ξερει κανεις καμια αξιοπειστη σχολη για να παω ρε παιδια …..? και να μ βρισκει και δουλεια ....
-
Αντιπειρατας και Σωματοφυλακων δουλεια….
Για να πας αντιπειρατων, μονο Καταδρομων, ΜΥΚ, Αγγλικα του λαχιστον lower , θελεις Ναυτικο φυλλαδιο και να εχεις κανει πυροσβεστικα. Νομιζω 450 ειναι τα πυροσβεστικα εξοδα, κατι απ εδω κατι απ εκει. Βαλτο το πακετο στα 700 για να εισαι μεσα. Και μετα να σε δουνε εαν τους κανεις.
Τωρα εαν εχεις το στρατιωτικο βιογραφικο και επιμενεις για την Κρουαζιερα του Κονγκο, στειλτο μου σε πμ και βλεπουμε.
Ξερω οτι ολες οι θεσεις δεν εχουν καλυφθει ακομα
-
φιλε καλα σχολεια μονο ισδραηλ και αγγλια σθνηθως προτιμουν οι σοβαρες εταιριες ανθρωπους σε στρατιωτικη προυπηρεσια σε ειδικες δυναμεις τουλαχιστο 7 ετη γνωμη μου μη πας και σταζεις λεφτα εδω ελλαδα αν δεν εχεις στρατιωτικη προυπηρεσια δεν προκειται να σε παρουν θα μεινεις με το ψευτοδιπλωμα
-
Εγω ξερω γνωστο μου χρονια ναυτικος που πηγε χωρις τιποτε αλλο.
Εχει ελλειψη, ολα γινονται αρκει να εχεις τις σωστες επαφες.
Αν ημουνα ελευθερος θα πηγαινα και εγω αλλα τωρα δεν ειναι ουτε καν υπο σκεψη.Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
ΝΙΨΟΝΑΝΟΜΗΜΑΤΑΜΗΜΟΝΑΝΟΨΙΝ
ΠΑΣΜΗΕΛΛΗΝΒΑΡΒΑΡΟΣΕΣΤΙΝ -
Για να πας αντιπειρατων, μονο Καταδρομων, ΜΥΚ, Αγγλικα του λαχιστον lower , θελεις Ναυτικο φυλλαδιο και να εχεις κανει πυροσβεστικα. Νομιζω 450 ειναι τα πυροσβεστικα εξοδα, κατι απ εδω κατι απ εκει. Βαλτο το πακετο στα 700 για να εισαι μεσα. Και μετα να σε δουνε εαν τους κανεις.
Τωρα εαν εχεις το στρατιωτικο βιογραφικο και επιμενεις για την Κρουαζιερα του Κονγκο, στειλτο μου σε πμ και βλεπουμε.
Ξερω οτι ολες οι θεσεις δεν εχουν καλυφθει ακομα
Φιλε τωρα θα παω στρατο και ελεγα τη θα με βοηθηση να παω ΜΥΚ η πεζοναυτων αλλα δεν εχω lower αρα δεν γινεται ??
-
Εγω ξερω γνωστο μου χρονια ναυτικος που πηγε χωρις τιποτε αλλο.
Εχει ελλειψη, ολα γινονται αρκει να εχεις τις σωστες επαφες.
Αν ημουνα ελευθερος θα πηγαινα και εγω αλλα τωρα δεν ειναι ουτε καν υπο σκεψη.Γιαυτο ειπα αν υπαρχει καποια σχολη που να σου βρισκει δουλεια ….γιατι δεν εχω γνωστο .....και μ αρεσει πολη αυτη η δουλεια και η σωματοφυλακας.....
-
Φιλε τωρα θα παω στρατο και ελεγα τη θα με βοηθηση να παω ΜΥΚ η πεζοναυτων αλλα δεν εχω lower αρα δεν γινεται ??
Οι επικοινωνιες ειναι στα αγγλικα,γιαυτο και θελει γλωσσα. Κατι θα θελεις να πεις στον Πακιστανο καπετανιο . Πως θα συνενωηθεις ?
Εαν ειχες τελειωμενη την στρατιωτικη θυτεια σου, ισως θα μπορουσα να βοηθησω αλλα ετσι πως τα λες, νωρις ειναι για σενα για τετοια πραγματα.
-
Νοεμβριο θα μπω Μ.Α.Κ ….και απο πολεμηκες τεχνες πηγαινα 3 χρονια kick boxing και M.M.A ....οπλα ειναι η ζωη μ ...τα χειρηζομαι πολη καλα απο 14 χρονον ειχα οπλα κρυφα απο τον πατερα μ ....πηγαινω και σκοπευτιριο με πιστολια ....
Ιδιωτικες ασφαλειες ειναι ενα επαγγελμα με μελλον. Εαν ψαξεις τα στατιστικα θα δεις οτι υπαρχει δουλεια και θα υπαρχει πολυ δουλεια στο μελλον για πολλα χρονια ακομα.
Εφοσων εισαι νεος ακομα και σου ενδιαφερει πραγματικα, αυτο το επαγγελμα, πρεπει να φροντισεις κανεις τις καταλληλες ενεργειες στην ζωη σου να αποκτησεις ενα δυναμικο ιστορικο που ξεχωριζει.
Και εαν αλλαξεις γνωμη στην πορεια, δεν πειραζει, θα εισαι υγειεστατος.
Τωρα απο εκει και περα, ο πλανητης μας ειναι μεγαλος, και δεν εχει δουλεια μονο στα στενα του Αντεν και δεν ειναι παντου κοκκινες ζωνες. Το ψαχνεις. Υπαρχει πινακας με χρωματα για ολα τα μερη του κοσμου.
Θελεις να κανεις βιογραφικο? Στην Λεγεωνα. Οταν βγεις απο εκει, οποια πορτα και να χτυπησεις θα ανοιξει. 4 χρονια. Σε πληρωνουν και 1000 ευρο το μηνα. Εχουν και ιστοσελιδα.
Καλη επιτυχια