-
Γκιολβας για τους αρχαιους θεους!!!!
Σε αυτή την εκπομπή βλέπουμε ότι ο συγχωρεμένος έχει ξεφύγει και γίνεται βορά της Ανίτας που με τις δήθεν χαζές αλλά στοχευμένες ερωτήσεις αναδεικνύει το πρόβλημα του!!!
–---------------------------------------------------------------------------------------------
Και εγώ τώρα τελευταία δεν αισθάνομαι και πολύ καλα! Λες???Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!! -
πριν πολλά χρόνια είχε ακουστεί ότι είχε βρει μαζί με κάποιος δικούς του στον Όλυμπο κάτι αντίστοιχο με τον Τσούτσουρα αλλά δεν το έδωσε στην κυβέρνηση και κατ' επέκταση στους Αμερικάνους για να μην φτιάξουν άλλα στελθ όπως είπε!!!
αυτήν την υπερτεχνολογία έψαχνε και ο χιτλερ στην Ελλάδα, αυτός είναι ο λόγος που οι Γερμανοί αν και κατακτητές σεβόντουσαν τους Έλληνες, θεωρούμαστε άρια φυλή για τους γερμανούς.
τώρα στα τελειώματα της ζωής τους είχε ξεφύγει πιστεύω από την μια η πίεση να πει μυστικά, από την άλλη ήταν μάλλον δυσαρεστημένοςΈνα βράδυ σκοτεινό
τις μπουκάλες μου φορώ
και πηδάω στο νερό
στην Τουρκία για να μπω
Τούρκους εκατό να σφάξω
και άλλους τόσους να ρημάξω
TNT και τρινιτρόλη
θα τους πάρουμε την Πόλη. -
Ενα καλοκαιρι πριν περασε ο θανασης,που εβγαινε στης εκπομπες στον χαρδαβελα κτλ.
μας ειπε αρκετα και για τους αυστριακους που ψαχναν στον ολυμπο.
τα μησα απο αυτα να ειναι αληθεια,ο ολυμπος εχει αρκετα μυστηκα.
και απο οτι καταλαβα και αρκετα πανεπηστημια εν ελλαδη το ψαχνουν.
ανεφερε μεχρη και καπιους στρατιωτικους συν ανθρωπο απο το βατικανο για το χωριο
μου. -
τεραστιος εφευρετης που λεει αληθειες, για τους προδοτες που εχουμε.. θα μπορουσαμε να ειμασταν η μεγαλυτερη δυναμη στον κοσμο αλλα…...
εκει με τον Φλωρακη γιατι τον εκοψαν με το μηχανημα που του εφτιαξε???????
ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΚΤΙΝΕΣ ΓΑΜΑ.....λεω εγω!!!!!!!!!!!!!! -
sory ρε παιδια…...αλλα μονο εγω βλεπω οτι ο παπους εχει αρπαξει μεντα???:36_2_19:
εχει διαστημοπλοιο ετοιμο στον ολυμπο??:36_28_3:
μηπως γυρισα νωρις απ τις διακοπες και δεν εφυγαν ακομα οι ζεστες?:36_17_1:
Το ιδιο λενε και για την Γοριτσα οτι εχει απο κατω διαστημοπλοιο ετοιμο να φυγει.Οποτε πηγαινω παιρνω και ενα σακο με κανα δυο αλλαξιες,γιατι ποτε δεν ξερεις.
-
Το ιδιο λενε και για την **Γοριτσα **οτι εχει απο κατω διαστημοπλοιο ετοιμο να φυγει.Οποτε πηγαινω παιρνω και ενα σακο με κανα δυο αλλαξιες,γιατι ποτε δεν ξερεις.
Το Μυστικό Της Γορίτσας Του Βόλου
http://www.terrapapers.com/?p=53547 -
Το ιδιο λενε και για την** Γοριτσα** οτι εχει απο κατω διαστημοπλοιο ετοιμο να φυγει.Οποτε πηγαινω παιρνω και ενα σακο με κανα δυο αλλαξιες,γιατι ποτε δεν ξερεις.
