Δεν πάει άλλο. Κάτι πρέπει να γίνει με την σελίδα. Η επικοινωνία μεταξύ των μελών είναι πραχτικά αδύνατη.
Παρακαλώ για την άμεση αποκατάσταση του προβλήματος.
-
Δεν πάει άλλο. Τι θα γίνει
Το support απο το vBulletin δεν μπορεί να κάνει τίποτα; Τι σόι λεφτά πέρνουν για ένα script και δεν μπορούν να υποστηρίξουν το προϊόν τους;
Τι να πώ . Η κατάσταση όμως είναι κακή σε τέτοιο σημείο που ολοένα και περισσότερα μέλη δεν μπαίνουν στο forum. Σε λίγο δεν θα μπαίνει κανείς.
-
πρωτον τα μνμ στελνονται κανονικα τωρα τι προβλημα εχεις δεν το γνωριζω
δευτερον δεν υπαρχει support απο την vbulletin για ελληνικα site
τριτον η σελιδα σερνετε γιατι την κατεβαζω σε δικο μου server για να τρεξω το update και να δω τα προβληματα που θα βγαλει αν βγαλει.
μονο η βαση δεδομενων εχει ανεβει στα 5.5 giga και τα αρχεια - φακελοι του φορουμ στα 10 giga μεχρι στιγμης που κατεβαζω και συνεχιζω να κατεβαζω….κανω οτι μπορω......εσεις καμια αλλη απαιτηση εχετε?
-
πρωτον τα μνμ στελνονται κανονικα τωρα τι προβλημα εχεις δεν το γνωριζω
δευτερον δεν υπαρχει support απο την vbulletin για ελληνικα site
τριτον η σελιδα σερνετε γιατι την κατεβαζω σε δικο μου server για να τρεξω το update και να δω τα προβληματα που θα βγαλει αν βγαλει.
μονο η βαση δεδομενων εχει ανεβει στα 5.5 giga και τα αρχεια - φακελοι του φορουμ στα 10 giga μεχρι στιγμης που κατεβαζω και συνεχιζω να κατεβαζω….κανω οτι μπορω......εσεις καμια αλλη απαιτηση εχετε?
Δεν είχα σκοπό να σε προσβάλω,το έγραψα γιατί πργματικά η επικοινωνία και ειδικότερα η αποστολή μυνημάτων γίνονται πάρα πολύ δύσκολα.
Κατά την γνώμη μου δεν φταίει το buletin, Αλλά η ΄ελειψη φυσικής μνήμης στο δίσκο , και ίσως κάποια κατεστραμένα αρχεία.
Μου αρέσει πολύ το forum… Συγχαρτήρια. -
Αποτελέσματα Αναζήτησης: 11 results in 0.0673 seconds.
παρολο που κατεβαζω και θα επρεπε σε εμενα οχι να σερνετε αλλα να μην ανοιγει με τιποτα η σελιδα, βλεπω οτι δεν εχω καποιο προβλημα
Attachment Usage 7.13 GB
και για να μην νομιζετε οτι τα παραλεω, ενα κομματι του φορουμ -
Μεχρι τωρα δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα ουτε απο υπολογιστη ουτε απο κινητο , ουτε το πρωι ουτε το μεσημερι ουτε το απογευμα.
Μηπως υπαρχει καπου αλλου καποιο τεχνικο θεμα?Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
ΝΙΨΟΝΑΝΟΜΗΜΑΤΑΜΗΜΟΝΑΝΟΨΙΝ
ΠΑΣΜΗΕΛΛΗΝΒΑΡΒΑΡΟΣΕΣΤΙΝ -
Η σελιδα εχει καπιο προβλημα αναλογα της μερες ποτε παει σφαιρα κι ποτε θες να σπασεις τον υπολογηστη.
και οπως αναφερα ξανα σε καπια ποσταρισματα,εχει αλλο ονομα κια αλλο αβαταρ,πχ ποσταρει ο g,hunter και
αν εχω ποσταρει και εγω στο θεμα εχει το δικο μου αβαταρ και το δικο του ονομα. -
Δεν ξερω τι κανει σε μερικους, αλλα απο το θεμα που ανεβασα προχθες και ρωτησα για το ιδιο προβλημα οι περισσοτεροι εχουμε θεμα.!!! Καντε κατι για να γινει οπως παλια που πηγαινε σφαιρα…καλυτερα να την κλεισετε μια βδομαδα και να την φτιαξετε παρα να παιδευομαστε και να σπανε τα νευρα μας, φυσιολογικα μετα τη νεα αναβαθμιση θα γινοταν καλυτερη και οχι χειροτερη.