παιδια ξερει κανεις σε ποια περιοχη της ελλαδος βρισκεται η περιβοητη ανατιναγμενη σπηλια με τις ραγες με τα βαγονετα του Δ.Σ.Ε. ?
-
Ερωτηση
Αδελφε κοντα στην Θεσσαλονικη περιχορα πανο στο βουνο κοντα σ νταμαρι εχει εαν δεν κανω λαθος σιδηροδρομικη,ες γραμη ες καρφωμενες κ το βουνο ολλο ειναι τρυπιο κ γεματο σπηλιες αλλα με το συμπαθιο η ερωτηση σου ειναι πολλη αοριστη δωσε κατι περισοτερο πχ εχει βραχο με τρυπες ?…...σαν ματια?.
10 years ago Φήμη: 30 | Δημοσιεύσεις: 878 -
Ερωτηση
Και να ξερες ποσοι προσπαθουν να μαθουν Ακριβως το ειδιο πραγμα…
"It's only the mind which separates reality from truth."
"It's all literally a matter of perspective."
"But there is only one truth that is your truth."
"It's a revised perception that protects you."10 years ago Φήμη: 477 | Δημοσιεύσεις: 4,808 -
Ερωτηση
παιδια ξερει κανεις σε ποια περιοχη της ελλαδος βρισκεται η περιβοητη ανατιναγμενη σπηλια με τις ραγες με τα βαγονετα του Δ.Σ.Ε. ?
70% Δραμα….30% Σερρες πιθανολογητε.....δεν γνωριζω. Απλα απο αυτα που εχω ακουσει κατα καιρους
Όλα είναι θέμα αντίληψης!!!!!!
10 years ago Φήμη: 565 | Δημοσιεύσεις: 1,683 -
Ερωτηση
παιδια δν ξερω αν εχει σημαδια απ εξω η σε καποια αποσταση ουτε καν που μπορει να βρισκεται γι αυτο ρωταω λιγο αοριστα..
10 years ago Φήμη: 99 | Δημοσιεύσεις: 2,048 -
Ερωτηση
σε όλη την επικράτεια έχω ακούσει αυτήν την ιστορία!!! σε κάθε νομό της Ελλάδος το ψάχνουν!!!!
Ένα βράδυ σκοτεινό
τις μπουκάλες μου φορώ
και πηδάω στο νερό
στην Τουρκία για να μπω
Τούρκους εκατό να σφάξω
και άλλους τόσους να ρημάξω
TNT και τρινιτρόλη
θα τους πάρουμε την Πόλη.10 years ago Φήμη: 126 | Δημοσιεύσεις: 7,102 -
Ερωτηση
οποτε δν εχουμε καταληξει τουλαχιστον για το νομο,καταλαβα.μεσα τι φημολογειται πως εχει?
Ερωτηση
Μηλας για ντοκοβιλ? Η για τον τρενο τον δερβισηδον
Καλό πράγμα η ΠΕΠΑΤΗΜΕΝΗ αλλά ακόμα καλύτερο η πρωτογενής έρευνα
ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Soulis110 years ago Φήμη: 629 | Δημοσιεύσεις: 3,210 -
Ερωτηση
Μηλας για ντοκοβιλ? Η για τον τρενο τον δερβισηδον
Αν γνώριζε ότι ήταν το πρώτο δεν θα είχε περιορισμένη περιοχή έρευνας?
Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!!10 years ago Φήμη: 3,645 | Δημοσιεύσεις: 9,151 -
Ερωτηση
οχι παιδια δν γνωριζω καθολου ,ουτε τον νομο ,απλα ακουστα την εχω την υποθεση
Ερωτηση
Αυριο θα σου βαλο μερικες φοτο απο περιοχες που φημολογητε
Καλό πράγμα η ΠΕΠΑΤΗΜΕΝΗ αλλά ακόμα καλύτερο η πρωτογενής έρευνα
ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Soulis110 years ago Φήμη: 629 | Δημοσιεύσεις: 3,210 -
Ερωτηση
Επειδη φιλε μου ετυχε να ειμαι σε (δουλεια ) μεχρι πριν απο λιγο. Δες πως πρεπει να ειναι οι ραγες….χρονολογια,προελευση και κατασκευη. Εκεινης τις εποχης ηταν οι ....(ραγες). Απλως μου το θυμισες,γι αυτο και η φωτο. Συγνωμη για την παρεμβαση
Όλα είναι θέμα αντίληψης!!!!!!
10 years ago Φήμη: 565 | Δημοσιεύσεις: 1,683 -
Ερωτηση
ωραιες φωτο εγεο,μπας κ ειναι μεσα απο την σπηλια κ μας το κρατας κρυφο???να σαι καλα φιλε!
Ερωτηση
ωραιες φωτο εγεο,μπας κ ειναι μεσα απο την σπηλια κ μας το κρατας κρυφο???να σαι καλα φιλε!
Τωρα ανεβαζω βιντεο στο καναλι μου,το που βρισκονται αυτα….κατω απο σπιτι...μεσα σε ......!
Ευχαριστω,τις τραβηξα διοτι με παραξένεψαν...Όλα είναι θέμα αντίληψης!!!!!!
10 years ago Φήμη: 565 | Δημοσιεύσεις: 1,683