-
ΔΕΣ ΤΟ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΕ ΔΙΚΑΙΑ !!!! (ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΠΡΩΤΑ Κ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ)
Σταματηστε επιτελους
Ποσταρισες ενα θεμα με επικεντρο ενα απο τα αρχιλαμογια μιας παραταξης (μηδενος σχεδον εξαιρουμενου φυσικα του συστηματος ξεχνωντας ομως να δειξεις και την αντιπερα παρεα του που τοσα χρονια ειτε χωρια ειτε μαζι ολοι μαζι αυτοι μας πηδηξανε) και τον Τσιπρα που στο φιναλε φιναλε δεν ευθυνεται μεχρις στιγμης τουλαχιστον για τη σημερινη καταντια μας
Γιατι το εβαλες και τι μυνημα θελεις να περασεις??? -
Και αφού δεν σε βλέπω να απαντάς ….....
Θάλασσες,
θάλασσες προβλήματα μας λιώνουν,θάλασσες
θάλασσες τα βρώμικα του κόσμου,θάλασσες.Θάλασσες,
θάλασσες τα ατέλειωτα μας λάθη,θάλασσες
θάλασσες τα μικρά μας πάθη,θάλασσες
θάλασσες κι οι πίκρες που μου δωσαν οι φίλοι μου.Θάλασσες
μας χτυπούν και είμαστε μονάχοι
κρίνουμε των αλλονών τα λάθη.
Μείνανε στη μέση τα όνειρα μας
μια στιγμή κρατάει η χαρά μας.Θάλασσες,
ψέματα πουλάνε όπως κι όπως
βρίζουμε,μας βρίζουν κι αντιστρόφως
μείνανε στη μέση τα όνειρα μας
σκάλωσε η ζωή στη πονηριά μας.
Θάλασσες.Θάλασσες οι μέρες που χω χάσει,θάλασσες,
θάλασσες οι νύχτες που χω κλάψει,θάλασσες
θάλασσες τα παράπονα που έχω από σένανε. -
ο τιτλος ειναι ξεκαθαρος κ δεν υπονοει τιποτα απολυτως. αυτο που εννοει ειναι οτι πρεπει να ζυγισεις αντικειμενικα το τι θα ψηφισεις και να ειναι κατι δικαιο κ αληθηνο για το καλο σου πρωτον κ μετα για τους αλλους. κ οχι να παμε με κλειστα ματια π.χ. επειδη αυτο ψηφιζαμε οικογενιακος ή ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ επειδη εχουμε βελαξει κανονικα κ ψαχνουμε για διεξοδο, ακουμε κανα δυο ιστοριες για τον εναν κ τον αλλον πολιτικο κ στο τελος περνουμε μια βιαστικη αποφαση (συνηθος λαθος γιατι δεν την ψαξαμε κ πολυ) κ παμε στην καλπη. Κ για να σου απαντησω στο τι προτεινω θα σου πω ότι σιγουρα δεν θα ψηφισω κανενα ανδρεικελο κ καμια μαριονετα κανενος κ επειδη δεν ξερω ποιος είναι κ ποιος δεν είναι θα το ριξω στα μικρα για να καταλαβουν ότι δεν τους γουσταρουμε ΑΛΛΟ!! ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΝΕ!!! Τωρα αν εχει καποιος να προτεινει κατι κ το στηριξει με αποδειξεις, πραγματικα πολύ ευχαριστως να το δουμε ΟΛΟΙ σοβαρα.
