@wolf13spt:
Στο στοιχημα ,τελικο αποτελεσμα(1,2,Χ),με εκκρεμες εχουμε ποσοστα επιτυχιας πανω απο 80%!!!
Δεν προσφερεται ομως για να πονταρεις γερα,γιατι υπαρχουν πολλοι ασταθμητοι παραγοντες,π.χ. στησιμο ακομα και κατα την διαρκεια του αγωνα.
Στο Σκρατς ειναι σιγουρα πολυ καλητερα μιας και δεν αλλαζει οτι γραφει το χαρτακι,αλλα δεν το ειχα σκεφτει!!!!
Θα το δοκιμασω!!!(Φαντασου να μπεις στο πρακτορειο και να ψαχνεις τα χαρτακια του Σκρατς με το εκκρεμες,τι εχει να γινει,και αν βγαλεις και κανα καλο ποσο τι κολουμπρα θα παθουν οι αλλοι παιχτες.)
Αυτο ακριβως υποψιαζομε και γω οτι μπορει να γυρισουνε το παιχνιδι λαιβ.προ ολα αυτα εχω πιασει αρκετα ακριβες σκορ.αν δουλευεις με ερωτησεις ρωτα ποια παιχνιδια του δελτιου θα ειναι ποιο σιγουρα.στα τελικα σκορ ανι καταφερεις να πιασεις 3 μαζι ανεβεναει πολυ το ποσο απο 2-3 χιλιρικα μεχρι 40 με ενα 2ευρο δηλαδη εισαι ωραιος.Περισοτρο πιστευω ομως οτι ειναι σε τι κατασταση εισαι εσυ και οχι τι παιζει με το στησιμο.βγαλαμε 8 ομαδες ιταλια β με ενα φιλο 7 στης 8 επιασα εγω το ιδιο και αυτος και η μια που ειχαμε λαθος ηταν διαφορετικη σε μενα και διαφορετικη σε αυτον.Δεν εχω καταλαβει ακομα τι παιζει ρολο και δεν παει καλα οταν δεν παει…παντος δυνατοτητες υπαρχουν.
Για τα ξυστα τυχαινει να εχω γειτονα που τα πουλαει και του ειπα σημερα ελα να δουμε λιγο τι γινεται.το πρωτο που πειρα δεν κερδιζε αλλα το καναμε στο ορθιο.
Μου λεει τα εχουν κανει ετσι αυτη που δεν μπορεις να βρισκεις.οχι του λεω εγω φταιω κατσε ενα λεπτακι,τα περνω καθομαι στο τραπεζι και εβγαλα αυτα που κερδιζουν αλλα ηταν λιγα και τα κερδοι και τα ξυστα,τα υπολοιπα δεν κερδιζαν.μου ειπε τωρα μολις θα περνει καινουργια παρτιδα να τα τσεκαρω οποτε μπωρω.