συννημενο που ειναι?
εδω ειναι χριστινα ελπιζω να ανοιγει τωρα
Δηλωση βεργων
Να ρωτήσω εγώ το άλλο βρε παιδιά: Έστω ότι με βρίσκουν εμένα να ραβδοσκοπώ στο βουνό με δύο βέργες ΓΓ. Χωρίς δίσκο, χωρίς μηχανήματα άλλα, χωρίς σκαπτικά, χωρίς τίποτα. Πώς μπορούν να στοιχειοθετησουν ότι εγώ ερευνώ για χρυσό, εφόσον κάλλιστα μπορώ να ισχυρισθώ ότι ραβδοσκοπώ για νερό. Εκτός κι' αν απαγορεύεται να ψάχνεις για υπόγεια ύδατα και δεν το γνωρίζω.
Δηλωση βεργων
Να ρωτήσω εγώ το άλλο βρε παιδιά: Έστω ότι με βρίσκουν εμένα να ραβδοσκοπώ στο βουνό με δύο βέργες ΓΓ. Χωρίς δίσκο, χωρίς μηχανήματα άλλα, χωρίς σκαπτικά, χωρίς τίποτα. Πώς μπορούν να στοιχειοθετησουν ότι εγώ ερευνώ για χρυσό, εφόσον κάλλιστα μπορώ να ισχυρισθώ ότι ραβδοσκοπώ για νερό. Εκτός κι' αν απαγορεύεται να ψάχνεις για υπόγεια ύδατα και δεν το γνωρίζω.
αυτα που κρατας βαφτιζονται..οργανα διασκοπησεις του εδαφους..και βαση τουαρ.38-παραγραφος2…και..του αρ 62-παραγραφος1 βρηκες τον μπελα σου κωστα.εκτος και αν τους πεισεις οτι ειναι παγιδες για καρδερινες οι βεργες σου.
Δηλωση βεργων
αυτα που κρατας βαφτιζονται..οργανα διασκοπησεις του εδαφους..και βαση τουαρ.38-παραγραφος2…και..του αρ 62-παραγραφος1 βρηκες τον μπελα σου κωστα.εκτος και αν τους πεισεις οτι ειναι παγιδες για καρδερινες οι βεργες σου.
Μεσα στο νομο αναφερεται το εξης ….
Ως οργανα διασκοπησης προς διερευνηση του υπεδαφους ...... νοουνται τα οργανα εκεινα , δια των οποιων ,με χρηση μεθοδων των φυσικων επιστημων και της συγχρονης τεχνολογιας , καθισταται δυνατη η διερευνηση του υπεδαφους, ….......
Βαση της ανωτερω νομοθεσιας , δεν υπαρχει κανενα προβλημα νομιμοτητος ως προς την κατοχην και χρηση ραβδοσκοπικων οργανων
Η λεξη κλειδι ειναι η …. χρηση μεθοδων των φυσικων επιστημων
Η ραβδοσκοπια δεν αναγνωριζεται επισημα απο την επιστημονικη κοινοτητα , και ως εκ τουτου δεν αναγνωριζεται ως φυσικη επιστημη
Το αποτελεσμα μιας ραβδοσκοπικης διασκοπησης ειναι καθαρα κατι , εντελως προσωπικο - υποκειμενικο
Δεν μπορει να στοιχειοθετηθει κατηγορητηριο για κατοχη η χρηση ρβδ βεργων
Αυτη ειναι η γνωμη μου , και βεβαια δεν θεωρω ασκοπο να δηλωθουν οι ρβδ βεργες ( ασχετα εαν υπαρχει θεμα ηθηκης - ψεματα ως προς τον σειριακο αριθμο )
ευχαριστω
Δηλωση βεργων
βΌργανα ανίχνευσης ή διασκόπησης προς διερεύνηση του
υπεδάφους, του βυθού ή του πυθμέναβ (εφεξής βόργαναβ)
σημαίνει τα όργανα ή άλλες μέθοδοι των φυσικών επιστημών
και της τεχνολογίας που επιτρέπουν τη μέτρηση των φυσικών
Ε .Ε . Π α ρ .Ι(I), Α ρ .4344, 6/7/2012 103(I)/2012
2
παραμέτρων (ηλεκτρική αντίσταση, ηλεκτρική επιδεκτικότητα,
πυκνότητα, θερμοκρασία κ.ά) και/ή τη διερεύνηση της γης, του
υπεδάφους, του βυθού της θάλασσας ή του πυθμένα
ποταμών και λιμνών, ιδιαίτερα για τον εντοπισμό
αρχαιοτήτων, αρχαίων ερειπίων, αρχαιολογικών αποθέσεων,
ναυαγίων ή οποιωνδήποτε άλλων μεταβολών που έχουν
προκληθεί με ανθρώπινη παρέμβαση.
