@ΤΕΟ:
Διαβαζοντας αυτα που γραφετε μπηκα στον πειρασμο να δοκιμασω,εγραψα σε ενα χαρτακι Ολανδια και σε αλλο Αργεντινη,τα εβαλα στο γραφειο με αποσταση 15cm περιπου μεταξυ τους.Εβαλα το εκρεμες πανω απο την Ολανδια και γυρνουσε αριστεροστοφα,μετα το εβαλα πανω απο την Αργεντινη και γυρνουσε δεξιοστροφα.Μετα αρχισα να γραφω σκορ,στο χαρτι της Αργεντινης γραφω ενα γυρναει αριστερα το σβηνω γραφω δυο τα ιδια,το σβηνω γραφω τρια και αρχιζει να γυριζει δεξια.Με τον ιδιο τροπο βγηκε δυο στην Ολανδια.
Αρα Ολονδια vs Αργεντινη=2-3
Επαναλαμβανω πρωτη φορα το δοκιμαζω,το εκανα σωστα??????
Φυσικα ρωταω για τον τροπο και οχι για το αποτελεσμα!!!
ενας τροπος που δουλευω και ναφερα ποιο πισω για να γλιτωσεις απο της πολλες ερωτησεις.γραφεις της ομαδες και απο κατω
0 1 2 3 4 5 6 + λες δειξε μου ποσα γκολ θα βαλει σημερς η ολλανδια δειχνει μετα ρωτας για την αλλη ομδα ξαναδειχνει.αυτο χοντρικα.αλλα με αυτη την ερωτηση θα σου δειξει ακομα και αν η ομαδα θα βαλει αυτογκολ η γκολ που θα ακυρωθει.οποτε της ερωτησεις τι διατυπωνεις οπως μπορεις καλητερα για να εχεις και καλα αποτελεσματα.αν μου δειξει πχ 3-1 ρωταω θα ειναι αυτο ο τελικο σκορ?αν μου παιζει αναμεσα στο 3και 2 γραω παραδιπλα 2-1 και 3-1 και ξαναρωταω θα ειναι καποια απο αυτα το σημερινο σκορ αν πει ναι ζητας να σου δειξει ποιο απο τα 2.
Εσυ λογικα εχεις αριστεροστροφα το οχι και δεξιοστροφα το ναι και το σκορ λογικα που βρηκες ειναι εκει που σου κανει δεξιοστροφα.καλο ηταν να μην λεμε τα σκορ μεχρι καποια ωρα πριν των αγωνα γιατι μπορει καποιος να επηρεαστει απο το δικο σου αποτελεσμα.
καλη επιτυχια!!