Πηρα τιμη για περασμα πλακακια100 τετραγωνικα και μου ειπαν 800 ευρω με πιασαν τα λαμπακια ( ποσα τετραγωνικα μπωρη να περαση ενας πλακατζης σε ενα οχταορω ??
-
Πλακακια
Δεν εξηγείς όπως το χώρο ;
Σπίτι , επαγγελματικός χώρος ( ενιαίος χώρος ) 100 τμ τι;
Στην τιμή αυτή που σου είπε περιλαμβάνει και την στρώση εξομάλυνσης
Το σοβατεπιά πως στα μετραει τμ η τρέχων μέτρο
30 τμ δεν βάζει με τίποτα την μέρα
Τέλος πάντων η τιμή είναι καλή άντε να σου πει 100 ευρώ λιγότερα -
Πλακακια
Δεν εξηγείς όπως το χώρο ;
Σπίτι , επαγγελματικός χώρος ( ενιαίος χώρος ) 100 τμ τι;
Στην τιμή αυτή που σου είπε περιλαμβάνει και την στρώση εξομάλυνσης
Το σοβατεπιά πως στα μετραει τμ η τρέχων μέτρο
30 τμ δεν βάζει με τίποτα την μέρα
Τέλος πάντων η τιμή είναι καλή άντε να σου πει 100 ευρώ λιγότεραΣπιτη ειναι εχει πλακακι και απο πανο βαζεις το αλλο
-
Πλακακια
8 euro to metro einai liga file tin kano xronia auth thn douleia .an soy rixoyn tsimenta na upologiseis 4 euro to metro kai alla 4 ta perastika eos edo eisai ok kai to stokarisma kai ta sobatopi auta einai doro,an nomizei kapoios oti bgazei enas plakas 250 euro thn mera as erthei mazi moy sthn douleia tou dino 3 ores oti tha minei mazi mou meta tha fugei me ta podia.sory gia ta greklisch alla grafo apo ton MAG
Είμαι ωραίος γιατί είμαι Σερραίος!!!
-
Πλακακια
Σπιτη ειναι εχει πλακακι και απο πανο βαζεις το αλλο
δεν βάζει ποτέ το ένα πλακάκι πάνω από το άλλο, ξηλώνεις αυτά που έχεις και κολλάς τα νέα στο μπετό που έχεις από κάτω
Ένα βράδυ σκοτεινό
τις μπουκάλες μου φορώ
και πηδάω στο νερό
στην Τουρκία για να μπω
Τούρκους εκατό να σφάξω
και άλλους τόσους να ρημάξω
TNT και τρινιτρόλη
θα τους πάρουμε την Πόλη. -
Πλακακια
τώρα όσον αφορά την τιμή, κοίτα αν ξηλώσει τα παλιά και βάλει νέα είναι καλούτσικη η τιμή, αν πάει να κολλήσει τα νέα πάνω στα παλιά ή σε μωσαϊκό εκεί είναι πολύ ακριβά κανένα τάλιρο παίρνουν τώρα
Ένα βράδυ σκοτεινό
τις μπουκάλες μου φορώ
και πηδάω στο νερό
στην Τουρκία για να μπω
Τούρκους εκατό να σφάξω
και άλλους τόσους να ρημάξω
TNT και τρινιτρόλη
θα τους πάρουμε την Πόλη. -
Πλακακια
Οταν πανε σε εργολαβω περνουν με το ενσημο και αν το περνουν και αυτο 30 με 50 ευρω μαζι και οταν περνουν μια διουλια
Σε πατανε στον γκαλο τελος παντον εχουμε και σηνεχια εχθες γυψωσανιδες 100 τετραγωνικα 1800 ευρω για το νταβανη
Με πιασαν τα λαμπακια παλι αμα φτιαξω το σπιτι εγω θα ειναι απω τυχει τα υποληπα το βραδη και να μου πειτε και για
Γυψωσανηδες παω σε βαφτησια αβλωνα το βραδι τα ξαναλεμε την καλημερα μου σε ολους