Παιδια διαβαστε καλητερα!!!Ο Γιωργος λεει για απειλες μεσο τηλεφωνου και οχι προσωπικου μυνηματος!!!
-
ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΜΕΛΟΥΣ
@metal:
απειλητικο συγουρα δεν ειναι!!!αληθεις ομως εχει πολλες και ισως πονανε:36_1_32:
Κώστα ποτέ δεν έμαθα να κρύβω λόγια, είναι κακό αυτό γιατί δεν μπόρεσα να έχω εικονικούς φίλους, να είμαι το καλό παιδί και να γίνω πολιτικός,
αλλά τουλάχιστον όταν πέφτω για ύπνο δεν έχω τις Ερινύες να με ενοχλούν!!!!Ένα βράδυ σκοτεινό
τις μπουκάλες μου φορώ
και πηδάω στο νερό
στην Τουρκία για να μπω
Τούρκους εκατό να σφάξω
και άλλους τόσους να ρημάξω
TNT και τρινιτρόλη
θα τους πάρουμε την Πόλη. -
ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΜΕΛΟΥΣ
Μα το λεει κ μονος του τακη οτι ειναι οπως τα εγραψες. Καμια σχεση με απειλες.
Δεν μιλάω για τον Γιώργο, στα υπόλοιπα μηνύματα απαντώ.
για αυτό και έβαλα μόνο το πρώτο μήνυμα και όχι τα υπόλοιπα μηνύματα που αντάλαξα με τον Γιώργο, που θα έλεγα ότι είναι προσωπικάΈνα βράδυ σκοτεινό
τις μπουκάλες μου φορώ
και πηδάω στο νερό
στην Τουρκία για να μπω
Τούρκους εκατό να σφάξω
TNT και τρινιτρόλη
ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΜΕΛΟΥΣ
@metal:
που διαφωνεις με αυτα που λεει το μηνυμα που εστειλαν στον γιωργο???
εγω βλεπω ενα μυνημα που λεει μονο αληθειεςΤο θέμα καλά είναι να λάβει ένα τέλος.
Λάβαμε το μήνυμα, ώρα να στείλουμε και το δικό μας.ΔΔεν έχει νοημα να το ξεχειλωσουμε το θέμα.metal, δεν το κατάλαβα το μήνυμα σου.
Έχεις την ευχαρίστηση να το ξεκαθαρίσεις?Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
ΝΙΨΟΝΑΝΟΜΗΜΑΤΑΜΗΜΟΝΑΝΟΨΙΝ
ΠΑΣΜΗΕΛΛΗΝΒΑΡΒΑΡΟΣΕΣΤΙΝ -
ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΜΕΛΟΥΣ
Το μήνυμά μου, για να πω την αλήθεια αγγίζει τα όρια της προφητικότητας, όσο και να σας φανεί παράξενο ήταν αναμενόμενο να γίνει κάτι τέτοιο, όταν αγγίζει συμφέροντα χρηματικά υψηλά (και δεν μιλάμε για τα παιδιά μέσο του φόρουμ που πουλάνε καμιά γεννήτρια ή κανένα ραβδοσκοπικό), μιλάμε για τα οργανωμένα καταστήματα που έχουν δημιουργήσει και λογαριασμούς, αλλά και μέλη έχουν δικά τους σε όλα τα φόρουμ.
είμαι στο κουρμπέτι πολλά χρόνια και γνωρίζω ακόμα και πως θα κινηθούν, όταν έχει γεμίσει το youtube με pd, με ραβδοσκοπικά, και με κάθε λογής αποστατικό, δεν περιμένεις ότι όλοι αυτοί θα ενοχληθούν;πολλές φορές έχω ενοχλήσει και και εγώ πολλούς από δαύτους, μην νομίζεται ότι δεν έχουν κάνει προσπάθειες είτε να με απειλήσουν, είτε να με ενοχοποιήσουν για διάφορα (βέβαια αυτό είναι δύσκολο γιατί ούτε για αρχαία ψάχνω και άδεια για σκάψιμο έχω βγάλει καμιά 10αριά ανα την Ελλάδα) .
Αυτό βέβαια που λίγο έχουν καταφέρει είναι με τις γνωριμίες που έχουν σε κάποια μέλη του φόρουμ, να έχει δημιουργηθεί από ορισμένα άτομα η εντύπωση ότι είμαι λίγο έως πολύ μαλάκα, αλλά αυτό δεν με ενοχλεί καθόλου !!
