Συγουρα Αυτος που Με το χερι ραβδοσκοπη ακομα φτοχαδακι. ΧΑ. Μουτηχε και μενα τετιος Απο Αθηνα . Νικος Ψιλος Ξανθος. ετρεμε το χερι του και τον επιανε να κανει Μετο . ΧΑ. εγω γελαγα Μεσα μου. Τετιου ιδους τυποι Μαλων Μαγνιτικα ισχηρα πιανουν. Γιαυτο μετο Κανουν.
-
Δηλωση βεργων
Συγουρα Αυτος που Με το χερι ραβδοσκοπη ακομα φτοχαδακι. ΧΑ. Μουτηχε και μενα τετιος Απο Αθηνα . Νικος Ψιλος Ξανθος. ετρεμε το χερι του και τον επιανε να κανει Μετο . ΧΑ. εγω γελαγα Μεσα μου. Τετιου ιδους τυποι Μαλων Μαγνιτικα ισχηρα πιανουν. Γιαυτο μετο Κανουν.
Εσένα αν σε βρουν….. με τη βέργα από τη ροδιά........να τους πεις ότι είναι δορυφορική κεραία ..........:36_2_15:
-
Δηλωση βεργων
Εχω καιρο να παω Βουνο. Αλλα αν με ρωτησουν . θα πω οτη αυτη βεργα το μπαστουνι μου. Διοτη κουτσενο. ΧΑ. Κακε Λυκε. ΧΑ. Πας να μου φας τη κοκινοσκουφιτα. Διλαδι τη βεργα μου. Χα.
Για μπαστούνι είναι πολύ κοντό…..... βίτσα για μουλάρι είναι πιο πιστευτό .......:36_2_27:
Αστειεύομαι φίλε........
-
Δηλωση βεργων
@wolf:
Για μπαστούνι είναι πολύ κοντό…..... βίτσα για μουλάρι είναι πιο πιστευτό .......:36_2_27:
Αστειεύομαι φίλε........
αμα Βρω κινεζες. που Φετος η χρονιά μου. και Δικια σας. ΤΟ 15. ενα μουλαρ Θα παρω μια κατσικα. λιγες κοτες, παπιες , Σκυλο και γατα. Φυσικα Και Μια μεγαλη Αυλη. Τορα δεν την εχω. ΧΑ.
η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ --- εμπιστοσυνη + συνεργασια
-
Δηλωση βεργων
αμα Βρω κινεζες. που Φετος η χρονιά μου. και Δικια σας. ΤΟ 15. ενα μουλαρ Θα παρω μια κατσικα. λιγες κοτες, παπιες , Σκυλο και γατα. Φυσικα Και Μια μεγαλη Αυλη. Τορα δεν την εχω. ΧΑ.
…....και η αλεπού είπε ότι <<φέτος θα γίνουν πολύ καλά τα σταφύλια>> και όταν την ρώτησαν πως το ξέρει,απάντησε <<τα θέλει η κοιλιά μου>>........:36_2_35::36_2_27:
-
Δηλωση βεργων
φιλε παννα εισαι εξυπνος ανθρωπος και την πιανεις την ουσια..
επειδη οι περισσοτεροι εχουν αγνοια και γραφουν οτι τους κατεβει,επειδη ψαχνω με αδειες ερευνας οταν θα ρθει ο υπαλληλος της εκαστοτε εφοριας και κανει τον ελενγχο των μηχανηματων ή των "εργαλειων διασκοπησης εδαφους" οπως αναφερεται πλεον στον νομο που θα προβουν στην ερευνα εγω θελω να καλυψω ολα τα παραθυρακια και εφοσων ο νομος μου δινει αυτο το δικαιωμα το κανω,και εφοσον ειμαι ραβδοσκοπος τις δηλωσα τις βεργες
τωρα απο ειρωνια και πνευμα απο μερικους χορτασαμε.. -
Δηλωση βεργων
επειδη οι περισσοτεροι εχουν αγνοια και γραφουν οτι τους κατεβει,επειδη ψαχνω με αδειες ερευνας οταν θα ρθει ο υπαλληλος της εκαστοτε εφοριας και κανει τον ελενγχο των μηχανηματων ή των "εργαλειων διασκοπησης εδαφους" οπως αναφερεται πλεον στον νομο που θα προβουν στην ερευνα εγω θελω να καλυψω ολα τα παραθυρακια και εφοσων ο νομος μου δινει αυτο το δικαιωμα το κανω,και εφοσον ειμαι ραβδοσκοπος τις δηλωσα τις βεργες
τωρα απο ειρωνια και πνευμα απο μερικους χορτασαμε..φιλε μου αυτα που εγραψα εγω προσωπικα δεν ειχαν καθολου ειρωνια απλα αναρωτηθηκα για την ραβδοσκοπεια αφου δεν την παραδεχεται καμια επιστημη και κανενας νομος και σε καμια εφαρμογη πως ειναι δυνατο οι βεργες να θεωρουνται οργανα διασκοπησης φιλικα
-
Δηλωση βεργων
1. Άρθρο 35 (Εννοια αρχαιολογικής έρευνας πεδίου) «Ως αρχαιολογική έρευνα πεδίου νοείται η έρευνα του εδάφους, του υπεδάφους, του βυθού της θάλασσας ή του πυθμένα λιμνών ή ποταμών που έχει ως σκοπό τον εντοπισμό ή την αποκάλυψη αρχαίων μνημείων, είτε αυτή συνίσταται σε ανασκαφή, χερσαία ή ενάλια, είτε σε επιφανειακή έρευνα είτε σε επιστημονική έρευνα που διενεργείται με γεωφυσικές ή άλλες μεθόδους».
