Αγαπητέ Spartakos είχα αναφέρει ένα παράδειγμα σχετικό με άδεια σε παραλία όπου στον πρώτο αιτούντα η άδεια εγκρίθηκε ενώ στον δεύτερο δεν εγκρίθηκε, στη συνέχεια ο δεύτερος πήρε την άδεια του πρώτου αιτούντος, την έδειξε στο υπουργείο πολιτισμού και η άδειά του επανεγκρίθηκε με βάση το σκεπτικό της αίτησης του πρώτου αιτούντος. Αυτός είναι ένας από τους λόγους που ζητάω να δώσουμε τις αιτήσεις που μας έχουν η δεν μας έχουν εγκριθεί στην διάθεση των μελών του forum.
Στο να δοθούν οι άδειες οι οποίες δεν έχουν εγκριθεί στα μέλη του forum , η να γίνει ανάρτηση αυτό που θα αποσκοπεί? Ποια τα ωφέλει?
Σε ποια μέλη του forum να γίνει η διάθεση των αδειών? Ποια μέλη είναι χαρακτηρισμένα ως γνώστες περί αδειών? Που θα αποσκοπεί μια τέτοια ενέργεια? Ποια τα ωφέλει? Κάτι ανάλογο θα μπορούσε να γίνει εφόσον είναι υπαρκτός σύλλογος όπου εκεί υπάρχει ο πρόεδρος –αντιπρόεδρος νομικός σύμβουλος κτλ. και όχι σε forum
. Έτσι όπως το παραθέτεις καταλαβαίνω ότι η άδεια του πρώτου ΜΗ εγκρίναντα θα αφορούσε το ίδιο τοπογραφικό παραλίας με τον 2η άδεια στον οποίο έχει εγκριθεί. Πιστεύω ότι αυτό μπορεί να έγινε και εκ παραδρομής, εφόσον δεν είναι χαρακτηρισμένη αρχαιολογική περιοχή ή γειτνιάζει με αρχαιολογικό χώρο. Αυτό διορθώθηκε όπως αναφέρεις και έγινε επανέκδοση της αδείας. Υπάρχουν κι άλλες τέτοιες περιπτώσεις? Η έτυχε απλά σε ένα χρήστη και μόνο. Επειδή έχω επισκεφτεί την εφορία εναλίων στο παρελθόν, έχω δει ότι οι αιτήσεις για παραλίες είναι πάρα πολλές. Σε μένα έτυχε να μου εκκρίνουν τοπογραφικό το οποίο έπεφτε σε μια χαρακτηρισμένη περιοχή (όχι παραλία) από το Υπουργείο και η τοπική εφορία της περιοχής μου το διόρθωσε. Λάθη γίνονται. Απλά αν μας τύχει θέλει λίγο ψάξιμο. Καλό είναι την αίτηση να έχουμε πλήρη σαφήνεια στο τοπογραφικό στο οποίο θα υποβάλλουμε. Προσωπικά σε κάθε αίτηση στη τελευταία παράγραφο αναφέρω:
«Παρακαλώ για την έγκριση της παραπάνω αίτησης και την ενημέρωσή μου στη περίπτωση τα τοπογραφικά τα οποία έχω υποβάλλει εμπίπτουν σε χαρακτηρισμένες περιοχές από εσάς»
Πάντα οι υπεύθυνοι προσέχουν τα γραφόμενά μας…