Δεν πάει άλλο. Κάτι πρέπει να γίνει με την σελίδα. Η επικοινωνία μεταξύ των μελών είναι πραχτικά αδύνατη.
Παρακαλώ για την άμεση αποκατάσταση του προβλήματος.
-
Δεν πάει άλλο. Τι θα γίνει
πριν 9 χρόνια Φήμη: 108 | Δημοσιεύσεις: 2,343 -
Το support απο το vBulletin δεν μπορεί να κάνει τίποτα; Τι σόι λεφτά πέρνουν για ένα script και δεν μπορούν να υποστηρίξουν το προϊόν τους;
πριν 9 χρόνια Φήμη: 267 | Δημοσιεύσεις: 1,618 -
Το support απο το vBulletin δεν μπορεί να κάνει τίποτα; Τι σόι λεφτά πέρνουν για ένα script και δεν μπορούν να υποστηρίξουν το προϊόν τους;
Τι να πώ . Η κατάσταση όμως είναι κακή σε τέτοιο σημείο που ολοένα και περισσότερα μέλη δεν μπαίνουν στο forum. Σε λίγο δεν θα μπαίνει κανείς.
πριν 9 χρόνια Φήμη: 108 | Δημοσιεύσεις: 2,343 -
πρωτον τα μνμ στελνονται κανονικα τωρα τι προβλημα εχεις δεν το γνωριζω
δευτερον δεν υπαρχει support απο την vbulletin για ελληνικα site
τριτον η σελιδα σερνετε γιατι την κατεβαζω σε δικο μου server για να τρεξω το update και να δω τα προβληματα που θα βγαλει αν βγαλει.
μονο η βαση δεδομενων εχει ανεβει στα 5.5 giga και τα αρχεια - φακελοι του φορουμ στα 10 giga μεχρι στιγμης που κατεβαζω και συνεχιζω να κατεβαζω….κανω οτι μπορω......εσεις καμια αλλη απαιτηση εχετε?
πριν 9 χρόνια Φήμη: 434 | Δημοσιεύσεις: 17,160 -
Είναι μέρες που δε μπορείς να μπεις για αρκετές ώρες. Κι' όταν καταφέρνεις και μπεις πας να ανοίξεις να διαβάσεις τα προσωπικά μηνύματά σου και δε γίνεται με τίποτα. Έχει απόλυτο δίκιο ο Παρορίτης όταν λέει ότι η επικοινωνία μεταξύ των μελών είναι πρακτικά αδύνατη.
πριν 9 χρόνια Φήμη: 73 | Δημοσιεύσεις: 4,861 -
πρωτον τα μνμ στελνονται κανονικα τωρα τι προβλημα εχεις δεν το γνωριζω
δευτερον δεν υπαρχει support απο την vbulletin για ελληνικα site
τριτον η σελιδα σερνετε γιατι την κατεβαζω σε δικο μου server για να τρεξω το update και να δω τα προβληματα που θα βγαλει αν βγαλει.
μονο η βαση δεδομενων εχει ανεβει στα 5.5 giga και τα αρχεια - φακελοι του φορουμ στα 10 giga μεχρι στιγμης που κατεβαζω και συνεχιζω να κατεβαζω….κανω οτι μπορω......εσεις καμια αλλη απαιτηση εχετε?
Δεν είχα σκοπό να σε προσβάλω,το έγραψα γιατί πργματικά η επικοινωνία και ειδικότερα η αποστολή μυνημάτων γίνονται πάρα πολύ δύσκολα.
Κατά την γνώμη μου δεν φταίει το buletin, Αλλά η ΄ελειψη φυσικής μνήμης στο δίσκο , και ίσως κάποια κατεστραμένα αρχεία.
Μου αρέσει πολύ το forum… Συγχαρτήρια.πριν 9 χρόνια Φήμη: 108 | Δημοσιεύσεις: 2,343 -
Αποτελέσματα Αναζήτησης: 11 results in 0.0673 seconds.