-
ο τιτλος ειναι ξεκαθαρος κ δεν υπονοει τιποτα απολυτως. αυτο που εννοει ειναι οτι πρεπει να ζυγισεις αντικειμενικα το τι θα ψηφισεις και να ειναι κατι δικαιο κ αληθηνο για το καλο σου πρωτον κ μετα για τους αλλους. κ οχι να παμε με κλειστα ματια π.χ. επειδη αυτο ψηφιζαμε οικογενιακος ή ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ επειδη εχουμε βελαξει κανονικα κ ψαχνουμε για διεξοδο, ακουμε κανα δυο ιστοριες για τον εναν κ τον αλλον πολιτικο κ στο τελος περνουμε μια βιαστικη αποφαση (συνηθος λαθος γιατι δεν την ψαξαμε κ πολυ) κ παμε στην καλπη. Κ για να σου απαντησω στο τι προτεινω θα σου πω ότι σιγουρα δεν θα ψηφισω κανενα ανδρεικελο κ καμια μαριονετα κανενος κ επειδη δεν ξερω ποιος είναι κ ποιος δεν είναι θα το ριξω στα μικρα για να καταλαβουν ότι δεν τους γουσταρουμε ΑΛΛΟ!! ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΝΕ!!! Τωρα αν εχει καποιος να προτεινει κατι κ το στηριξει με αποδειξεις, πραγματικα πολύ ευχαριστως να το δουμε ΟΛΟΙ σοβαρα.
Λαθος βιντεο εβαλες τοτε φιλαρακι
-
το οτι δεν δειχνω σε αυτο το βιντεακι κ τους υπολοιπους δεν σημαινει οτι προοθω τους αλλους γιατι αν δεις κ αλλα ποσταρισματα που εχω κανει θα δεις οτι δεν την χαριζω σε κανεναν φιλεμου κ βιαζεσαι να με κρινεις. δεν εχω να χωρισψ κατι. οπως θελω το καλο μου συνεπαγεται οτι θελω κ το καλο ολον μας γιατι εδω ζω. μαζι σας.
-
Τώρα μας έπεισες ….....
Δυό δεκάρες τη Βιολέτα ..........
-
το οτι δεν δειχνω σε αυτο το βιντεακι κ τους υπολοιπους δεν σημαινει οτι προοθω τους αλλους γιατι αν δεις κ αλλα ποσταρισματα που εχω κανει θα δεις οτι δεν την χαριζω σε κανεναν φιλεμου κ βιαζεσαι να με κρινεις. δεν εχω να χωρισψ κατι. οπως θελω το καλο μου συνεπαγεται οτι θελω κ το καλο ολον μας γιατι εδω ζω. μαζι σας.
Σου απαντησα πριν
-
δημητρη το ποσταρισα γιατι παρα μα παρα πολοι βλεπουν τον συριζα κατι διαφορετικο απο τα αλλα "μεγαλα" κοματα και σαν σωτηρα της ελλαδας. νομιζω οτι δεν ειναι κατι διαφορετικο κ μπορει να μην εχει φερει αυτος την ελλαδα ως εδω, αλλα που θα την στειλει δεν ξερω γιατι απο οτι βλεπουν τα ματια μου κ ακουν τα αυτια μου(οχι μονο απο το συγκεκριμενο βιντεο) δεν απεχει κ πολυ απο τους αλλους. αποψη μου.
-
δημητρη το ποσταρισα γιατι παρα μα παρα πολοι βλεπουν τον συριζα κατι διαφορετικο απο τα αλλα "μεγαλα" κοματα και σαν σωτηρα της ελλαδας. νομιζω οτι δεν ειναι κατι διαφορετικο κ μπορει να μην εχει φερει αυτος την ελλαδα ως εδω, αλλα που θα την στειλει δεν ξερω γιατι απο οτι βλεπουν τα ματια μου κ ακουν τα αυτια μου(οχι μονο απο το συγκεκριμενο βιντεο) δεν απεχει κ πολυ απο τους αλλους. αποψη μου.
-
το ποσταρισα γιατι παρα μα παρα πολοι βλεπουν τον συριζα κατι διαφορετικο απο τα αλλα "μεγαλα" κοματα και σαν σωτηρα της ελλαδας. νομιζω οτι δεν ειναι κατι διαφορετικο κ μπορει να μην εχει φερει αυτος την ελλαδα ως εδω, αλλα που θα την στειλει δεν ξερω γιατι απο οτι βλεπουν τα ματια μου κ ακουν τα αυτια μου(οχι μονο απο το συγκεκριμενο βιντεο) δεν απεχει κ πολυ απο τους αλλους. αποψη μου.
