@panoramix:
Οχι το εχω παρατησει καιρο φιλε.με κουραζει και αυτο αν ασχολουμε πολυ.με την ευκαιρια να σας πω πως ασχοληθηκα.
Εκανα πειραματα σε φιλους μου,μου κρυβαν αντικειμενα και τα εβρισκα.και μια μερα μου λεει ενας ''ρε εσυ εισαι καλος..δεν κοιτας αυτο τον αγωνα να δεις ποιος θα νικησει''? και του λεω δεν μπωρω ρε φιλε αφου δεν ειναι αντικειμενο.λεει κοιτα εσυ και οτι δειξει. γραφω ολυμπιακος- παναθηναικος σε ενα χαρτι και λεω δειξε ποια ομαδα θα νικησει και εδειχνει οριζοντιο το ΟΧΙ.ρωταω θα νικησει η πρωτη ΟΧΙ η δευτερη ΟΧΙ παλι.του λεω δεν δειχνει μου λεει οχι και στην μια και στη αλλη (ειμαι και ασχετος εντελως απο στοιχηματα και τετοια)μου λεει αυτο Χ θα ερει ρε αφου δεν νικαει καμια.το παιζει και ερχεται.και απο κει ξεκινισε αυτο.
Μετα αρχισα να κοιταω φωτο αν εχουν κατι και ειχα μια σιγουρια,οτι θα βρω οτι υπαρχει,γιατι λεω βρισκει πραγματα που δεν εχουν γινει ασχετως αν ειναι η δεν ειναι στημενα δεν θα βρει ενα αντικειμενο που ειναι κρυμενο?
φίλε panoramix, να εχεις υπ'όψιν ότι για στοιχήματα αγώνων και τα λοιπά, ζητάς πρόβλεψη για το μέλλον.
Στο ξυστό είναι ήδη φιξαρισμένο το τι είναι.
Εχει μεγαλη διαφορα.
Λόγω λοιπον κβαντικης (πιθανές παράλληλες πραγματικότητες) θα σε συμβούλευα να παίζεις αγώνες που δεν απέχουν πολύ χρονικά από σένα.
Δηλαδή "θεωρητικά", εναν σημερινο αγώνα, ειναι πιο εύκολο να τον δεις σε σχέση με έναν που θα γινει σε μια βδομάδα.