πανο να και η αδεια των Γ προκειται για απλες μπουρτζοβεργες 2,5 χιλ τους δινεις ονομα και σειριακο τα γραφεις στην φορμα δηλωσης ωσ ιδιοκατασκευη και τα στελνεις
-
Δηλωση βεργων
πανο να και η αδεια των Γ προκειται για απλες μπουρτζοβεργες 2,5 χιλ τους δινεις ονομα και σειριακο τα γραφεις στην φορμα δηλωσης ωσ ιδιοκατασκευη και τα στελνεις
Αυτό είναι αναγκαίο γιατί εγώ το θεωρώ υπερβολικό!!!
Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!! -
Δηλωση βεργων
Συγνώμη φίλε …..αλλά ως τι τις δήλωσες ;;;;;;;;;;
Μήπως έχουμε λίγο ξεφύγει ......και βλέπουμε παντού αόρατους εχθρούς και φανταστικές άνομες πράξεις ;;;;;;;;;;;
Δηλαδή αν με δει κάποιος να κουβαλάω σχοινί στο βουνό σημαίνει ότι έχω σκοπό να κρεμάσω κάποιον και θα πρέπει να μου ασκηθεί δίωξη ;;;;;;;; .............ή αν κουβαλάω στο βουνό κουζινομάχαιρο για να μαζέψω λάχανα,χρειάζομαι άδεια κατοχής ζαρζαβατοκτόνου ;;;;;;;
-
Δηλωση βεργων
@wolf:
Συγνώμη φίλε …..αλλά ως τι τις δήλωσες ;;;;;;;;;;
Μήπως έχουμε λίγο ξεφύγει ......και βλέπουμε παντού αόρατους εχθρούς και φανταστικές άνομες πράξεις ;;;;;;;;;;;
Δηλαδή αν με δει κάποιος να κουβαλάω σχοινί στο βουνό σημαίνει ότι έχω σκοπό να κρεμάσω κάποιον και θα πρέπει να μου ασκηθεί δίωξη ;;;;;;;; .............ή αν κουβαλάω στο βουνό κουζινομάχαιρο για να μαζέψω λάχανα,χρειάζομαι άδεια κατοχής ζαρζαβατοκτόνου ;;;;;;;
θα συμφωνησω με τον φιλο wolf αν και με εκανε να γελασω πολυ απο την στιγμη που η επιστημη δεν αποδεχεται την ραβδοσκοπια και τα μεσα εφαρμογης της πιστευω δεν τιθεται θεμα αν οφιλος εβγαλε αδεια δεν τον αμφισβητω ολα γινονται για το χαρτοσημο αλλα και εμεις να μην βγαζουμε τα ματια μονοι μας γιατι σε λιγο θα φορολογηθει και η κλανια
-
Δηλωση βεργων
Αυτό είναι αναγκαίο γιατί εγώ το θεωρώ υπερβολικό!!!
παννα οταν εισαι ψαχτιρη στα γιαννενα ειναι αναγκαιο,γιατι φιλε μου εκει που ψαχνουμε τις δουλειες ειναι συνορα ,οταν δεις μπλοκα και ενεδρες απο την αστυνομια και τους συνοριακους για τα αλβανα θα καταλαβεις τι εννοεω και μν νομιζεται οτι δν ξερουν
-
Δηλωση βεργων
Εσενα -ripper που ανοιξες το θεμα δεν ξερω ποιος σου εβαλε την ιδεα να ξεσκαλιζης και πολυ καλα σου απαντησε ο wolf57.
Τι σε επιασε και ανοιγης θεμα χωρις λογο,σε εβαλε κανεις εμπορας?.
Αντι να ανοιξουμε ενα επικοδομητικο θεμα να ωφεληση ολους μας ψαχνομαστε σε χαμηλου επιπεδου θεματα,
Δεν βλεπεις οτι εφυγαν ΟΛΟΙ που προσφεραν τις γνωσεις τους εδω?
Δεν ειναι απαντηση αυτη οτι δεν σου καιγεται καρφι..κ.λ.π ξερεις τι λεει η σοφια του λαου??
=Ξυνεται η κατσικα με το κερατο της μεχρι που το εβαλε στο κολο της.= -
Δηλωση βεργων
Εσενα -ripper που ανοιξες το θεμα δεν ξερω ποιος σου εβαλε την ιδεα να ξεσκαλιζης και πολυ καλα σου απαντησε ο wolf57.
Αντι να ανοιξουμε ενα επικοδομητικο θεμα να ωφεληση ολους μας ψαχνομαστε σε χαμηλου επιπεδου θεματα,
Δεν ειναι απαντηση αυτη οτι δεν σου καιγεται καρφι..κ.λ.π ξερεις τι λεει η σοφια του λαου??
=Ξυνεται η κατσικα με το κερατο της μεχρι που το εβαλε στο κολο της.=…...........................:36_2_53: OΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟ
-
Δηλωση βεργων
Φιλε ριππερ δεν ειπαν κατι κακο τα παιδια πρωσοπικα μηλανε ο καθενας κανει οτι θελει και γω δεν το κανω δεν υπαρχει λογος για παρεξηγισεις
το θεμα απο τι ειδες ειναι στην νομοθεσιες και οχι στις δημοσκοπησεις,οποτε το ανεβασα για τα παιδια που εχουν βεργες και θελουν να τις δηλωσουν αλλα δν ξερουν αν μπορουν οπως π.χ. ο φιλος πανοραμιξ που ρωτησε
τεσπα ισως και να ηταν ματαιο που το ανεβασα και απο τι χαρακτηριστηκε χαμηλου επιπεδου -
Δηλωση βεργων
=Ξυνεται η κατσικα με το κερατο της μεχρι που το εβαλε στο κολο της.=Καλημερα για ονοματισε αυτους τους ολους που φυγανε . γιατι εγω δεν μπορο να καταλαβω πιους λες .
Οσο για το θεμα του ριπερ το βρισκο σωστοτατοΚαλό πράγμα η ΠΕΠΑΤΗΜΕΝΗ αλλά ακόμα καλύτερο η πρωτογενής έρευνα
ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Soulis1 -
Δηλωση βεργων
Φιλε εννοεις πως ξεφηγα εγω?εσυ κουβαλα στο βουνο οτι γουσταρεις εμενα προσωπικα καρφι δν μου καιγεται ουτε με νοιαζει να φερω γνωμη επι του προσωπικου
τωρα μαλλον παλι εγραψες για να τρολαρεις πεσ μου τι θες να σου απαντησω?Πέραν του ότι δεν ανοίγει το συνημμένο αρχείο που ανέβασες στο αρχικό σου ποστ,η ερώτηση μου ήταν σαφής :<<Ως ΤΙ τις δήλωσες ;;;;;>>
Κατά τα άλλα που λες …....δεν έχω τίποτα μαζί σου και δεν είχα σκοπό να σε προσβάλω αλλά ούτε να δώσω τροφή σε μια ατέρμονη αντιπαράθεση που δεν θα οδηγήσει εν τέλη πουθενά.
Την καλημέρα μου........