ειπατε οτι αν σας πιασουν στο βουνο με βεργες μπορειτε καλλιστα να δηλωσετε οτι ψαχνετε νερο…..ποιος νοημων ανθρωπος θα το πιστεψει και δεν θα γελασει? και αντε σε πιστευουν το νερο που και καλα βρηκες τι θα το κανεις? θα τραβηξεις αντλιες και μανικες μεχρι το σπιτι σου για να ποτισεις, θα κανεις γεωτρυση (χρειαζετε αδεια) ή μηπως θες να "ποτισεις" τα ζωα που δεν εχεις μαζι σου? εχετε την εντυπωση οτι δεν γνωριζουν τους τροπους και τα μεσα που ψαχνετε?
πολυ καλα εκανε ο ripper και τις δηλωσε για εμενα, τωρα αν καποιοι το θεωρειτε γελιο ολο αυτο μην τις δηλωνετε, αλλα δεν εχετε δικαιωμα να ειρωνευεστε!
-
Δηλωση βεργων
@metal:
αυτο που πρεπει να γινει κατανοητο (και λυπαμαι που καποια ψαχτιρια χρονια στο χομπι δεν το καταλαβενουν) ειναι οτι δυο συρματα μπρουτζοκολησης η μια βεργα απο ξυλο κτλ.δεν αποτελουν σε καμια περιπτωση μηχανημα διασκοπησης εδαφους…
απο κει και περα το τι κανει ο καθενας στο βουνο η στο καμπο με δυο συρματα στο χερι ειναι δικο του θεμα και δεν αφορα καμια υπηρεσια,νομιζω ζουμε στο 2015 και οχι στο 1974...
το βασικοτερο πρωτα απολα ειναι να γνωριζουμε τα δικαιωματα μας σαν πολιτες ...
και για νας αποδιξω οτι ειναι λαθος να πιστευετε οτι δυο συρματα πρεπη να δηλωθουνε για να ειναι νομιμα,θα παω στο συνταγμα διπλα απο τα μπατσακια και θα ραυδοσκοπισο και θα ανεβασω βιντεο.....Κωστα πριν πας κανε μια αναζιτιση στο ιντερνετ να δεις ποσες βεργες εχουν απο συλληψης εχει σε φοτο
Καλό πράγμα η ΠΕΠΑΤΗΜΕΝΗ αλλά ακόμα καλύτερο η πρωτογενής έρευνα
ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Soulis1 -
Δηλωση βεργων
To εκκρεμές, τις βέργες Γ, και γενικά ότι έχει να κάνει με ραβδοσκοπία, το οποίο δεν είναι μηχάνημα ραβδοσκοπικό δεν τα δηλώνουμε στο ΥΠ.ΠΟ.
Ιστοσελίδα: http://www.anixneytes-kyritsis.gr Facebook: https://www.facebook.com/kyritsis.detectors
-
Δηλωση βεργων
αυτα που κρατας βαφτιζονται..οργανα διασκοπησεις του εδαφους..και βαση τουαρ.38-παραγραφος2…και..του αρ 62-παραγραφος1 βρηκες τον μπελα σου κωστα.εκτος και αν τους πεισεις οτι ειναι παγιδες για καρδερινες οι βεργες σου.
