@myrmidonas:
Αν τα πατε καλα σωθηκαμε.Αλλα αν μας παρουν ειδηση μεχρι να μας κλεισουν την σελλιδα.Ειναι πολυ βρωμικο κυκλωμα.Στα σκορ προτεινω συστημα 2,4,5 ,με το 2αρι ξεχρεωνεις και με τα αλλα τους κλεινεις το σπιτι.Εγω θα σας ακολουθησω.Ετσι κι αλλιως παιζω.
Τελικα ετσι ειναι.για να μην υπαρχει προβλημα στην σελιδα,καλο θα ειναι αν ανεβαζεται δελτια να κρυβεται τος κωδικους ιδικα οταν ειναι απο σελιδες γιατι σε βρισκουν ευκολα ποιος επαιξε το δελτιο μιας και στης σελιδες παιζουμε νομιμα με τ αληθινα μας στοιχεια,τωρα τι θελουν δεν ξερω ουτε θελω να μαθω!!!!
(μπορει να θελουν και συνεργασια γιατι ανεβασαμε παιχνιδια που ραδιαισθητικα φενοταν οτι δεν ειναι στημενα)
Αλλα δεν ΜΑΣΑΩ τιποτα νοιμος ειμαι και επισημα αν με νοχλησουν,εχω και δικηγορο τσακαλι!!!!
Αν θελουν να πανε να κυνηγησουν αυτους που πουλανε στημενα παιχνιδια (εκτος αν τα πουλανε αυτοι)Και να κλεισουν και ολες της σελιδες με πρωγνοστικα.
Και εδω προγνοστικα δινουμε αν απαγορευετει και απο το νομο θα σταματησουμε.
Για το καλο το δικας και της σελιδας ΑΝ ανεβασει καποιος δελτιο απο σελιδα να μην φενεται ο κωδικος του στοιχηματος.
:36_2_53:
ΥΓ θα τους τα παρουμε χοντρα καποια στιγμη,χαχαοχοαχοαοχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!