Το Μυστικό Της Γορίτσας Του Βόλου
http://www.psaxtiria.net/forum/showthread.php?t=14339&p=253318#post253318 -
@007:
Ενα καλοκαιρι πριν περασε ο θανασης,που εβγαινε στης εκπομπες στον χαρδαβελα κτλ.
μας ειπε αρκετα και για τους αυστριακους που ψαχναν στον ολυμπο.
τα μησα απο αυτα να ειναι αληθεια,ο ολυμπος εχει αρκετα μυστηκα.
και απο οτι καταλαβα και αρκετα πανεπηστημια εν ελλαδη το ψαχνουν.
ανεφερε μεχρη και καπιους στρατιωτικους συν ανθρωπο απο το βατικανο για το χωριο
μου.Ναι κάπως έτσι είναι τα πράγματα, αυτό που τους ενδιαφέρουν είναι τα υλικά που θα βρουν, άλλωστε και στον Τσούτσουρα το ίδιο έγινε, έδωσαν καναδυο πανεπιστήμια στην Ελλάδα, πατρών και κρήτης νομίζω τότε, έδωσαν τα αγάλματα στα κομματόσκυλα και πήραν τα υλικά που έπρεπε, αυτός είναι ο λόγος ότι τα στελθ δεν είναι όσα θέλουν, αλλά όσο υλικό είχαν!!!
όποιος βρει κάτι αντίστοιχο καλό είναι να το θάψει, που είχε πει κάποιος φίλος παλιά,
αλλιώς θα τον θάψουν.
και ο τσοπάνης στον Τσούτσουρα δεν βρέθηκε ποτέ!!!!
λέγανε για πύλες μεταφοράς λέγανε ότι την έκανε για άλλους τόπους φορτωμένος, μάλλον θαμμένος εκεί δίπλα είναιΈνα βράδυ σκοτεινό
τις μπουκάλες μου φορώ
και πηδάω στο νερό
στην Τουρκία για να μπω
Τούρκους εκατό να σφάξω
TNT και τρινιτρόλη
τεραστιος εφευρετης που λεει αληθειες, για τους προδοτες που εχουμε.. θα μπορουσαμε να ειμασταν η μεγαλυτερη δυναμη στον κοσμο αλλα…...
εκει με τον Φλωρακη γιατι τον εκοψαν με το μηχανημα που του εφτιαξε???????
ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΚΤΙΝΕΣ ΓΑΜΑ.....λεω εγω!!!!!!!!!!!!!!για ποιο λες?
Ένα βράδυ σκοτεινό
τις μπουκάλες μου φορώ
και πηδάω στο νερό
στην Τουρκία για να μπω
Τούρκους εκατό να σφάξω
TNT και τρινιτρόλη
Ειχα βαλει αυτο θεμα για να διαβασετε το αρθρο αλλα κανενας απο οτι βλεπω δεν το καταλαβε,δεν με ενδιαφερει αν χαζεψε ο γκιολβας στα τελευταια του,με ενδιαφερει που μιλησε για κατι συγκεκριμενο ομως,μιλησε για πλανητη που περιστρεφεται γυρω απο τον ηλιο και αυτο το επιβεβαιωσε οπως σωστα γραφει η νασα το 2013 ενο αυτος το ειχε πει 10 χρονι πριν,αυτα για αυτους που ψαχνουν για τους αλλους εδω μεσα…...πουληστε οσο τρελα θελετε και κοροιδεψτε οσο θελετε αφου αυτο δεν φορολογητε.
-
o Γκιόλβας φίλε μου είχε μελετήσει τα αρχαία ελληνικά συγγράμματα όπως και τεσλα και άλλοι, αν διαβάσεις τις γραφές βρίσκεις πολλά που δεν έχουν ανακαλύψει ακόμα οι επιστήμονες
Ένα βράδυ σκοτεινό
τις μπουκάλες μου φορώ
και πηδάω στο νερό
στην Τουρκία για να μπω
Τούρκους εκατό να σφάξω
TNT και τρινιτρόλη
θα τους πάρουμε την Πόλη.