Αν και δεν ριχνω τιποτα σημερα.με μια γρηγορη ματια ειδα οτι απο σκωτια λιγκ 2 θα εχουμε 1/2 ημιχ/τελικο.ειναι 5 ομαδες,προς τα κατω μου την βγαζει μαλον η 756.
-
Ραβδοσκοπια - ραδιαισθησια στα τυχερα παιχνιδια.
779
633(αν και την φοβαμε)
807
721
574
977
γκολ γκολ.
Ειδα οτι το δελτιο του οπαπ μεγαλωσε αρκετα.πρωτο στοιχημα για φετος να μπουμε στο κλιμα.καλα κερδοι.
και εδω ξεκινησα για ανατροπες.με πηγενει στην 779 και μετα μου την ακυρωνει…δες ομως τι εγινε κατω απο την 779 και πανω απο αυτην..αλλα ''με πηρε ο υπνος''
Αυτα τα παιχνιδια εχουν 30 το ενα περιπου αποδοση.περυσι επιασα μερικα μονα.φετος ξεκινησα το προηγουμενο σκ μεχρι στιγμης δεν εχω πιασει κατι,αλλα ειναι μεχρι να ζεσταθω..χεχε. -
Ραβδοσκοπια - ραδιαισθησια στα τυχερα παιχνιδια.
Να εισαι καλα φιλε.
το ειχα αφησει λογο δουλιας πριν το αφησω ομως τα κερδοι ηταν πολυ καλα.τωρα δεν εχω στρωθει ακομα,μια καθεται καμια δουλια μια το ριχνουμε εξω.νομιζω ομως πως ο φετινος στοιχηματικος χειμωνας θα φερει αρκετα κερδοι.μολις με το καλο πιασω το πρωτο καλο και ζεσταθω θα αρχισω να ανεβαζω και καποιες προβλεψεις δημοσια.ενοειται οτι οποιος αλλος ασχολητε η ακομα και αν πειραματιζεται ανεβαζει ελευθερα οτι θελει.