Π .Μ. προς εμενα 5-10-2014. >Αυτο που προτεινες με τις δοκιμες αποστατικων-ραβδοσκοπικων και ραβδοσκοπων , ειχε πολυ πλακα.Απορω πως , δεν επεσαν να σε φανε κανονηκα , αλωβητος περασες Ειναι μια περιοδος που αλλος ετοιμαζη pd new για πουλημα , αλλος τοττεμ new για πουλημα ,αλλος ραβδοσκοπικο κινητο new για πουλημα , και εσυ θες να κανης δοκιμη στο πεδιο της μαχης , φιλε φορεσε και κανενα κρανος μην σου ερθει κανενα ldr στο κεφαλι απο κανενα μπαλκονι καθως περπατας ! καλα να εισαι παντως αν εισαι στην συναντηση θα τα πουμε < Φιλε μου , σε ευχαριστω !!(δεν κανω επικολληση το μυνημα σου , και δεν θα το κανω , γιατι ξερω, και ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ , οτι η προθεση σου ηταν αγνη και προστατευτικη ). ΕΙΧΕΣ ΔΙΚΙΟ Τωρα απευθυνωμαι στο ΘΡΑΣΥΜΙ-ΤΣΟΓΛΑΝΙ που πηρε τηλ. και σε οποιον ειναι πισω του , γιατι μιλουσε στον πλυθηντικο , και οπως ειπε δεν ηταν δυσκολο να μαθουν το τηλεφωνο μου και την διευθηνση μου !! ΜΠΑΣΤΑΡΔΕ ΓΕΝΝΗΜΑ ΠΟΡΝΗΣ οι αντρες δεν μπερδευουν ΟΙΚΟΓΕΝΟΙΕΣ στις διαφορες τους ΑΝ σου-σας εχη μεινη ιχνος σεβασμου στα παντελονια σας , αφου οπως ειπες ξερης και που ως συνηθως κανω ερευνες-ψαξημο και πειραματα , ΕΚΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ !! Υ.Γ. Ευχαριστω την σελιδα-διαχειρηση που με φιλοξενησε ,και ολα τα ΕΝΤΙΜΑ μελη που γνωρησα η προσωπικα η απλα μονο μεσα απο τα γραφομενα μεσα στο ΦΟΡΟΥΜ . Καλημερα και καλα αποτελεσματα στις αναζητησεις σας .
-
ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΜΕΛΟΥΣ
αυτος που σου πήρε τηλέφωνο είναι το λιγότερο άνανδρος
το να αποχώρησης είναι εύκολη λύση αλλά απλός τους κάνεις το κέφι
τίποτα αλλο δεν έχω να πω δικιά σου απόφαση !
πριν κερο σε μια δουλεια καποιο μέλος η μαλλον 2 μελοι με απειλησαν ανοιχτα και με πμ να φύγω από το χωριό τούς μιας και θεωρούσαν ότι ο Χορτιάτης είναι χωράφι τούς
εγώ όχι μόνο δεν έφυγα αλλά έδωσα την δουλεια και ως φυσικό δοκιμαστήριο στην σελίδα
έδωσα το τηλ μου το όνομά μου και που μπορούν να με βρουν
φίλε Γεώργιε νομίζω πως ειναι λάθος να αποχώρησήςΚαλό πράγμα η ΠΕΠΑΤΗΜΕΝΗ αλλά ακόμα καλύτερο η πρωτογενής έρευνα
ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Soulis1 -
ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΜΕΛΟΥΣ
Γιώργο καλημέρα μην τους κάνεις το χατήρι και προβείς σε αυτήν την ενέργεια είναι σαν να καταθέτεις …........ οπότε νομίζω ότι πρέπει να τα ξανασκεφτής καλύτερα...
Έχεις να προσφέρεις πάρα πολλά ακόμη εδώ με τίς γνώσεις και την εμπειρία που έχεις αποκτήσει ..
Είναι προσχεδιασμένα κάποια γεγονότα γι' αυτό θέλει προσοχή και ηρεμία!!!
Τους χαιρετισμούς μου σε όλους, φιλικά !!