Δηλωση βεργων
εδω ειναι χριστινα ελπιζω να ανοιγει τωρα
Δηλαδή με αυτά και μ'αυτά μας λες ότι δήλωσες τις βέργες ως ανιχνευτή μετάλλων…...
Τώρα για τα UFO του υπουργείου που εξέδωσαν την εν λόγο άδεια αποδεχόμενοι ως ανιχνευτή μετάλλων δύο μπρούτζινες βέργες .......τα συμπεράσματα δικά σας......
......και όπως λένε στην ιδιαίτερη πατρίδα μου,την Καρδίτσα .......χαιρετίσματα τσι θκι μας .......
Δηλωση βεργων
Ξέρετε τί λέω εγώ? Τελικά έτσι όπως είναι οι νόμοι στην Ελλάδα θα καταλήξουμε να βγαίνουμε στο βουνό και να κάνουμε ραβδοσκοπία με το χέρι, όπως έκανε κάποτε ο Ταχμα. Οπότε άμα δούμε κανέναν στο βουνό με το χέρι απλωμένο , μην παραξενευτούμε.
κωστα καπου,καπου να ανοιγεται και την παλαμη και να ριχνεται και κανα φασκελο.
Δηλωση βεργων
αν σε βρουν με τις βεργες πανω σου,μπορεις απλα να πεις οτι εισαι ραβδοσκοπος και ψαχνεις για νερο…μια χρηση της ραβδοσκοπιας ειναι και αυτο και δεν χρειαζεται καποια αδεια..-απ οσο ξερω
Γιατί ρε φίλε ντε και καλά θα πρέπει να τους πεις τη λέξη <<Ψάχνω>>;;;;;;;;
…..δηλαδή σε βρουν με χαρτί υγείας.....θα πρέπει να εξηγήσεις και τον λόγο που σκοπεύεις να το κάνεις χρήση.......και κατά τα άλλα θα είσαι υποχρεωμένος να δώσεις απάντηση ;;;;;;;.........
Δηλωση βεργων
Ας το ρίξουμε λίγο στα μαλακά! Να πούμε ότι βοήθα σε κάποιον τυπικό έλεγχο
που υπάρχουν και αλλά μηχανήματα μέσα! ότι δηλαδή είναι όλα δηλωμένα
και κατά μια έννοια νομότυπος στην μεταφορά!
Και επαφίεται στην διακριτική ευχέρεια του οργάνου!!!
Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!!
Δηλωση βεργων
@wolf:
Γιατί ρε φίλε ντε και καλά θα πρέπει να τους πεις τη λέξη <<Ψάχνω>>;;;;;;;;
…..δηλαδή σε βρουν με χαρτί υγείας.....θα πρέπει να εξηγήσεις και τον λόγο που σκοπεύεις να το κάνεις χρήση.......και κατά τα άλλα θα είσαι υποχρεωμένος να δώσεις απάντηση ;;;;;;;.........
γιατι υποτιθεται οτι αυτος που θα σου κανει την ερευνα,εχει την στοιχειωδη λογικη ενος ενηλικου…
Δηλωση βεργων
@metal:
εμενα ενας γνωστος μου ραβδοσκοπει με το χερι του, (αν τον δεις πως το σβουριζει θα παθεις πλακα)θα του προτεινω να χτυπησει εναν σειριακο σε τατου και να παει να το δηλωσει….
παντος φιλε λυκε χερομαι που σε διαβαζω,παντα η αποψεις σου ειναι λογικες και με εκφραζουν απολυτα...
Αν έχει και βαρύ χέρι ….και βρίσκει με την πρώτη στόχο.....παίρνει άριστα .......