παμε για τον αυριανο ημιτελικο!!!το κοιταμε και αυριο βραδυ μετα τις 9:30 δινουμε σκορ
-
Ραβδοσκοπια - ραδιαισθησια στα τυχερα παιχνιδια.
Καλησπερα σας…
γεια σου πανοραμιξ με τα ωραια σου...
χαιρομαι για την ιδεα σου...
οφειλω να πω οτι ειμαι απο τοτς μεγαλυτερους τζογαδορους....
σας υποσχομαι οτι απο οκτομβρη που θα εχουν μπει σε ενα καλουπι οι ομαδες και μονο απο αγγλια ομαδες,τοτε θα σας βαζω και απο μια δυαδα δικη μου...
Καμια σχεση με το θεμα σου βεβαια,
αλλα δεν μπορουσα να μγν απαντησω σε ενα θεμα γυρω απο τπ στοιχημα..Σας ευχαριστω..
-
Τί γίνεται ρε παίδες τί τεσσάρα είναι αυτή? πω πω.πω πωπω….τίποτα δεν πιάνουν οι βέργες μας από σκόρ μέσα θα μπούμε χεχε...
Ετσι κανει μερικες φορες δεν δινει,ουτε καν πλησιαζει.αλλη μερα.0-5 πηγε και ποσο θα παει ακομα….αν γινοταν σωστη προβλεψει η σημερινη θα περναμε πολυ χρημα με ενα 2ευρακι!!!!
-
εεε ειπαμε ενταξει εσεις θελετε να πιασουμε τις "λιρες" αλλα να τι "ζυγισουμε" κι ολλας…............ πολύ ριψοκυνδηνο να βρεις το ακριβες σκορ...πατωσαμε ολοι.....αλλα το αποτέλεσμα(1-χ-2) λιγο πιο ευκολακι..
Μην ξενερωνετε ρε παιδια.δουλευει αλλα οχι καθε φορα.αν δουλευε καθε φορα θα ειμασταν εκατομυριουχοι.για αυτο ειπαμε ενα 2ευρακι παιζουμε για να μην μας νοιαζει κιολας αν χασουμε.αν θλετε κοιταξτε για αρχη 1-2 παιχνιδια και μην δινετε δημοσια σκορ μεχρι να πιασετε κανενα να το χωνεψει καλα η συνειδηση σας οτι γινεται και να εχετε καλητερα αποτελεσματα.και παλι δεν θα πιανετε καθε στοιχημα που παιζετε.
Ολα καλα στο επομενο αν δεν το πιασουμε θα πεσουμε κοντα!!!!!!!!!! -
όχι φιλε πανοραμιξ..δν ξενερώνουμε ..ισως δουλευει το συστημα δν λεω..αλλα εγω για αρχη θα αρκεστω στο 1-χ-2 γιατι οσο αφορα το σκορ…δν με βλεπω προς το παρων....χαχαχαχαχ@panoramix:
Μην ξενερωνετε ρε παιδια.δουλευει αλλα οχι καθε φορα.αν δουλευε καθε φορα θα ειμασταν εκατομυριουχοι.για αυτο ειπαμε ενα 2ευρακι παιζουμε για να μην μας νοιαζει κιολας αν χασουμε.αν θλετε κοιταξτε για αρχη 1-2 παιχνιδια και μην δινετε δημοσια σκορ μεχρι να πιασετε κανενα να το χωνεψει καλα η συνειδηση σας οτι γινεται και να εχετε καλητερα αποτελεσματα.και παλι δεν θα πιανετε καθε στοιχημα που παιζετε.
Ολα καλα στο επομενο αν δεν το πιασουμε θα πεσουμε κοντα!!!!!!!!!! -
όχι φιλε πανοραμιξ..δν ξενερώνουμε ..ισως δουλευει το συστημα δν λεω..αλλα εγω για αρχη θα αρκεστω στο 1-χ-2 γιατι οσο αφορα το σκορ…δν με βλεπω προς το παρων....χαχαχαχαχ
Εγώ από την άλλη φοβάμαι μην αποσυντονιστώ τελείως και χάσω και την ικανότητα να πιάνω μέταλλα χεχε. Δηλαδή να πάμε για μαλλί και να βγούμε κουρεμένοι χαχα
-
χαχαχα α ρε πλατανια ας κατσουμε τοτε καλυτερα με τα μεταλλα ,θα πιανουμε σημα για χρυσο κ θα λεμε διλπο,διπλο!!!χαχαχαχαχχα
Πλάκα πλάκα παίδες, άλλο πράγμα είναι να σαρώνεις μια φωτό για μέταλλα και άλλο η προφητεία μελλοντικών γεγονότων. Κάποτε δούλευα καθηγητής και μετά από πείρα ετών πετύχαινα πάντα θέματα. Μιλάμε σχεδόν πάντα το 90% των θεμάτων. Αφού έμπλεξα με τη ραβδοσκοπία, μια χρονιά λέω δεν κάθομαι με το εκκρεμές να πάρω τα βιβλία να δω τί θέματα θα μου προβλέψει η ραβδοσκοπία? Βγάζω λοιπόν θέματα με το εκκρεμές και κάθε ένα που έβγαζα μου έκανε όλο και πιο μεγάλη εντύπωση, έβγαιναν όλα τα αντισός, κάτι άσχετα θέματα. Λέω, τώρα τί κάνουν? Άι στο καλό λέω, θα ακολουθήσω το ένστικτο του καθηγητή. Δε δίνω στους μαθητές τα θέματα που έβγαλα με το εκκρεμές, αλλά δίνω αυτά που πίστευα εγώ. Αποτέλεσμα? Ξανά μπήκαν τα θέματα που πίστευα λογικά ότι θα μπούνε, ενώ από τα θέματα που έβγαλε η ραβδοσκοπία ρε παιδιά δε μπήκε ούτε ένα. Μετά από λίγες μέρες για επιβεβαίωση δοκιμάζω ξανά με το δεύτερο μάθημα (δούλευα δύο μαθήματα). Ξανά τα ίδια. Άλλα 'ντ άλλων θέματα και ευτυχώς δεν τα έδωσα στα παιδιά. Δε μπήκε πάλι κανένα από αυτά που έβγαλα με το εκκρεμές. Από τότε δεν το ξαναδούλεψα το εκκρεμές για πρόβλεψη.