@007:
βελτιωση δεν γηνεται ? η να γεινη ενα εξαρχης χωρις προβληματα ?
Γιωργη , κατι γεινεται…..σιγα-σιγα
ευχαριστω
Μια βοειθια απο τους ηδικους
Το ερωτημα δεν ειναι ευκολο ηλια. Πολλα μπορει να παιζουν.. απο κατι ενδιαφερον, εως απατη.. μονο αν δωσει λεπτομερειες ο φιλος που το παρουσιασε ως θεμα, θα βγει νοημα..
ελβις ο κωστας ειναι ο αδερφος μου αν θες ριξε μια ματια στη ραβδοσκοπια επι χαρτου ανεβασε την φωτο τωρα να δουμε συμπιπτουν τα σηματα υπαρχει κατι?ευχαριστω
ελβις ο κωστας ειναι ο αδερφος μου αν θες ριξε μια ματια στη ραβδοσκοπια επι χαρτου ανεβασε την φωτο τωρα να δουμε συμπιπτουν τα σηματα υπαρχει κατι?ευχαριστω
Ηλια , στα κενα ειναι μανα
Επισης πολυ καλα αποτελεσματα σε μεγαλους ογκους απο πετρωματα (γραννιτες )
Αλλα , μην σκοτωνεις τον αδελφο σου ακομη
Εχω δει και περιπτωσεις , που επιασε και ειδωλο (τιποτα)
ευχαριστω
ειστε ανεπιδεκτοι μαθησεως
η ξεχνατε τελειως τι συμβαινη και πεφτετε στις παπαριες τις ιδιες και ιδιες,πριν 2 χρονια ειχα ανοιξη ενα μηχανακι τετοιο και ειναι ανεβασμενο καπου εδω μεσα
τοση παπαρια απο ρωσια μερια δεν εχω ξαναδη,γιαυτο στο αρχικο ποσταρισμα θυμηθηκα τις φωτο
ο μαγκας ο σταυρος ειχε μαζεψη απο τα παλιατζιδικα ολα τα tuner των τηλεωρασεων τα κολουσε και τα γεμιζε και διογκωμενη πολυουρεθανη,εβαζε και ενα MP3 με ετοιμες εικονες για να βλεπετε στο λαπτοπ
και τα πουλουσε για το θαυμα της τεχνολογιας
ξυπνατε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε επιτελους
Παρη , βλεπεις οτι μηλω λιγο δαγκομενος
Δεν ειχε ΜΡ3.Μετα απο 10 σκαναρισματα (μαπα) επρεπε να το πας για σερβις
Εκει εβαζε τις φωτο οπως τις ηθελες
Προσεξε ομως τι εγραψα παραπανω
Η τεχνολογια υπαρχει
Ο Σταυρος δεν ειναι κανενας τυχαιος ηλεκτρονικος, δουλευε στην Λορεντζ , Ανατολικη Γερμανια
Τα ρωσικα μηχανηματα για τις ναρκες τα εχει
Απλα εκανε το μεγαλο λαθος , νομισε οτι θα πλουτισει αμεσως
Αυτη η τεχνολογια ειναι παλια , υπαρχει και πολυ ποιο καινουργια
Ψαξε , παλια ο Λαριονας , εβγαλε ενα βιντεο απο ενα εργο , οπου δειχνει ενα μηχανακι που εβγαλε φωτο την γυρο περιοχη
Εκει εσυ μηλησες για wide band παλμους ,και απορησα πως εισαι μεσα σε τοσο καινουργια hi-tech
Ολα υπαρχουν , για να βγουν ομως στο εμποριο , θελουν αλλα πραγματα
ευχαριστω
Ψάχνω τόση ώρα να βρω μια φωτοτυπία και είμαι σχεδόν σίγουρος πως οι φωτο του φίλου kostas3899 είναι ίδιες με αυτές που έχω (εάν τις βρώ θα τις ανεβάσω). Είχαμε πάει παλιότερα με έναν τύπο (δεν θυμάμαι όνομα ) σε μια κλειστή σπηλιά που είχα βρει και μου έβγαλε τις ίδιες φωτογραφίες …. Την άνοιξα με τον τρόπο μου την σπηλιά… και δεν είχε καμία σχέση με τις φωτο που έβγαλε το μηχάνημά του (έβαλε κάτι πασσάλους γύρο από το μέρος τα καλωδίωσε και υποτίθεται πως σκανάριζε το υπέδαφος….και όλα τα δεδομένα τα επεξεργαζόταν με λαπτοπ.
Παρη , βλεπεις οτι μηλω λιγο δαγκομενος
Δεν ειχε ΜΡ3.Μετα απο 10 σκαναρισματα (μαπα) επρεπε να το πας για σερβις
Εκει εβαζε τις φωτο οπως τις ηθελες
Προσεξε ομως τι εγραψα παραπανω
Η τεχνολογια υπαρχει
Ο Σταυρος δεν ειναι κανενας τυχαιος ηλεκτρονικος, δουλευε στην Λορεντζ , Ανατολικη Γερμανια
Τα ρωσικα μηχανηματα για τις ναρκες τα εχει
Απλα εκανε το μεγαλο λαθος , νομισε οτι θα πλουτισει αμεσως
Αυτη η τεχνολογια ειναι παλια , υπαρχει και πολυ ποιο καινουργια
Ψαξε , παλια ο Λαριονας , εβγαλε ενα βιντεο απο ενα εργο , οπου δειχνει ενα μηχανακι που εβγαλε φωτο την γυρο περιοχη
Εκει εσυ μηλησες για wide band παλμους ,και απορησα πως εισαι μεσα σε τοσο καινουργια hi-tech
Ολα υπαρχουν , για να βγουν ομως στο εμποριο , θελουν αλλα πραγματαευχαριστω
γιωργο δεν θα δεχτω ποτε οτι ενας ηλεκτρονικος του κυρους και των γνωσεων που ονοματιζεις,θα εκανε κατι τοσο ελεεινο,αν ειχε γνωσεις θα εφαρμοζε το 1/10 αυτων να μας δειξη ενα εργαλειο που εστω ψιλοδουλευη
αυτο που πουλουσε και οι φωτο το δειχνουν δεν ειναι δουλεια ηλεκτρονικου αλλα σουβατζη που ξερη απο κατσαβιδι
φυκια για μεταξωτες κορδελλες εδινε στον κοσμακη και φουμαρα σαν το φιλαρακι σου τον ανδρικο,ο μεγας γνωστης του κουτιου και τις κολλας και απο θεωρια σκραπας,σαν τα ελικοπτερα με τον γκιολβα καταντησε
γιωργο δεν θα δεχτω ποτε οτι ενας ηλεκτρονικος του κυρους και των γνωσεων που ονοματιζεις,θα εκανε κατι τοσο ελεεινο,αν ειχε γνωσεις θα εφαρμοζε το 1/10 αυτων να μας δειξη ενα εργαλειο που εστω ψιλοδουλευη
αυτο που πουλουσε και οι φωτο το δειχνουν δεν ειναι δουλεια ηλεκτρονικου αλλα σουβατζη που ξερη απο κατσαβιδι
φυκια για μεταξωτες κορδελλες εδινε στον κοσμακη και φουμαρα σαν το φιλαρακι σου τον ανδρικο,ο μεγας γνωστης του κουτιου και τις κολλας και απο θεωρια σκραπας,σαν τα ελικοπτερα με τον γκιολβα καταντησε
…..............ΟΡΘΟΤΑΤΟΝ