Καλα να ειμαστε φιλε μου και θα ερθει και η μερα που θα πληρωθουμε,καλα ομως!!!
-
Ραβδοσκοπια - ραδιαισθησια στα τυχερα παιχνιδια.
Τα ελληνικα τα σκορ μου βγαινουν ποιο ευκολα.οποιος θελει να κανει προβλεψη ραβδοσκοπικα καλητερα να γινει την ιδια μερα.
Ενα φιλαρακι που ασχολητε αποκλειστικα με σκορ εχει βγαλει 2-3 φορε 3 μαζι και τωρα το παλευει με 5 σκορ.για λιγο τα χανει μολις μου στειλει επιτυχια με 5σκορ θα το ανεβασω και εδω.
-
Μεροκαματο βγαινει παντος.και για τα πολλα με λιγο υπομονη κατι θα γινε.δεν εγραψα κατι για το τελευταιο δελτιο γιατι αργησα να το βγαλω και δεν ηταν και σωσο τελικα,το επαιξα λαιβ με 1 ευρο ειχε 18.000 συντελεστη αλλα τιποτα.στο ημιχρονο που ειδα οτι στραβωσε εριξε την γερμανια 4-0 ηταν ηδη 3-0.
Το 6-0 ειχε αποδοση 7 την ειχανε μαλον για πολλα γκολ.το ειχα κοιταξει στην αρχη και μου εδωσε 4-0 αλλα δεν το επαιξα στο δελτιο με της αλλες,το εριξα μονο του στο ημιχρονο αφου στραβωσε το αλλο δελτιο και επειδη ειχε μικρη αποδοση ανεβασα λιγο το ποσο. -
για ενα καλαθι φιλε θα επερνες λεφτα.τι να πεις…υπομονη και ψυχραιμια θα ερθει και η στιγμη που θα πληρωθεις.μονο επειδη απο οτι εχεις καταλαβει και συ υπαρχουν δυνατοτητες να πληρωθεις καλα,θελει μετρο και να μην σε παρασυρει ο τζογος.αυτο το λεω για τον καθενα οχι μονο για σενα.
-
Τα ελληνικα τα σκορ μου βγαινουν ποιο ευκολα.οποιος θελει να κανει προβλεψη ραβδοσκοπικα καλητερα να γινει την ιδια μερα.
Ενα φιλαρακι που ασχολητε αποκλειστικα με σκορ εχει βγαλει 2-3 φορε 3 μαζι και τωρα το παλευει με 5 σκορ.για λιγο τα χανει μολις μου στειλει επιτυχια με 5σκορ θα το ανεβασω και εδω.
εβγαλα σκορ για 3 απο αυτο το κουπονι,μπενω μεσα και δεν της βρισκω πουθενα να της παιξω.?????