-
ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΜΕΛΟΥΣ
Επειδη καπιοι νομιζουν οτι με απορρητο τηλ μπορουν να απειλουν μελοι οικογενειες
με σκοπο να αρπαξουν το μηχανημα προς πωληση και οικονομα με μαγκες τετοιες
αν εχετε αντερακια μαγκες της @#@@# μου καντε εμενα ενα τηλ να δειτε ποσα πηδια πιανει ο σακος
αυτο μαγκακια δεν θα περασει ετσι θα σας βρω και θα τα πειτε τα λογακια σας και τις μαγκες σας
στον εισαγγελεα για απειλη και εκβιασμο οικογενειαρχες ε?
Θα σας τακτοποιησω εχετε τον λογο μου. -
ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΜΕΛΟΥΣ
θα πω και εγω 2 κουβεντες μιας και οσοι εχετε ποσταρει στο θεμα ειστε φιλαρακια μου
θα συνφωνησω με ολους σας οτι η αποχωρηση του γιωργη ειναι λανθασμενη και εν θερμω αποφασισμενη
καταλαβα περιπου περι τινος προκειται αλλα τετοια κουβεντα και σε τετοιο επιπεδο δεν βοηθαει κανεναν μας και ιδιαιτερα το φορουμ
αν γνωριζετε κατι για καποιον συγκεκριμενα σεντραρετε τον να παει στα τσακιδια αλλα προς Θεου μην συνεχιζετε σε αυτο το στυλ
παρακληση απο τον φιλο σας τυρεμπορα -
ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΜΕΛΟΥΣ
Μην κάνετε τον κοπο να γίνεται και εσείς χυδαιοι και να πέσετε στο επίπεδο τους.
Όσο και να πω εγώ χειρότερα, αλλά κατ ιδίαν.
Φίλε Γιώργο μην παίξεις το παιχνίδι τους και μην τους κάνεις το χατήρι.
Θρασυδειλοι κοπριτες τίποτα άλλο.
Σε αντίθεση με αυτούς δεν απειλουμε απλώς ενεργουμε χωρίς αναγγελιες καμπανακια κλπ.
Ωμορφα και ωραία.Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
ΝΙΨΟΝΑΝΟΜΗΜΑΤΑΜΗΜΟΝΑΝΟΨΙΝ
ΠΑΣΜΗΕΛΛΗΝΒΑΡΒΑΡΟΣΕΣΤΙΝ -
ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΜΕΛΟΥΣ
Και γιατι δεν τους δειχνετε ποιοι ειναι αυτη που με τα πμ απειλουν και δεν ξερω και εγω τι αλλο κανουν ετσι ωστε να γινομασται μπαχαλο μεσα σε μια σελιδα,μετα απο εκει και περα ειναι αλουνου δουλεια το αν μηνουν στην σελιδα κατι τετοια ατομα ,και αναγκαζεται ο καθε Γεωργιος η ο καθε ενας απο εμας σε τετοιες περιπτοσεις να θελει να αποχωρισει.
Είμαι ωραίος γιατί είμαι Σερραίος!!!
-
ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΜΕΛΟΥΣ
θα πρεπει οι διαχειριστες αναλαβουν προτωβουλια,
Και να καθαρισει η σελιδα απο τετοιους
τυπους,και να τους στειλουν για μπανιο επ αοριστο.ταυτοποιηση μελων φιλος να τελειωνουμε απο τετοια κρουσματα.
τωρα για τον γεωργιο ,τον καταλαβαινω τι περνα ειχα προσφατα κατι παρομοιο,εκτος σελιδας. -
ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΜΕΛΟΥΣ
Αν συμβαινουν τετοια μεσα σε ενα φορουμ,φαντασου σε πιθανες συνεργασιες τι γινεται!!!!!!!
Γιωργο φανταζομαι οτι η αποφαση σου για αποχωρηση αφορα περισσοτερο την προστασια της οικογενειας σου,αλλα σκεψου οτι καποιες φορες η καλητερη αμυνα ειναι η επιθεση!!!
