… σαν νεότερος στην παρέα, έκανα τα χαρτιά για την άδεια κατοχής του ανιχνευτή μου. Στον παρακάτω σύνδεσμο θα βρείτε τη διεύθυνση που θα ταχυδρομίσετε το φάκελο καθώς και το έγγραφο της υπεύθυνης δήλωσης.
Φιλικά
Κώστας
Αδεια κατοχής Ανιχνευτή μετάλλων.(νέο έγγραφο)
οταν αγορασα και τον δικο μου ετοιμασαμε ενα φακελο για ενα γραφειο στο υπουργειο πολιτισμου μαζι με τον πωλητη.Δεν το εχω στειλει απ τοτε και δεν προκειται γιατι αυτο δεν ειναι αδειοδοτηση,ειναι κατοχυρωση πιστευω του μηχανηματος οτι ειναι στην κατοχη μου.Εκαι λοιπον τι εγινε?αν σε σταματησουν για ελενχο δεν σε καλυπτει το οτι το εχεις δηλωμενο.Με την αποδειξη που εχω μαζι μου το κατοχυρωνω οτι ειναι δικο μου.Το θεμα ειναι η αδειοδοτηση για ψαξιμο σε περιοχη.Αυτο το χαρτι ειναι καλυψη.Εν τω μεταξυ το 90% απο τα οργανα της ταξης δεν γνωριζει τιποτα για το θεμα.Ειναι στην τυχη του καθενα πως θα πραξει εκεινη την ωρα και δεν τραβιεσαι τσαμπα,εχεις στειλει δεν εχεις στειλει το χαρτι αυτο…τι λετε??
και επισης ετσι οπως εχουν στησει αυτο το πανηγυρακι τα περι αδειας….θα φτιαξω κανα τομο να εχω μαζι μου για το που θα ψαξω και να βρεθω πουθενα χωρις να ειναι δηλωμενο και παλι να τον π....!!!κανονικα....οποτε εγω προσωπικα και δικη μου αποψη οχι οτι ειναι η σωστη το εχω φλου και φλου θα το αφησω μεχρι να βρεθει κατι σοβαρο και χρησιμο στα περι αδειας......παντα φιλικα.Αυτα και δεν ασχολουμε αλλο περι του θεματος μεχρι νεοτερας ενημερωσης απο το υπουργειο πολιτισμου...!
αυτο που πρεπει να γεινη εινε οταν αγοραζεις καπιο μηχανημα απο καπιο αντιπρωσοπο
να μπαινη στον υπολογιστη και στο υπουργειο και αυτοματα να περνει αριθμο προτοκολου
και αδεια μεταφορας κτλ.
επισης να αλαξη ο νομος και εκτος αρχαιολογικων περιοχων να επιτρεπετε η ερευνα.
το οπιο δεν θα γεινη ποτες.
εφωσον επιτρεπετε η πωληση να γεινουν και τα παραπανω με νομημο τροπο εως και στον
πολιτη και στο κρατος.
και επισης ετσι οπως εχουν στησει αυτο το πανηγυρακι τα περι αδειας….θα φτιαξω κανα τομο να εχω μαζι μου για το που θα ψαξω και να βρεθω πουθενα χωρις να ειναι δηλωμενο και παλι να τον π....!!!κανονικα....οποτε εγω προσωπικα και δικη μου αποψη οχι οτι ειναι η σωστη το εχω φλου και φλου θα το αφησω μεχρι να βρεθει κατι σοβαρο και χρησιμο στα περι αδειας......παντα φιλικα.Αυτα και δεν ασχολουμε αλλο περι του θεματος μεχρι νεοτερας ενημερωσης απο το υπουργειο πολιτισμου...!
Μην τα βλέπεις και όλα μαύρα συνάδελφε υπάρχει και το γκρι. Ούτε τόμο χρειάζεται να κουβαλάς κλπ. Βγάλε με μια αίτηση μόνο για 4_5 προσφιλείς περιοχές άδεια. Ακόμη και αν βρεθείς σε περιοχή εκτός άδειας αλλιώς θα σε αντιμετωπίσει ο έλεγχος αν έχεις 2 χαρτιά στα χέρια σου και αλλιώς ξεκαρφωτος. Εξάλλου είναι μια από τις λίγες άδειες σε αυτή τη χώρα που είναι δωρεάν ακόμη. Δες το λίγο θετικά για το καλό σου.
θελω να καταλαβαινεις τι γραφω πριν απαντησεις…........ΤΟ ΔΗΛΩΝΕΙΣ!!!!!! δεν λεει κατι αυτο....την αδεια δεν βγαζουνε....its ok now understand?
Καταλαβαινω πολυ καλα τις γραφεις…εσυ μαλλον τα βλεπεις ολα στραβα....και εξηγω αν ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΗΛΩΣΕΙΣ...που προφανως λες οτι […Δεν το εχω στειλει απ τοτε και δεν προκειται γιατι αυτο δεν ειναι αδειοδοτηση...] ….ΔΕΝ θα μπορεις να μπεις καν στη διαδικασια να βγαλεις και αδειοδοτηση....οταν αγορασεις ενα οπλο και ΔΕΝ εχεις δελτιο κατοχης ολπου....ΔΕΝ μπορεις να βγαλεις ουτε αδεια.
Thank you very much!
Το δηλωνεις ανα πασα στιγμη και χωρις την αποδειξη αγορας.Αυτο δεν ειναι τιποτα,πολυ απλη διαδικασια
και στο κατω κατω απο θεμα ωρας ειναι σαν να πηγαινεις για καφε.Το ζητημα ειναι στην μεταφορα και χρηση του
οτι τα πραγματα εδω στην ελλαδα ειναι χυμα σε αυτο το θεμα.Υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα ναωταλαιπωρηθεις χωρις λογο
και αυτο ειναι που με κανει να ειμαι αμετοχο σε αυτο το πραγμα.Ας βγει επισημα κατι με πληρη καλυψη
στο χομπυ μας και ειμαι μπροσταρης.