Γιώργο και εγώ είχα αποφασίσει να φύγω κάποια στιγμή αλλά το μετάνιωσα http://www.psaxtiria.net/forum/showthread.php?t=13727
Ένα βράδυ σκοτεινό
τις μπουκάλες μου φορώ
και πηδάω στο νερό
στην Τουρκία για να μπω
Τούρκους εκατό να σφάξω
TNT και τρινιτρόλη
ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΜΕΛΟΥΣ
οπως καταλαβα τον πηραν τηλεφωνο και ειπαν αυτα που ειπαν,αν εχει τον αριθμο να τον ποσταρει εδω.αν πηραν με αποκρυψη μπορει να μαθει ποιος αριθμος ηταν αρκει να παει μια βολτα εως τον εισαγγελεα.
Όταν σε παλιότερη προσπάθειά μου να την πω σε ένα μεγαλοκατασκευαστή και απειλήθηκα τηλεφωνικά και με απόκρυψη και ένεκα ότι το είχα και εύκολο στην εισαγγελία, τελικά αποδεικτικέ ότι το τηλέφωνο ήταν ιδιοκτησία φυλακισμένου ρωσοπόντιου
Ένα βράδυ σκοτεινό
τις μπουκάλες μου φορώ
και πηδάω στο νερό
στην Τουρκία για να μπω
Τούρκους εκατό να σφάξω
TNT και τρινιτρόλη
ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΜΕΛΟΥΣ
ΓΕΩΡΓΙΕ,
Τώρα μόλις διάβασα το θέμα και είναι από αυτά που μας ευαισθητοποιούν όλους όσους έχουμε οικογένεια. Μπορεί κάποιος να είναι ο πιο ήρεμος άνθρωπος του κόσμου, αλλά αν η οικογένειά του απειληθεί, τότε γίνεται θηρίο. Μη κάνεις το χατήρι σε κανέναν ακατονόμαστο να δεχθείς τις απειλές του και ούτε να φύγεις από τα Ψαχτήρια. Εδώ πιστεύω ότι θα έχεις την συμπαράσταση όλων των συναδέλφων (και τη δική μου προσωπικά) σε ότι χρειαστεί, είτε με ένδικα είτε με άλλα μέσα.
Φιλικά
Γιάννης -
ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΜΕΛΟΥΣ
Εντάξει, οκ άλλο πήγα να καταλάβω, γι αυτό ζήτησα διευκρίνηση.
Το ξαναλέω σε όλους πριν ποσταρουμε μια απάντηση, ελενχουμε αν είναι κατανοητό όχι σε εμάς αλλά στον αναγνώστη και αν είναι ξεκάθαρο.
Ευχαριστώ!Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
ΠΑΣΜΗΕΛΛΗΝΒΑΡΒΑΡΟΣΕΣΤΙΝ -
ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΜΕΛΟΥΣ
@metal:
σε αυτο γιωργο εχεις δικιο, ευκολα μπορει να γινει μπερδεμα αν δεν την δουλευεις καλα τι ρημαδα την συνταξι ..
θα προσπαθησω να ελενχο τα πασταρισματα μου καλητερα.το μυαλό σου εσένα στην σύνταξη :36_2_1::36_2_1::36_2_1::36_2_1::36_2_1:
Ένα βράδυ σκοτεινό
τις μπουκάλες μου φορώ
και πηδάω στο νερό
στην Τουρκία για να μπω
Τούρκους εκατό να σφάξω
TNT και τρινιτρόλη
ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΜΕΛΟΥΣ
Μη μασάς φίλε ΓΕΩΡΓΙΕ από από απειλές θρασύδειλων καθαρμάτων.
Σκοπός τους είναι να σε τρομάξουν και να σε κάνουν να μην παρουσιάσεις στα μέλη εδώ την κατασκευή σου.
Αυτοί που κάνουν ζημιά,την κάνουν απευθείας χωρίς απειλές και σε βρίσκουν εντελώς ανυποψίαστο και απροφύλακτο.
Το θέμα για μένα θα ήταν αρκετά σοβαρό αν μπόρεσαν και βρήκαν το τηλέφωνο σου χωρίς εσύ να το έχεις δημοσιοποιήσει εδώ ή σε αρκετούς έξω από εδώ που να έχουν σχέση με το χόμπι μας.
Αν το τηλέφωνο σου δεν είναι επαγγελματικό,καλό θα ήταν να το αλλάξεις και το νέο να προσέξεις που το δίνεις.
Αν συνεχίσουν και τότε οι απειλές(βρίσκοντας φυσικά τον νέο σου αριθμό) τότε μια βόλτα στον εισαγγελέα είναι επιβεβλημένη . -
ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΜΕΛΟΥΣ
εγώ φαντάζομαι ήθελαν απλά να αντιγράψουν, τους τελείωσαν οι ιδέες και τα νέα Pd δεν έπιασαν μέρος στο χώρο των αποστατικών
Ένα βράδυ σκοτεινό
τις μπουκάλες μου φορώ
και πηδάω στο νερό
στην Τουρκία για να μπω
Τούρκους εκατό να σφάξω
TNT και τρινιτρόλη
ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΜΕΛΟΥΣ
@metal:
σε αυτο γιωργο εχεις δικιο, ευκολα μπορει να γινει μπερδεμα αν δεν την δουλευεις καλα τι ρημαδα την συνταξι ..
