Στα πρωτα παιχνιδια για τον φετινο χειμωνα ξεχασα στην ερευνα να κανω κατι που εκανα περυσι ως συνηθεια και παρατηρησα οτι ανεβαινε πολυ το ποσοστο επιτυχιας.στο επομενο στοιχημα θα δειξει…αλλλα ισως ναι ειναι απλα μια μικρη συνηθεια που μας χωριζει απο την επιτυχια!!!!
-
Ραβδοσκοπια - ραδιαισθησια στα τυχερα παιχνιδια.
καλησπερα.ειχα σταματησει τα στοιχηματα λογο εργασιας,θελω αυτο τον χειμωνα να ξανα ασχοληθω.
Μονο μια μερα ασχοληθηκα με ενα φιλο για σκορακια φετος.εριξα ενα που ειχε δυνατη ενδειξη και αξιζε τον κοπο. ειδα οτι αλαξανε καποια πραγματα στην στοιχηματικη που επαιζα,προς το καλητερο,λεω για το cash out που εχει η εταιρια στοιχημαν.
επειδη την ειχα πατησει παλιοτερα οταν επαιζα σκορ αλαξα λιγο το ζητουμενο.παλια ζητουσα σκορ ως την ληξη του αγωνα και μπορει να μου εδειχνε και τα πεναλτι καμια φορα,
Σε αυτη την ερευνα ζητησα το αποτελεσμα μεχρι το 90.ηρθε αυτο που προβλεψα στο 88 και εκανα αμεσως cash out.το αποτελεσμα να παρω 70 ευρω απο τα 90 που ειχε αποδοση για τι 4-0 που προβλεψα αλλα στο 93 να γινει 4-1.καλο και αυτο.
-
Καλησπερα Πανο μετα απο πολυ καιρο τα λεμε τι κανεις ¨ολα καλα! κανενα καινουργιο κολπο με την ραδιαισθησια εχεις καταφερει.και εγω λογω δουλειας τα ειχα παρατησει παντελως.Εαν θελεις οποτε μπορεσεις ανοιξε παλι το θεμα της ραδιαισθησιας στα τυχερα παιχνιδια.Σε χαιρετω απο Ηρακλειο......
-
@HORSE Γεια σου δημητρη!!!ολα καλα!!τιποτα καινουργιο φιλε μου,οτι βλεπεις εδω.
Εσυ πως εισαι?θα ασχοληθουμε λες?Φετος ειχα αρκετο τρεξιμο με την δουλια,αν και τωρα τελειωσα απο τεμπελια δεν εχω ξεκινησει το στοιχημα.εχω και μια paysafe που δεν την εχω βαλει ακομα.
για να βγαλεις και καποια λεφτα πρεπει να βρεις κατι που σου αρεσει,μπορει να ειναι σκορ μπορει να ειναι ημιχρονο/τελικο κ.α εγω οταν με το καλο ξεκινησω θα ασχοληθω με ημιχρονο/τελικο εχει πολυ καλη αποδοση.
-
γιωργο εχω δοκιμασει αρκετα πραγματα και καταλαβα οτι της ποιο καθαρες ενδειξεις της παιρνω πανω στο χαρτι του οπαπ.
οτι βολευει ομως τον καθεναν θα ειναι καλητερο για τον ιδιο.
μπορειτε επισης να ψαξετε σε ολο το δελτιο συγκεκριμενο γεγονος πχ ενα αγωνα που το τελικο του σκορ σημερα θα ειναι σιγουρα 2-2 η ισοπαλια.μπορεις να ψαξεις ενα αγωνα με πολυ μεγαλη αποδοση συντελεστη στο ακριβες σκορ μολις τον βρεις κοιτα μετα το σκορ.
-
Καλλησπερα Πανο να με συγχωρεις που καθυστερησα να σου απαντησω ευχομαι να σε βρισκω καλα με υγεια πρωτα -πρωτα και ολα τα αλλα ερχονται μετα. Και βεβαια να ασχολειθουμε με την ραδιαισθησια θελω απο σενα να ριχνεις ιδεες επειδη εχεις ασχοληθει πολυ με το θεμα οπως παραδειγμα με το δελτιο του οπαπ και να σε ακολουθουμε και εμεις η οποιος αλλος ασχοληθει και παραλληλα να καταθετουμε και εμεις τις εμπειριες μας.Προτεινω τα παρακευοσαβατοκυριακα που εναι μεγαλο το δελτιο του οπαπ η τσαμπιον η γιουροπα λινγκΤι λετε ελατε να οργανοθουμε.Την καλλησπερα μου απο Ηρακλειο!!!!