Δεν χωριζουμε τιποτα φιλαρακι
Πολυ πιθανον (υποθετικα παντα) γιατι δεν τον εχουμε δει να εχεις δικιο
Τα αποτελεσματα ομως του παρελθοντος τωρινα η μελλοντικα για τα παιδια μας ας μην τα ξεχναμε. Ας μην ξεχνουμε τους υπαιτιους της καταστροφης που ξενδιαντροπα ακομα και σημερα με τα γνωστα τους τα τερτιπια διεκδικουν την ψηφο μας
ΝΥΣΑΦΙ!!!!!!!!!!!! πια!!!!!!!!!!!!!!!! -
συμφωνω. αυτο λεω κ εγω. ολοι λενε κ λενε τα δικα τους. εδω εχουν υπογραφει χαρτια κ εχουν φερει τα πανω κατω στην ελλαδα. τι μπορουν να κανουν δηλαδη αυτοι κ συνεχεια ταζουν κ ξανα ταζουν και θα κανουν αυτα που δεν μπορουν οι αλλοι. αυτη η κοροιδια δεν μου αρεσει κ αυτην δειχνω με αυτο το βιντεο.
-
συμφωνω. αυτο λεω κ εγω. ολοι λενε κ λενε τα δικα τους. εδω εχουν υπογραφει χαρτια κ εχουν φερει τα πανω κατω στην ελλαδα. τι μπορουν να κανουν δηλαδη αυτοι κ συνεχεια ταζουν κ ξανα ταζουν και θα κανουν αυτα που δεν μπορουν οι αλλοι. αυτη η κοροιδια δεν μου αρεσει κ αυτην δειχνω με αυτο το βιντεο.
Σωστα μιλας και εσυ φιλαρακι αλλα αυτα τα χαρτια που λες οτι υπογραφτηκαν και μας υποθηκευσαν τι σχεση εχουν με τον Τσιπρα????
Ποιοι τα υπεγραψαν???
Τελος για να μην παρεξηγηθω κιολας οτι παιρνω θεση πολιτικη σας πληροφορω οτι η ιδεολογια μου εχει πουληθει εδω και αρκετα χρονια οποτε δεν εχω καμοια απολυτως ενεργη αναμειξη ουτε και κανενας απο δαυτους με εκφραζει -
Αν έβαζες βίντεο(κυκλοφορούν πολλά) και από τα άλλα λαμόγια και όχι από την προπαγάνδα συγκεκριμένου κόμματος,θα συμφωνούσα με τα λεγόμενα σου.
Αλλά βλέπω ότι επιμένεις να μας λες το άσπρο μαύρο και προσβάλεις την νοημοσύνη μας.
Δεν χρειάζεται να μας πεις τίποτα άλλο !!!!!!!
Πήγαινε να ξαναψηφίσεις τα λαμόγια που ψήφιζες μέχρι χθες και μην μας ζαλίζεις άλλο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Τι να σου πω ρε φιλε. Δεν σε καταλαβαινω αν κ αληθεια, προσπαθω γιατι το τελευταιο πραγμα που θελω ειναι να ερχομαι σε αντιπαραθεση με εναν συνανθρωπο κ ποσο μαλλον συμπατριωτη μου που αγωνιζομαστε για το κοινο καλο μας.. Αν θες, δωσε μου να καταλαβω χωρις να με προσβαλεις κ χωρις να λες οτι σε προσβαλω, τι εννοεις κ που εβγαλες συμπερασμα ποιος ειμαι κ τι ψηφιζω!! Κ τι λεω για ασπρο μαυρο!!? Μιλα καθαρα να καταλαβω. κ δεν εχω ανεβασει πραγματα μονο με τους συγκεκριμενους κ δεν ειπα καπου οτι τα εχω μονο με τους συγκεκριμενος.