παιδια θελω να τσεκαρω μια πληροφορια που εχω και πρεπει να ψαξω μια μαντρα παλια πλινθινη σε νησι.η μαντρα εχει μεγαλο μηκος και θα ηθελα την γνωμη σας για το πως να την τσεκαρω και με τι μηχανημα.το πλατος της ειναι γυρω στο ενα μετρο.αρκει ο δισκος η θα χρειαστω κατι αλλο? ευχαριστω προκαταβολικα
-
Σε μαντρα πλινθινη
παιδια θελω να τσεκαρω μια πληροφορια που εχω και πρεπει να ψαξω μια μαντρα παλια πλινθινη σε νησι.η μαντρα εχει μεγαλο μηκος και θα ηθελα την γνωμη σας για το πως να την τσεκαρω και με τι μηχανημα.το πλατος της ειναι γυρω στο ενα μετρο.αρκει ο δισκος η θα χρειαστω κατι αλλο? ευχαριστω προκαταβολικα
πες μας και τι ψαχνεις να βρεις γεωργο …....για να παρεις της αναλογες απαντησεις .....
-
Σε μαντρα πλινθινη
@metal:
οντος ειναι μικρη η ποσοτητα και μονο με δισκο θα πιαστουν αν εισαι τυχερος!!!
δεν εχεις παρα να το παλεψεις με εναν δισκο στο al-metal και αμα στα χρωσταει θα στα δωσει…γιατι ρε μεταλ να το δουλεψη στο al-metal δεν θελει να ριξη ολον τον τοιχο σε τσουβαλη που λεει
αποριπτης μεχρει και την λιρα εκει χτυπαει και τα τενεκακια πας για ογκο μετα οπιως καταλαβε καταλαβε
για μαθηματα ελατε λαρισα να σας τα μαθω αχαχαχαχ -
Σε μαντρα πλινθινη
θα πω και εγω την ανοησια μου πανω στο θεμα.ο παππουσ οπωσ λεσ δεν θα τισ εκρυβε ετσι ωστε να μην εχει προσβαση οποτε θελει.αρα:κοιτα καλα τισ πετρεσ και οποια σου κανει την διαφορα εκει ψαξε.εκρυβαν οι παλιοι σε τετοιουσ χωρουσ και μετα με κερι που βαζανε στην πετρα ξανακλεινανε την τρυπα.ετσι οποτε θελανε ξανατραβγαζανε την πετρα και τισ μετραγανε.ελεγξε τεσ καλα .καποια πετρα θα σου κανει το κλικ στο ματι,εκει θα πασ και θα ψαξεισ .καλα αποταλεσματα.