-
Ευρήματα τυχερός
Μπαβο στα παληκαρια. αυτο πρεπη DKW ,,, τετιο στην Πολωνια νεαρος σε αχειρωνα παλιο του φιλου μου πολωνου. βγαλαμε κρυμενο μεσα σε παλια αχειρα. γρασαρισμενο . τιληγμενο ολο με καπια λαδοκολα εποχεις. ΟΡΕ κοντρες οπου καναμε. Μεγιστη ταχυτητα του 100χλ την ωρα. Μετα απεκτησα μια BMW με διαφορικο του 48 χορης αμορτισερ πησω ,με ξεχοριστες σελες με ελατηρια απο κατο της σελας. Ειμουνα τοτε 18χρ. ΟΡΕ πρειν 44χρονια.
η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ --- εμπιστοσυνη + συνεργασια
-
Ευρήματα τυχερός
Μπαβο στα παληκαρια. αυτο πρεπη DKW ,,, τετιο στην Πολωνια νεαρος σε αχειρωνα παλιο του φιλου μου πολωνου. βγαλαμε κρυμενο μεσα σε παλια αχειρα. γρασαρισμενο . τιληγμενο ολο με καπια λαδοκολα εποχεις. ΟΡΕ κοντρες οπου καναμε. Μεγιστη ταχυτητα του 100χλ την ωρα. Μετα απεκτησα μια BMW με διαφορικο του 48 χορης αμορτισερ πησω ,με ξεχοριστες σελες με ελατηρια απο κατο της σελας. Ειμουνα τοτε 18χρ. ΟΡΕ πρειν 44χρονια.
Βλέπω πλησιάζεις (ηλικιακά) να πάρεις σύνταξη χαχαχαχαχαχαχαχα
-
Ευρήματα τυχερός
Πιο πολη πονταρω να βρω καμια κινεζα, παρα τη συνταξη. Οταν Το ΤΕΒΕ ενα ποσό 1200ε μεσα σε 10χρ μου το προσαυξησε 4000ε.Και συνεχειζη..
τη να περημενω???Και να βρεις φίλε μερικά κομμάτια πιστεύεις ότι θα σου λύσουν το πρόβλημα ;;;;;;;;;;
Το κανάλι που πέφτεις μετά,σε οδηγεί σε μεγαλύτερο πάθος αναζήτησης και σε περισσότερα έξοδα.