Κάπου, σ' ένα απομακρυσμένο χωριό, μια δασκάλα αγγλικών έχει βάλει τεστ στα πιτσιρίκια σχετικά με τα αντικείμενα που βρίσκει κανείς σε ένα ντουλάπι κουζίνας.
Η μικρή Μαρίνα έχει κολλήσει στο βελάκι που δείχνει ένα βαζάκι με μαρμελάδα.
Η δασκάλα την πλησιάζει και προσπαθεί να βοηθήσει: "Έλα Μαρίνα, αρχίζει από J..". Τίποτα η Μαρίνα. "Έλα Μαρίνα, τρία γράμματα. Ja..", συνεχίζει η δασκάλα.
Τίποτα η Μαρίνα. "JAM, Μαρίνα, JAM", εξοργίζεται η δασκάλα.
Και τότε η Μαρίνα σηκώνεται, βάζει τα χέρια στη μέση και φωνάζει με ύφος: "Τι μου λες καλέ Κυρία; Εμείς τζαμ' λέμε το παράθυρο!"
-
Ανεκδοτα !!!!!!!!!!!!!!
-
Ανεκδοτα !!!!!!!!!!!!!!
Η αλεπού κόβει βόλτες στο δάσος και βλέπει το λαγό να γράφει στο laptop κάτω από ένα δεντράκι.
-Καλημέρα λαγέ.
-Καλημέρα αλεπού.
-Τι γράφεις λαγέ;
-Το διδακτορικό μου.
(γέλια η αλεπού ακατάσχετα)
-Και τι θέμα έχεις;
-Πως ο λαγός τρώει την αλεπού.
-Με δουλεύεις, γίνονται αυτά τα πράγματα;
-Έλα να σου δείξω.
Πράγματι, προχωρούν προς μια κοντινή σπηλιά, μπαίνουν μέσα, ακούγονται θόρυβοι πανικού και μετά ησυχία. Στο τέλος βγαίνει μόνος του ο λαγός,
κάθεται και συνεχίζει το γράψιμο.
Περνάει αργότερα η ύαινα, τα ίδια:
-Καλημέρα λαγέ.
-Καλημέρα ύαινα.
-Τι γράφεις λαγέ;
-Το διδακτορικό μου.
(γέλια η ύαινα αυτή τη φορά ακατάσχετα)
-Και τι θέμα έχεις;
-Πως ο λαγός τρώει την ύαινα.
-Με δουλεύεις, γίνονται αυτά τα πράγματα, θα σε κάνω μια μπουκιά;
-Έλα να σου δείξω.
Ξανά το ίδιο σκηνικό, μπαίνουν στη σπηλιά και μετά από το σχετικό σαματά και τη νεκρική σιγή (σταματήστε επιτέλους τα τύμπανα) βγαίνει ο λαγός cool όπως πάντα.
Περνάει τέλος και ο λύκος.
-Καλημέρα λαγέ.
-Καλημέρα λύκε .
-Τι γράφεις λαγέ;
-Το διδακτορικό μου.
(γέλια ο λύκος μέχρι δακρύων)
-Και τι θέμα έχεις;
-Πως ο λαγός τρώει το λύκο.
-Με δουλεύεις, πρέπει να στο κόψουν το διδακτορικό;
-Έλα να σου δείξω.
Πλησιάζουν στη μυστήρια σπηλιά και όπως μπαίνουν στο σκοτάδι ανατριχιάζει ο λύκος που βλέπει βήματα ζώων να μπαίνουν και να μη βγαίνουν και κόκαλα σκορπισμένα παντού. Εκεί που κοντεύει να κατουρηθεί επάνω του βλέπει στο βάθος το λιοντάρι να κάθεται.
-Τι είναι αυτά που μου κάνεις ρε λαγέ, είπαμε πως ο λαγός τρώει το λύκο, όχι το λιοντάρι τρώει το λύκο, που με έφερες;
-Δεν κατάλαβες: το λιοντάρι επιβλέπει το διδακτορικό μου. Εγώ δουλεύω και αυτός τρώει. -
Ανεκδοτα !!!!!!!!!!!!!!
Δύο φίλες είχαν πάει σε μια καφετέρια για να μιλήσουν. Ξαφνικά λέει η μία στην άλλη:
- Άκουσε τι έγινε χτες το βράδυ. Γύρισε ο Γιάννης μου από την δουλειά του κατακουρασμένος και του λέω: "Γιάννη, πήγαινε να κάνεις μπάνιο και μόλις βγεις σου έχω μια έκπληξη!" Βγαίνει που λες από το μπάνιο, του τραβάω την πετσέτα, του τα πιάνω και του λέω: "Γιάννη μου γιατί σου είναι κρύα; Έλα να στα ζεστάνω εγώ!" Και μετά στο σπίτι έγινε κόλαση!
Λέει τότε κι η φίλη της: - Αφού είναι εγγυημένο θα το κάνω και εγώ!
Ξανασυναντιούνται την επόμενη μέρα και βλέπει την φίλη της με μαυρισμένο το μάτι και μες στις μελανιές και την ρωτάει: - Τι έγινε μωρή και είσαι έτσι; Δεν έκανες ότι σου είπα;
Της απαντάει και η άλλη: - Πως! Γύρισε ο Κώστας μου απο την δουλειά κατακουρασμένος και του είπα: "Τι έχεις Κώστα μου και είσαι έτσι; Πήγαινε και κάνε ένα μπάνιο και μετά σου έχω μια έκπληξη!" Βγαίνει απο το μπάνιο, του τραβάω την πετσέτα και του λέω: "Γιατί Κώστα μου, σου είναι ζεστά; Του Γιάννη ήταν κρύα!"