βρε γιαννακο ασ σοβαρεφτουμε λιγο με την βεργα δεν σου κανουν τυποτα μην το δενετε σκυνη κορδονι
μαλονετε για το τυποτα -
Δηλωση βεργων
1. Άρθρο 35 (Εννοια αρχαιολογικής έρευνας πεδίου) «Ως αρχαιολογική έρευνα πεδίου νοείται η έρευνα του εδάφους, του υπεδάφους, του βυθού της θάλασσας ή του πυθμένα λιμνών ή ποταμών που έχει ως σκοπό τον εντοπισμό ή την αποκάλυψη αρχαίων μνημείων, είτε αυτή συνίσταται σε ανασκαφή, χερσαία ή ενάλια, είτε σε επιφανειακή έρευνα είτε σε επιστημονική έρευνα που διενεργείται με γεωφυσικές ή άλλες μεθόδους».
ειπατε οτι αν σας πιασουν στο βουνο με βεργες μπορειτε καλλιστα να δηλωσετε οτι ψαχνετε νερο…..ποιος νοημων ανθρωπος θα το πιστεψει και δεν θα γελασει? και αντε σε πιστευουν το νερο που και καλα βρηκες τι θα το κανεις? θα τραβηξεις αντλιες και μανικες μεχρι το σπιτι σου για να ποτισεις, θα κανεις γεωτρυση (χρειαζετε αδεια) ή μηπως θες να "ποτισεις" τα ζωα που δεν εχεις μαζι σου? εχετε την εντυπωση οτι δεν γνωριζουν τους τροπους και τα μεσα που ψαχνετε?
πολυ καλα εκανε ο ripper και τις δηλωσε για εμενα, τωρα αν καποιοι το θεωρειτε γελιο ολο αυτο μην τις δηλωνετε, αλλα δεν εχετε δικαιωμα να ειρωνευεστε!
Χριστινα, επειδή νομίζω στο συγκεκριμένο ποστάρισμά σου αναφέρεσαι σε μένα, γιατί εγώ μίλησα πρώτος ότι αν με βρούνε με βέργες θα πω ότι ψάνω για νερό, έχω να πω ότι εννοούσα πως δεν μπορούν με κανένα τρόπο να στοιχειοθετήσουν κατηγορία που να σταθεί στο δικαστήριο εναντίον μου αν με βρούνε με δυο σύρματα ΓΓ, αφού δε μπορού να αποδείξουν έμπρακτα ότι εγώ κάνω έρευνα για χρυσό. Ακόμη και τρελλός μπορεί να το παίξω και να τους πω πχ ότι αναζητώ φαντάσματα από το υπερπέραν με τις βέργες. Όσο για το νερό, δε νομίζω ότι πρέπει να είμαι στο χωράφι μου για να δω αν περνάνε από κάτω υπόγεια ύδατα.
Κατηγορια χωρίς προιόν εγκλήματος δεν στοιχειοθετείται. Και δυο σύρματα από μπρούντζο δεν είναι προιόν εγκλήματος ούτε εργαλείο εγκλήματος. Εννοείται όπως είπα και στο άλλο πόστ ότι δεν έχω ούτε δίσκο, ούτε φτυαράκια και τσαπάκια.
Επίσης έχω να πω ότι εγώ προσωπικά που εθεσα το θέμα περί νερού, ούτε θεώρησα γελοίο αυτό που έκανε ο Ρίπερ, ούτε ειρωνεύτηκα κανέναν. Έθεσα απλώς τον προβληματισμό μου. -
Δηλωση βεργων
@metal:
λες και αυτο το τσακαλι να της εχει δηλωμενες???γιατι εκει που ραυδοσκοπι ειναι ολες η υπηρεσεις!!!
[[/QUOTE]
Έχουμε γράψει πιο πάνω διακριτική ευχέρεια του οργάνου!
Αν θελήσει να το τραβήξει θα χαλάσει η σούπα!!!Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!! -
Δηλωση βεργων
τωρα απο ειρωνια και πνευμα απο μερικους χορτασαμε..βρε φιλε ριπερ καλα κανεις και της δηλοσες , τορα για τον ελεχο που λες μηπος το παρατραβαμε η ασ μας πει ενα μελος που πηγαν και του καναν ελεχο τα μηχανακια για να δουμε τι του ζητισαν χαρτια κ.τ.λ
-
Δηλωση βεργων
@TSIGAS:
Οσες βεργες -ραβδοσκοπικα οργανα ειναι εταιριας η δηλωμενων κατασκευαστων τοτε αυτα δηλωνονται.
Οταν αυτα ειναι ιδιοκατασκευες η βεργες απλες και θελετε να τα δηλωσετε απευθυνθυτε στο υπουργειο πολιτισμου.
φιλε τσιγκα μηπως πρεπει να δηλοσο και την γκομενα που θα παω στο βουνο??? αχαχαχαχαχαχ