παρολο που κατεβαζω και θα επρεπε σε εμενα οχι να σερνετε αλλα να μην ανοιγει με τιποτα η σελιδα, βλεπω οτι δεν εχω καποιο προβλημα
Attachment Usage 7.13 GB
και για να μην νομιζετε οτι τα παραλεω, ενα κομματι του φορουμπριν 9 χρόνια Φήμη: 434 | Δημοσιεύσεις: 17,160 -
Χριστίνα την σελίδα την έχεις σε cPanel ή Plesk;
σε μενα παει σφαιρα
Οι κοιμισμενοι ειναι εργατες και συνεργοι σε αυτα που γινονται στον κοσμο.ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ
πριν 9 χρόνια Φήμη: 37 | Δημοσιεύσεις: 2,600 -
Και εμένα ειναι ένταξη τώρα , καμία σχέση με άλλες μέρες .
πριν 9 χρόνια Φήμη: 45 | Δημοσιεύσεις: 453 -
Μεχρι τωρα δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα ουτε απο υπολογιστη ουτε απο κινητο , ουτε το πρωι ουτε το μεσημερι ουτε το απογευμα.
Μηπως υπαρχει καπου αλλου καποιο τεχνικο θεμα?Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
ΝΙΨΟΝΑΝΟΜΗΜΑΤΑΜΗΜΟΝΑΝΟΨΙΝ
ΠΑΣΜΗΕΛΛΗΝΒΑΡΒΑΡΟΣΕΣΤΙΝπριν 9 χρόνια Φήμη: 159 | Δημοσιεύσεις: 5,562 -
Η σελιδα εχει καπιο προβλημα αναλογα της μερες ποτε παει σφαιρα κι ποτε θες να σπασεις τον υπολογηστη.
και οπως αναφερα ξανα σε καπια ποσταρισματα,εχει αλλο ονομα κια αλλο αβαταρ,πχ ποσταρει ο g,hunter και
αν εχω ποσταρει και εγω στο θεμα εχει το δικο μου αβαταρ και το δικο του ονομα.πριν 9 χρόνια Φήμη: 137 | Δημοσιεύσεις: 3,141 -
Δεν ξερω τι κανει σε μερικους, αλλα απο το θεμα που ανεβασα προχθες και ρωτησα για το ιδιο προβλημα οι περισσοτεροι εχουμε θεμα.!!! Καντε κατι για να γινει οπως παλια που πηγαινε σφαιρα…καλυτερα να την κλεισετε μια βδομαδα και να την φτιαξετε παρα να παιδευομαστε και να σπανε τα νευρα μας, φυσιολογικα μετα τη νεα αναβαθμιση θα γινοταν καλυτερη και οχι χειροτερη.
πριν 9 χρόνια Φήμη: 1,300 | Δημοσιεύσεις: 3,867 -
Πάντως τις τελευταίες ώρες βλέπω έστρωσε… λες να έγινε το θαύμα και να έπιασε τόπο το patch (αν περάστηκε);;; ΑΜΗΝ!
Ούτε κολλήματα τρώει όταν πάω στα νέα θέματα και ούτε κολλάει στο posting (αυτό θα το μάθω αμέσως τώρα).πριν 9 χρόνια Φήμη: 267 | Δημοσιεύσεις: 1,618 -
Χμ, πάλι άδεια ανταπόκριση όταν το έγραψα.. Έκανα clear cache, Router restart και όλα τα σχετικά αλλά αυτό με τα μηνύματα φαίνεται να επιμένει..
Μπα, μάλλον θέμα τύχης ήταν εκείνη την ώρα γιατί βλέπω τα ίδια κάνει..
Το ΦΟΡΟΥΜ για μενα παη Πλη ΚΑΛΑ. καθαρηστε Τα κομπιουτερ ΣΑΣ.
η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ --- εμπιστοσυνη + συνεργασια
πριν 9 χρόνια Φήμη: 45 | Δημοσιεύσεις: 5,964