Πλάκα πλάκα παίδες, άλλο πράγμα είναι να σαρώνεις μια φωτό για μέταλλα και άλλο η προφητεία μελλοντικών γεγονότων. Κάποτε δούλευα καθηγητής και μετά από πείρα ετών πετύχαινα πάντα θέματα. Μιλάμε σχεδόν πάντα το 90% των θεμάτων. Αφού έμπλεξα με τη ραβδοσκοπία, μια χρονιά λέω δεν κάθομαι με το εκκρεμές να πάρω τα βιβλία να δω τί θέματα θα μου προβλέψει η ραβδοσκοπία? Βγάζω λοιπόν θέματα με το εκκρεμές και κάθε ένα που έβγαζα μου έκανε όλο και πιο μεγάλη εντύπωση, έβγαιναν όλα τα αντισός, κάτι άσχετα θέματα. Λέω, τώρα τί κάνουν? Άι στο καλό λέω, θα ακολουθήσω το ένστικτο του καθηγητή. Δε δίνω στους μαθητές τα θέματα που έβγαλα με το εκκρεμές, αλλά δίνω αυτά που πίστευα εγώ. Αποτέλεσμα? Ξανά μπήκαν τα θέματα που πίστευα λογικά ότι θα μπούνε, ενώ από τα θέματα που έβγαλε η ραβδοσκοπία ρε παιδιά δε μπήκε ούτε ένα. Μετά από λίγες μέρες για επιβεβαίωση δοκιμάζω ξανά με το δεύτερο μάθημα (δούλευα δύο μαθήματα). Ξανά τα ίδια. Άλλα 'ντ άλλων θέματα και ευτυχώς δεν τα έδωσα στα παιδιά. Δε μπήκε πάλι κανένα από αυτά που έβγαλα με το εκκρεμές. Από τότε δεν το ξαναδούλεψα το εκκρεμές για πρόβλεψη.
Καλο ειναι και αυτο φιλε μου.εσυ αν θες πριν ξεκινησει το παιχνιδι που θα δουμε μπορεις να μας λες τι σκορ πιστευεις οτι θα ερθει αν θες,χωρις να το κοιταξεις με καποιο εργαλειο!!!