Μην τους κανεις τη χαρη!!!(ταπεινη μου αποψη) -
ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΜΕΛΟΥΣ
…......καποτε ο μανιακος εδεινε στην φορα τα διπλα nicknames , να δωσει λοιπον και ο Γιωργος στεγνα εδώ σε ολους το μυνημα ολοκληρο όπως του ηρθε για να δουμε ποιο είναι το μελος που το εστειλε και αν θελει το μελος αυτό να παρεμβει για να ερθει σε αντιλογο , βεβαια σιγουρα θα του στειλανε μυνημα από μελος με καινουργια εγραφη με μηδενικα ποσταρισματα και ετσι δεν βγει ακρη ......αλλααααααααααα......ετσι και το μελος που του το εστειλε είναι γνωστο τοτε θα απλωσουμε τα καστανα θα βαλουμε και κοκκινο κρασι και θα γινει του γραδου το καγκελο.........όπως και να εχει πρεπει να μπει το μυνημα ατοφιο να το δουμε ολοι μας
-
ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΜΕΛΟΥΣ
…......καποτε ο μανιακος εδεινε στην φορα τα διπλα nicknames , να δωσει λοιπον και ο Γιωργος στεγνα εδώ σε ολους το μυνημα ολοκληρο όπως του ηρθε για να δουμε ποιο είναι το μελος που το εστειλε και αν θελει το μελος αυτό να παρεμβει για να ερθει σε αντιλογο , βεβαια σιγουρα θα του στειλανε μυνημα από μελος με καινουργια εγραφη με μηδενικα ποσταρισματα και ετσι δεν βγει ακρη ......αλλααααααααααα......ετσι και το μελος που του το εστειλε είναι γνωστο τοτε θα απλωσουμε τα καστανα θα βαλουμε και κοκκινο κρασι και θα γινει του γραδου το καγκελο.........όπως και να εχει πρεπει να μπει το μυνημα ατοφιο να το δουμε ολοι μας
μην τα σκαλιζεις βαγγο
εχουν γνωση οι φυλακες για την επομενη φορα
για μενα πρεπει να διαγραφτει τελειως και το ποσταρισμα και ο υπευθυνος
δεν βγαινει πουθενα να ανακυκλωνουμε εναν φουστη -
ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΜΕΛΟΥΣ
Και γιατι δεν τους δειχνετε ποιοι ειναι αυτη που με τα πμ απειλουν και δεν ξερω και εγω τι αλλο κανουν ετσι ωστε να γινομασται μπαχαλο μεσα σε μια σελιδα,μετα απο εκει και περα ειναι αλουνου δουλεια το αν μηνουν στην σελιδα κατι τετοια ατομα ,και αναγκαζεται ο καθε Γεωργιος η ο καθε ενας απο εμας σε τετοιες περιπτοσεις να θελει να αποχωρισει.
Σωστος ,να τους ξερουμε τους θρασυδειλους και να τους στελνουμε.
Γιατι για λαμογια προκειται. που θελουν να εκμεταλευωνται το φορουμ για δικο τους ωφελος. -
ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΜΕΛΟΥΣ
Είναι ντροπή πάντως να απειλούνται μέσω μηνυμάτων ή τηλεφώνου μέλη τα οποία απλά γράφουν τη γνώμη τους σε ένα θέμα. Δεν είδα να έκανε κάτι κακό το μέλος ΓΕΩΡΓΙΟΣ πέρα από το να πει μια προσωπική του γνώμη και μια πρόταση για ένα τεστάρισμα ραβδοσκοπικών-αποστασιακών, αν και προσωπικά δε συμφωνώ στο σκέλος του να χάσει τα μηχανήματά του όποιος αποτύχει στο τεστ. Αυτό όμως σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογεί τον οποιοδήποτε να στέλνει απειλητικά προσωπικά ή τηλεφωνικά μηνύματα στον ΓΕΩΡΓΙΟ. Αλλίμονο αν επικρατήσει κλίμα τρομοκρατίας στο Forum. Φανταστείτε να αρχίσουμε να φοβόμαστε όλοι να πούμε μια γνώμη ή μια πρόταση για κάτι. Όλοι μας έχουμε οικογένειες που πρέπει να προστατέψουμε και κανείς μας δε βάζει ένα χόμπυ πάνω από την οικογένειά του. Για να μην ξανασυμβεί λοιπόν κάτι τέτοιο θα παρακαλούσα η διαχείρηση να επιληφθεί του θέματος και να δοθεί μια ξεκάθαρη εικόνα στο θέμα ώστε να βγει ανοιχτά σε όλους τί συνέβη, ποιός είναι αυτός που απείλησε και για ποιό λόγο.