@soulis1:
Σε αυτό που σε ρώτησα δεν απαντάς …........... σου απαντισαν ( αν εχεις 1 θερμο 100 γρ αλατι 500 γρ επιφανειακο λιπασμα 100γρ αλουμινοχαρττο και 1 μπουκαλι κεζαπ σε μια σακουλα δεν ειναι τπτ
αν ομοσ τα βαλεις μεσα στο θερμο ολα μαζι σε τσιμπανε βαση αντιτρομοκρατικου και εχεις 10 χρονακια διακοπες)
Ούτε υπάλληλο θέλω να σε προσλάβω ... ΧΛΟΜΟ ούτε να σου διδάξω γράμματα και ορθογραφία ......μου διδασκει αλλος και τον ευχαριστω αν και ειμαι ανεπιδεκτοσ μαθεισεος
Τα υπόλοιπά που για το <<εγώ>> σου κράτα τα για τον εαυτό σου.....γιατί μου είναι αδιάφορο το τι κάνεις στην προσωπική σου ζωή. που μιλαω για το εγω μου η την προσοπικη μου ζωη ??????
Όσο για τα υπόλοιπα που λες στο τέλος…....... μας τα έχεις ξαναπεί .....
συγνομη αλλα μια γνομη ειπα μπορει να ειναι λαθος αποδιξετο και βγαλε με λαθος
δεν μπορο να καταλαβω γιατι το κανεις τελικα καταλαβα γιατη το κανεις http://www.psaxtiria.net/forum/showthread.php?t=13761
μαλον εχεις χαμιλη αυτοεκτιμιση και προσπαθεις να την ανεβασεις με λαθος ομος τροπο και σε λαθος φορουμ
Αφού τα κατάλαβες όλα…... και μου απάντησες,όπως απάντησες .....
Τι περιμένεις τώρα να σου πω ;;;;;;....μπράβο φωστήρα ;;;;;;;;;;;;
Ο άνθρωπος μοιάζει με κλάσμα όπου ο αριθμητής είναι ο πραγματικός εαυτός του και ο παρονομαστής η ιδέα που έχει για τον εαυτό του. Όσο μεγαλύτερος ο παρονομαστής, τόσο μικρότερη η αξία του κλάσματος. Και όσο ο παρανομαστής διογκώνεται προς το άπειρο, τόσο το κλάσμα τείνει προς το μηδέν.
........και σταματώ εδώ γιατί δε υπάρχει πλέον νόημα να σου απαντώ........