Σωστος ο μεταλ με αυτα που ειπε…εμενα μου εχει τυχει με vlf να πιανει ευγενη μεταλο οπου επανω να εχει σκουρια στους 30 ποντους μεσα στην γη,και οταν το εβγαλα εξω το απεριπτε κατευθειαν...
Δεν μας ειπες τι ID.. εβγαζε το μεταλο???
TI NA ΔΙΑΛΕΞΟΥΜΕ? ΕΝΑ ΤΟΠΙΚΟ VLF ή ΕΝΑ Ρ.Ι.?
@metal:
oκ γιωργη σηγουρα κατι ξερεις περισσοτερο για να το λες.
για μενα εισαι απο τους λιγους εδω μεσα που εχουν γνωσης στο αντικημενο.
αυτο που εχω καταλαβει με τα παλμικα ειναι οτι δεν μπορεις να βγαλεις ασφαλη συμπερασματα και το εξηγω!!
στα αγρια χαλκο 20χ20 με το 2χ2 στο 1.40 το επιανε πολυ αμιδρα,στα 30 μετρα πιο περα το ιδιο μεταλο με ιδιες διαστασης στο ιδιο βαθος το ξεσκιζε,παντα στο ιδιο προγραμα και ευαισθησια.
εχω πολλα τετοια παραδηγματα να σου αναφερω στα τοσο χρονια ερευνας με παλμικα..
γιαυτο οταν λενε παμε δοκιμαστηριο να δουμε τι ψαρια πιανει ενα μηχανημα και αναλογος πως θα τα παει του βαζουμε ταμπελα για μενα ειναι μεγα λαθος…
μονο στα αγρια μπορεις να δεις πραγματα που αλλες φορες θα σε απογοητευουν και αλλες θα σε χαροποιουν...
Τα δοκιμαστήρια είναι να πάρεις μια γεύση το τι περίπου κάνει το μηχάνημα σου.
Δεν είναι καθόλου παράξενο(στα άγρια) ίδιο αντικείμενο σε ίδιο βάθος αλλά σε διαφορετικό έδαφος τον ένα στόχο το μηχάνημα να τον βλέπει καθαρά και τον άλλο καθόλου.
@wolf:
Τα δοκιμαστήρια είναι να πάρεις μια γεύση το τι περίπου κάνει το μηχάνημα σου.
Δεν είναι καθόλου παράξενο(στα άγρια) ίδιο αντικείμενο σε ίδιο βάθος αλλά σε διαφορετικό έδαφος τον ένα στόχο το μηχάνημα να τον βλέπει καθαρά και τον άλλο καθόλου.
το εδαφος πεζει σηματηκο ρολο, αλλα το πιο βασηκο ειναι αυτο που λεοι ο GEO ΜΕ τη αγωγημοτητα εχει το καθε μεταλο, εχω βγαλη το ιδιο αντεκιμηνο σε 2,50 μετρα το ενα απο το αλλο το ενα καλο και το αλλο και το αλλο λιγο αλιομενο με τεραστια διαφορα στο μηχανιμα,,,,,,,
Τα λιωμενα το Χ3 τα εβλεπε μικροτερα και μιλαω για το ευρος σηματος και με πολύ πιο χαμηλα νουμερα.
Ένα μασιφ μεταλλο που εχει μαζα δηλαδη και με μέγεθος 20χ20 θα το παρει και με καλο διαχωρισμο(μιλαω για το περιβλημα παντα) σε βαθη μεσαια όπως 1-1,5μ.
Παρακατω θελει σκαψιμο για να πεις ότι δεν αφηνω κατι πισω μου.
@Geo:
Δεν μας ειπες τι ID.. εβγαζε το μεταλο???
Ηταν ενα σκουριασμενο πεταλο αλογου οπου μεσα στην γη στους 30 ποντους το χτυπουσε καλα το vlf.οταν το εβγαλα μεσα απο την γη το απεριπτε,και δεν το επιανε καθολου επειδη ηταν σκουριασμενο.οπως ειπες σωστα φιλε geo παιζει μεγαλο ρολο η αγωγιμοτητα του μεταλου.