θα προσπαθησω να ελενχο τα πασταρισματα μου καλητερα.Άσχετο με το θέμα του ΓΕΩΡΓΙΟΥ αλλά σχετικό με την σύνταξη(για σπάσει λίγο η νευρικότητα)
ΤΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΣΤΗ ΤΑΞΗ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΔΕ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΑ
Την περίοδο του Εθνικού διχασμού στην Κρήτη, ένας επιθεωρητής δημοτικής εκπαίδευσης ανέβαινε μ’ ένα μουλάρι σ’ ένα ορεινό και δύσβατο χωριό, για να επιθεωρήσει τον εκεί δάσκαλο.
Στο δρόμο που πήγαινε συναντά έναν αγωγιάτη και τον ρωτά:
«Δε μου λες, πατριώτη, ο δάσκαλος τι είναι; Βενιζελικός ή βασιλικός;».
«Βενιζελικός», απαντά ο αγωγιάτης.
«Α, το γαϊδούρι» σχολίασε ο επιθεωρητής.Ο αγωγιάτης όμως ήταν Βενιζελικός και φίλος του δασκάλου και έτρεξε να μεταφέρει στο δάσκαλο τη στιχομυθία.
«Το και το, δάσκαλε. Σε είπε γαϊδούρι».
Την επομένη μπαίνει ο επιθεωρητής στην τάξη και ρωτά το δάσκαλο ποιο είναι το μάθημα της ημέρας.
«Τα σημεία της στίξεως», απαντά ο δάσκαλος.
«Ας δούμε, λοιπόν, τι ξέρουν τα παιδιά», λέει ο επιθεωρητής.
Ο δάσκαλος σήκωσε ένα μαθητή στον πίνακα, τον Σήφη, και του είπε να γράψει τη φράση:
Ο επιθεωρητής είπε, ο δάσκαλος είναι γαϊδούρι.
Αφού, έκπληκτος ο μαθητής, το έγραψε, τον ρωτά ο δάσκαλος:
«Ποιος είναι, παιδί μου, γαϊδούρι;».
«Ο δάσκαλος», ψέλλισε ο μαθητής.
«Και ποιος το είπε;».
«Ο επιθεωρητής, κύριε».
«Ωραία», είπε ο δάσκαλος. «Βάλε ακόμα ένα κόμμα».
Ο επιθεωρητής, είπε ο δάσκαλος, είναι γαϊδούρι.
Μόλις τελείωσε ο μαθητής, τον ρωτά ο δάσκαλος:
«Ποιος είναι τώρα, παιδί μου, το γαϊδούρι;».
«Ο επιθεωρητής», απαντά δειλά ο μαθητής.
«Και ποιος το είπε;»
«Ο δάσκαλος», απαντά ο μαθητής.
Οπότε στρέφεται ο δάσκαλος στην τάξη και λέει:
«Είδατε παιδιά τι κάνουν τα κόμματα; Πότε βγάζουν γάιδαρο τον επιθεωρητή και πότε το δάσκαλο»!
Στις μέρες μας, ο Σήφης, παππούς πλέον, καθισμένος στην πολυθρόνα του μπροστά στη τηλεόραση
άκουγε για νέες μειώσεις στις συντάξεις και μονολογεί:-Όταν ήμουν μαθητής, άκουγα κάθε τόσο το δάσκαλο να μας λέει:
«Να προσέχετε τα κόμματα! Ένα λάθος κόμμα, μπορεί να σας χαλάσει τελείως τη σύνταξη!»Έπρεπε να περάσουν εξήντα χρόνια για να καταλάβω τι εννοούσε.
-
ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΜΕΛΟΥΣ
Το μεγαλείο της Ελληνικής γλώσσας που την τσαλακωνουμε κάθε μέρα.
Πολύ ωραίο, εγώ όμως δεν γέλασα, αν το καλοσκεφτεις πέρασαν τόσα χρόνια και δεν άλλαξε τίποτα. Απολύτως.
Για να δείτε πως σε μια απλή πρόταση αλλάζει το νόημα, πόσο μάλλον με κείμενα που γράφουμε εμείς και μετά άλλα καυαλαβαινει ο καθένας και τα κάνουμε αχταρμάἘν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
ΠΑΣΜΗΕΛΛΗΝΒΑΡΒΑΡΟΣΕΣΤΙΝ