεφτωμαι οτι κατεγραφονταν η συνομηλεια μας μου ερχετε να του σπασω το κεφαλι..
αυτο που εκανε ο μερακλης μονο η πουτανες τα κανουνε!!!! αισηχτηρ απο κει που τον θελετε παλι στην παρεα.
θα βγει παλι και θα μας πει φιλε διαφηλασω τον εαυτουλι μου και τετοιες παπαριες…
Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΣΥΝΧΩΡΕΙΤΕ Ο ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΠΟΤΕ.....:36_2_42:Το τι θελω εγω ειναι αλλο καπελο,εσυ γιατι των πηρες τηλ. μηπως να ρωτησεις αν ειναι καλα στην υγεια του,αρα και εσυ εχεις λαθος σε αυτο το θεμα εγω που τον ξερω γιατι δεν τον πηρα τηλ. και δεν με
ηχογραφησε αλλα και να το εκανε δεν ειχα κατι παραλογο μαζι του ,ετσι που κανετε βαζεται μονοι σας τον εαυτο σας στον στοχο.
Καταλαβετο πως σου το γραφω καθαρος ουρανος αστραπες δεν φοβαται.
Ποιο απλα δεν μπορω να τα γραψω.Είμαι ωραίος γιατί είμαι Σερραίος!!!
-
ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΜΕΛΟΥΣ
Το ποιος ειναι μελος σε ενα φορουμ το αποφασιζει η διαχειρηση.Δεν εχει οποιοδηποτε μελος την πολυτελεια να το αποφασιζει αυτο.Ετσι ειναι οι κανονες σε ενα φορουμ ειτε μας αρεσει ειτε οχι.Ολοι νομιζω δεν γουσταρουμε καποιους αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει να φυγουν.Ο καθενας δικαιουτε να εχει διαφορετικη αποψη και γνωμη σε ενα θεμα.
-
ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΜΕΛΟΥΣ
@katerini:
Το ποιος ειναι μελος σε ενα φορουμ σε το αποφασιζει η διαχειρηση.Δεν εχει οποιοδηποτε μελος την πολυτελεια να το αποφασιζει αυτο.Ετσι ειναι οι κανονες σε ενα φορουμ ειτε μας αρεσει ειτε οχι.Ολοι νομιζω δεν γουσταρουμε καποιους αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει να φυγουν.Ο καθενας δικαιουτε να εχει διαφορετικη αποψη και γνωμη σε ενα θεμα.
Σωστα και αν λεει κατι το παραλογο απλα το προσπερναμε οπως το λενε και στο χωριο μου ζαμαν φου,δεν το δινω σημασια και βλεπω αυτο που με ενδιαφερει αλλα τελευταια πολυ εχουν την ταση να μιασουν της μητερας ΤΕΡΕΖΑΣ.
Ισως να φταιει η κρισι η το μνημονιο,αλλα μας ειπανε οτι θα το ξεπερασουμε κι αυτο.
Είμαι ωραίος γιατί είμαι Σερραίος!!!
-
ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΜΕΛΟΥΣ
Δεν εχω δει μεχρι σημερα ποστ απο το μελος Geo στο φορουμ, οπου αυτα που γραφει δεν ευσταθουν(και σε αλλα φορουμ).Χωρις να τον γνωριζω προσωπικα θεωρω οτι ειναι ενας σοβαρος και αξιολογος ανθρωπος, αλλα περα απο αυτο απο ποτε γιναμε κριτες?Εγω νομιζω οτι πρεπει καποια στιγμη να δουμε τους συνανθρωπους με πιο καλο ματι.