-
καλησπερα κα απο εμενα.γιωργο κρυωμενο με βρισκεις αλλα μου φευγει σιγα σιγα.
Ειμαι μεσα και εγω για οτι τυπο στοιχηματος θελετε.δεν εχω ξεκινησει,οταν με το καλο ξεκινησω θα το κανω συνηθεια καθε σκ να ριχνω και ενα.
Το δελτιο ειναι ενα πολυ καλο εργαλειο για της ενδειξεις,απο εκει και περα εχω τετραδιακι και στυλο και κανω της σημειωσεις μου και της επαληθευσεις.
οτι μεθοδο και ιδεα καινουργια μελετη υπαρχει ευχαριστως να την δοκιμασουμε,δουλευοντας και εσεις σιγουρα θα εχετε την δικες σας παρατηρησεις.
μοναδικο μειονεκτημα ειναι το αγχος για το αποτελεσμα που θα ανεβαινει σε δημοσια θεα.ξεκινηστε και χωρις εμενα αν θελετε για ζεσταμα μεχρι να με αφησει το κρυωμα.
χαρηκα που υπαρχει διαθεση.αυτο αρκει για να κανουμε το χαβαλε μας και να παρουμε και μερικα χιλιαδες ευρο.χαχα!!!
τα ξαναλεμε συντομα!!!
-
@πανοραμιξ χαθηκαμε φιλαρακι,καιρο εχουμε να τα πουμε,η εποχη τωρα ολοι λιγο πολυ καποιο κρυωμα θα εχουμε, χαχα αλλοι κανονικο,αλλοι στην τσεπη ,πολλοι και τα δυο .....ας τσιμπησουμε κανα καλο σκορακι μπας και!!!!!!
-
@xasapakos χαθηκαμε φιλαρακο ναι.
ολο και κατι καλο θα βγαλουμε εννοειτε!!!!μολις ειμαι καλητερα θα ανεβασω και εγω.
Περυσι τα ψιλοκαταφερνα με τα ημιχρονα/τελικα για να δουμε φετος... -
@HORSE καλημέρα,εγω για σήμερα σκέφτομαι 929 ,2:2,937 1:2 και945 1:1 ,δε ξέρω κατά πόσο μπορεί να περασουν
-
@πανοραμιξ περαστικά ,άιντε περιμένουμε .... μάζευε δυνάμεις!! Πρόχειρα κοίταξα και εγώ μην πάρω στο λαιμό μου και κανέναν χαχα έτσι να περνάμε την ώρα μας...καλή επιτυχία να εχουμε
-
@xasapakos καλλησπερα καλη η προσπαθεια σου αν προσεξες το937ηρθε1-1 και το 945ηρθε1-2 δηλαδη αναποδα μπραβο συνεχισε ετσι που θα παει θα τους την κανουμε.. ας γινει καλα και ο panoramix kai τα λεμε εννοειτε ανεβαζεις εαν εχει τιποτε καλο τα λεμε και παλι...
-
@πανοραμιξ περαστικα σου Πανο σιδερενιος και τα λεμε.....
-
Σας ευχαριστω.συχνο φαινομενο αυτο που εχεις κανει λαθος ενα γκολ,αν κανεις συνηθεια την προβλεψει εχεις καλητερα αποτελεσματα.καλη προσάθεια!!!!
@xasapakos πως βγαζεις σκορ?εχεις γραμενα τα νουμερα σε τετραδιο?αν ναι δοκιμασε κατι ακομα παρε και κοψε χαρτακια και γραψε σε καθε χαρτακι ενα αριθμο μονο του.και απλωσετα μπροστα σου.δουλευει καλητερα απο οταν τα εχεις γραμενα ολα μαζι.
@HORSE εσυ φιλε μου δουλευεις εκκρεμες?κανε και εσυ καμια προβα αν θες χωρις να βαλεις καποιο ποσο,αλλα για να μπενεις λιγο στο κλιμα αν ασχοληθεις.
-
@πανοραμιξ πανο πολυ κουβα φιλε ,δε βαριεσαι ,συνηθισμενα τα βουνα απο τα χιονια,ευτυχως το εσωσα με μια δυαδα στο 90 και τα δυο στο 1-1 τον παναθηναικο και το 1-2 της παρι πηρα ενα 60 ευρω,οπως τα ειχαμε πει εαν θυμασαι με τον πινακα......θα δοκιμασω και ετσι και βλεπουμε!φιλε horse τα αλλα δυο τα επαιξα μετα το καζο το μεσημεριανο και δεν τα ανεβασα ,φοβηθηκα μη σας παρω παλι στο λαιμο μου ,αλλα ευτυχως και δυστυχως περασανε!!!