ουτε εγω τα επαιξα ημιχρονο φιλε μου.απλα σε ολες αυτες μου εκανε συγκεκριμενη κινηση οταν περνουσα απο πανω το εργαλειο και λεω κατι θα σημαινει αυτο.
Θα δουμε και τα τελικα αποτελεσματα και θα ξεκινησω να κρατω σημειωσεις για να δουμε τι μπορουμε να κανουμε για βελτιωση.
-
Ραβδοσκοπια - ραδιαισθησια στα τυχερα παιχνιδια.
-
μπραβο πανο..μεγαλη επιτυχια φιλε.δεν εινε αστειο πραγμα..ζωγραφισες..και ας χασουμε τ αλλα2.Θα σκοράρουν και οι 2 ομάδες;: Ναι (GG) Μπέρι - Έξετερ
League 2 1.80 07/02, 17:00 Κερδισμένο (1-1)
Θα σκοράρουν και οι 2 ομάδες;: Ναι (GG) Όξφορντ - Λούτον
League 2 1.90 07/02, 17:00 Κερδισμένο (1-1)
Θα σκοράρουν και οι 2 ομάδες;: Ναι (GG) Πάρτικ Θιστλ - Ινβερνές
Κύπελλο 1.95 07/02, 17:00 -
Θα σκοράρουν και οι 2 ομάδες;: Ναι (GG) Χιμπέρνιαν - Αρμπρόουθ
Κύπελλο 2.30 07/02, 17:00 -
Θα σκοράρουν και οι 2 ομάδες;: Ναι (GG) Ίστλι - Τέλφορντ
Conference 1.61 07/02, 17:00 Κερδισμένο (3-3)
Θα σκοράρουν και οι 2 ομάδες;: Ναι (GG) Λουκέρνη - Γιουνγκ Μπόις
Α' Κατηγορία 1.70 07/02, 18:45 -
Θα σκοράρουν και οι 2 ομάδες;: Ναι (GG) Βιγιαρεάλ - Γρανάδα
Primera Division 2.30 07/02, 19:00 -
πανοραμιξ στα τοσα παιχνιδια που εβαλες με το εκρεμες φιλε για μενα ειναι επιτυχια.βεβαια δεν εισπραξες αλλα στο 90+ εαν το παιχνιδι γινοταν ελλαδα θα εδινε πεναλτυ στο τραβηγματακι που εγινε στην περιοχη
εκτος απο αυτο στο 90 στο 80+ ειχε πολυ καλη ευκαιρια για γκολακι,σουταρε και χτυπησε σε ενα παιχτη.
-
Λοιπον απο της ομαδες που εριξα και ολα αυτα που κοιταξα,κρατησα καποιες σημειωσεις και υης ειδα πριν λιγο.μπωρω να πω με σιγουρια οτι βγαινει ακρη για το δελτιο του τυπου.οποιος θελει να ασχοληθουμε σοβαρα να ανταλαξουμε ιμειλ γιατι ειναι μεγαλα τα ποσα.
-
δικος μας λετε?χαχαχα
http://www.dokari.gr/stiles/pame-stoihima/21570-eide-oneiro-kai-pire-pano-apo-90000-eyro