Οσοι το ειδαν θα καταλαβαν γιατι ειχα την ενδειξη και για 3-1.
οποιος το επαιξε καλοφαγωτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!
συγχαρητηρια φιλαρα μ…αντε και την τριπλετα που περιμενεισ την επομενη φορα...
Ραβδοσκοπια - ραδιαισθησια στα τυχερα παιχνιδια.
Καλησπερα σε ολους του φιλους!!!!!
Εδω και λιγο εχω παρατηρησει κατι,που πιθανον θα το ειδατε και οσοι απο εσας εχετε φεις μπουκ.
Εχουνε ξεπεταχτει διαφορες σελιδες του φ.μ που ανεβαζουνε φωτογραφιες με 2 παιχνιδια συνηθως που εχουνε 800 με 900 αποδοση.
Πιστευω οτι εχουνε πληροφοριες αληθινες αλλα οτι δεν της πουλανε οπως λενε,αλλα κοροιδεουν τον κοσμο για να παρουν και αλλα λεφτα,μπορει να το κανουν αυτο για να μην τους υποψιαστουν οι εταιριες στοιχηματων.
Ενα αλλο σεναριο δικο μου ειναι οτι μπορει καποιες απο της στοιχηματικες εταιριες μπορει να δινουν σε μερικους καποια παιχνιδια για να αποκτησουν εμπιστοσυνη με τους πελατες και καποια στιγμη να τους δινουν λαθος πληροφοριες και να εχουν αυτοι τα κερδη.
Οπως και να εχει το σιγουρο ειναι οτι πισω απο αυτες της σελιδες υπαρχουν ατομα που ξερουν καποια σιγουρα αποτελεσματα.
Εχω δει οτι καποιες απο αυτες της σελιδες,βαζουν ενα δελτιο αφου το εχουν πονταρει με κρυμενες της ομαδες και φενονται μονο οι αποδοσεις.
Αν οντως ειναι αληθινες πιστευω οτι μπορουμε να βρουμε της κρυμενες ομαδες.παρακατω βαζω μια φωτο που βρηκα με ενα δελτιο που εχει δυο αγωνες για το σαβατο.θα προσπαθησω να βρω ποιους αγωνες εχει παιξει,οποιος εχει ορεξη ας προσπαθησει.
Αν εχει εμπειρια πανω στο θεμα καποιος,δηλαδη εχει παρει αγωνες απο τετοιες σελιδες ας μας πει τι γινεται…
η τιπικο που γρασφει το δελτιο ειναι μαγαζια σαν ιντερνετ καφε στην γερμανια .η στοιχιματικη εταιρια τιπικο εχει κατι μηχανηματα σαν κουλοχερηδες,ηθελε φιλος μου να τα φερει ελλαδα αλλα δεν μπορουσε γιατι ειχαν και φρουτακια ενσωματωμενα απο οτι μου ελεγε.μαλλον το δελτιο παιχτηκε γερμανια
Στης περισοτερες σελιδες τα παιχνιδια παιζονται στο εξωτερικο σε διαφορες εταιριες..εχει και λιγες με δελτια οπαπ,ειδα ομως οτι γραψανε σχολια ελληνες απο σε φωτο με δελτια του οπαπ και απαντησανε απο την σελιδα οτι εχουν ατομο στην ελλαδα παιζει σε αυτη την εταιρια.
Αν ασχολειθει κανενας με το δελτιο που ανεβασα μπορει να κανει το εξης.
Περνει το δελτιο του σαβατου με της ομαδες.
Βαζει τον δεικτη πανω σε μια μια ομαδα μεχρι να παρει θετικη ενδειξη κοιταζοντας παραληλα και το αλλο δελτιο με της καλημενες ομαδες.
Η
βαζει κατω το δελτιο του σαβατου στα πλαγια….και περνει κατευθηνση με το ραβδοσκοπικο του εργαλειο προς της 2 ομαδες.πρωτα στην μια και μετα στην αλλη.
Ραβδοτζογαδοροι κρατηστε δυναμεις.Μαλον την πεμπτη θα ανεβασω παλι δελτιο με καλημενες της ομαδες,αυτη την φορα θα ψαξω στο δελτιο του οπαπ για της ομαδες γιατι στο δελτιο του στοιχημαν δεν της ειχε.Σε ενα απο τα βιβλια ραβδοσκοπια αναφερει τετοια πειραματα,ειναι σχετικα ευκολο.
Μια απλη διαδικασια ειναι να εκτυποσουμε το δελτιο με της κρυμενες ομαδες και διπλα να εχουμε το δελτιο οπαπ…δειχνουμε με τον δεικτη η στου οπαπ το δελτιο η στο αλλο με της κρυμενες ομαδες και με το αλλο χερι στο αλλο δελτιο περνοντα πανω απο καθε ομαδα,στην σωστη ομαδα θα εχουμε ενδειξη.
Ειναι ποιο ευκολο απο την προβλεψη σκορ γιατι εχει ηδη αποτπωθει,δηλαδη ειναι γραμενο σε χαρτι και οι δονησεις ειναι πολυ ποιο ευκολο να εντοπιστουν.
αιντε πανο βιασου..ο σουρδος μας την εκανε..χαχαα.http://kozanimedia.gr/?p=213938&fb_ref=Default#.VNDLLxOakr4.facebook
11αδα επιασε ο τυπος.μπραβο του!!!!
Πεμπτη το πολυ θα εχει ανεβασει δελτιο,το βαζω αμεσως μολις το εχω.Ξερει κανενας καποιο προγραματακι που κανει επεξεργεσια σε φωτο που της εχουν πειραξει με προγραμα ζωγραφικης?
γιατι βρηκα και αυτο…
Δεν εχει καλες αποδοσεις.80 στο συνολο,αν εχεις καποιος προγραματικη που μπορουμε να αφερεσουμε της μουτζουρες καλος αλλιος καλητερα να ψαξουμε το αλλο δελτιο την πεμπτη,αυτο δεν αξιζει.
11αδα επιασε ο τυπος.μπραβο του!!!!
Πεμπτη το πολυ θα εχει ανεβασει δελτιο,το βαζω αμεσως μολις το εχω.Ξερει κανενας καποιο προγραματακι που κανει επεξεργεσια σε φωτο που της εχουν πειραξει με προγραμα ζωγραφικης?
γιατι βρηκα και αυτο…Δεν εχει καλες αποδοσεις.80 στο συνολο,αν εχεις καποιος προγραματικη που μπορουμε να αφερεσουμε της μουτζουρες καλος αλλιος καλητερα να ψαξουμε το αλλο δελτιο την πεμπτη,αυτο δεν αξιζει.
δε νομιζω να εχει 80 αποδοσει δε φαινετε πουθενα,αυτο που καταλαβα ειναι οτι πονταρει στα σκορ 320 ευρω