Στη παρακατω διευθυνση θα βρειτε ενα βιβλιο με πολύ υλικο για ανιχνευτες μεταλλων. Απευθυνεται πιο πολυ σε ατομα που κατεχουν τεχνικα πραγματα και που γνωριζουν Αγγλικα.
Συγγραφεις ειναι ο ιδιοκτητης και διαχειριστης του Geotech Carl Moreland και ο ετερος διαχειριστης Qiaozhi η George Overton.
http://www.longrangelocators.com/forums/showthread.php?t=18574
Προσωπικα μου αρεσε παρα πολυ αν και εχω καποιες διαφωνιες στο κεφαλαιο των αποστατικων.
-
Ενα τεχνικο βιβλιο για ανιχνευτες μεταλλων…..
-
εγω προσωπικα δεν εχω καμια σχεση με ηλεκτρονικα και ολα αυτα μου φενονται κινεζικα…...αληθεια ρε μαστορα γιατι δεν μου φτιαχνεισ ανα εγγλεζικο φεριτικο???τι φοβασε??θα σε πληρωσω προκαταβολικα αν θεσ.και οτι βγαλω θα παρεισ το 10%.τι λεσ???δεν θα το αντιγραψω δεν εχω ιδεα απο αυτα.λοιπον γιατι οχι???
-
εγω προσωπικα δεν εχω καμια σχεση με ηλεκτρονικα και ολα αυτα μου φενονται κινεζικα…...αληθεια ρε μαστορα γιατι δεν μου φτιαχνεισ ανα εγγλεζικο φεριτικο???τι φοβασε??θα σε πληρωσω προκαταβολικα αν θεσ.και οτι βγαλω θα παρεισ το 10%.τι λεσ???δεν θα το αντιγραψω δεν εχω ιδεα απο αυτα.λοιπον γιατι οχι???
Το εχω πει τοσες φορες οτι δεν φτιαχνω μηχανηματα για αλλους.
Αφηστε με στη μοναξια μου!!!!! -
-
και απο που το παιρνουμε γιωργο?
Στελνεις 28 λιρες Αγγλιας μεσω Paypal στο qiaozhi@geotech1.com και ερχεται το βιβλιο σε 5 εργασιμες.
-
ρε εμείς είμαστε ψαχτήρια της χοληστερόλης και των αλκοολούχων ιζημάτων (κοινός κατακάθια) ! :36_15_9:
Ένα βράδυ σκοτεινό
τις μπουκάλες μου φορώ
και πηδάω στο νερό
στην Τουρκία για να μπω
Τούρκους εκατό να σφάξω
και άλλους τόσους να ρημάξω
TNT και τρινιτρόλη
θα τους πάρουμε την Πόλη.