- Άκουσε τι έγινε χτες το βράδυ. Γύρισε ο Γιάννης μου από την δουλειά του κατακουρασμένος και του λέω: "Γιάννη, πήγαινε να κάνεις μπάνιο και μόλις βγεις σου έχω μια έκπληξη!" Βγαίνει που λες από το μπάνιο, του τραβάω την πετσέτα, του τα πιάνω και του λέω: "Γιάννη μου γιατί σου είναι κρύα; Έλα να στα ζεστάνω εγώ!" Και μετά στο σπίτι έγινε κόλαση!
-
Ανεκδοτα !!!!!!!!!!!!!!
Ήταν μια φορά ένας Γερμανός, ένας Ιταλός και ένας Έλληνας.
Πηγαίνουν και οι τρεις σε ένα ξενοδοχείο, αλλά δεν είχαν πολλά λεφτά και νοικιάζουν όλοι μαζί ένα δωμάτιο για να κοιμηθούν με βάρδιες.
Πηγαίνει ο Γερμανός πρώτος να κοιμηθεί και την ώρα που πέφτει στο κρεβάτι για ύπνο βγαίνει από την ντουλάπα ένα φάντασμα και λέει στον Γερμανό:
"Είμαι το φάντασμα με το μαυρισμένο μάτι."
Αυτός από τον φόβο του τρέχει και πέφτει από το παράθυρο και πεθαίνει.
Πηγαίνει αργότερα ο Ιταλός να κοιμηθεί, το ίδιο πράγμα γίνεται.
Τέλος πηγαίνει και ο Έλληνας, πέφτει να κοιμηθεί, βγαίνει το φάντασμα και του λέει:
"Είμαι το φάντασμα με το μαυρισμένο μάτι!"
Και του απαντάει ο Έλληνας:- Ρε, φύγε από δω μη σου μαυρίσω και το άλλο μάτι!
-
Ανεκδοτα !!!!!!!!!!!!!!
Ειναι ο Αριστείδης και ο Έξαρχος για καφε.
- Δεν παιρνεις ενα τηλεφωνο ρε τον Βελερεφοντη λεει ο Αριστείδης, να ερθει για καφεδάκι κι
αυτος, ή μάλλον άσε θα τον πάρω εγω που εχω σύνδεση στο κινητό.
Βγάζει λοιπον το κινητό του ο Αριστείδης πέφτει στα 4 και αρχίζει να μιλάει κανοντας
ταυτόχρονα τεμενάδες και προσκυνήματα για μια ώρα ακριβώς. Κλείνει τελικα το τηλεφωνο και
λέει στον Έξαρχο: - ΟΚ φιλε ο Βελερεφόντης θα ερθει.
- Μα καλα τι βλακειες ειναι αυτες ,πεταγεται οργισμενος ο Έξαρχος, εισαι μια ωρα κατω και
προσκυνάς, γιατι? - Ε μα ειναι φυσικο, αφού έχω 60 λεπτά δωρεαν ομιλίας προςκινητα!!!
- Δεν παιρνεις ενα τηλεφωνο ρε τον Βελερεφοντη λεει ο Αριστείδης, να ερθει για καφεδάκι κι
-
Ανεκδοτα !!!!!!!!!!!!!!
Ένας τύπος πάει σε ένα μπαρ, αφού παραγγέλνει ένα ποτό λέει στο μπάρμαν;
- "Βάζω στοίχημα 50ευρω ότι μπορώ να κατουρήσω στο
ποτήρι απ` την άλλη άκρη του μπαρ."
Ο μπάρμαν λέει: - "Είμαι μέσα."
Ο τύπος παραγγέλνει αλλά δυο ποτά και τοποθετεί τις 50ευρω στον πάγκο.
Πάει στην άλλη άκρη του μπαρ κατεβάζει το φερμουάρ και προσπαθεί να κατουρήσει στο ποτήρι, στην προσπάθεια του κατούρησε σε όλο το πάτωμα του μαγαζιού χωρίς να κατορθώσει να βάλει ούτε σταγόνα στο ποτήρι που βρισκόταν στην άλλη άκρη του μαγαζιού .
Ο μπάρμαν χαμογελάει περνώντας τα 50ευρω. Ο τύπος πάει πίσω στον πάγκο χαμογελώντας, και ο μπάρμαν τον ρωτάει: - "Έχασες 50ευρω Και χαμογελάς;"
Ο τύπος του απαντά: - "Δεν πειράζει! Έβαλα στοίχημα 500ευρω με όλους τους θαμώνες του μπαρ ότι θα κατουρήσω σε όλο το πάτωμα και θα σε κάνω να χαμογελάσεις."
- "Βάζω στοίχημα 50ευρω ότι μπορώ να κατουρήσω στο
-
Ανεκδοτα !!!!!!!!!!!!!!
Πάει ένας δημοσιογράφος σε ένα βοσκό και τον ρωτάει:
-Θα ήθελα να σας κάνω μερικές ερωτήσεις για ένα ρεπορτάζ.
-Πολύ ευχαρίστως.Πείτε μου.
-Πόση χλόη τρώνε ημερησίως τα πρόβατά σας?
-Τα άσπρα ή τα μαύρα?
-Τα άσπρα.
-Τα άσπρα τρώνε περίπου 20 κιλά χλόη.
-Και τα μαύρα?
-Και τα μαύρα περίπου 20 κιλά τρώνε.
-Να ρωτήσω κάτι άλλο.Πόσο νερό πίνουν?
-Τα άσπρα ή τα μαύρα?
-Τα άσπρα!
-Aυτές τις μέρες τα άσπρα λόγω ζέστης πίνουν πολύ.Περίπου 40 λίτρα.
-Και τα μαύρα?
-Και αυτά λόγω ζέστης πίνουν πολύ.Περίπου 40 λίτρα και αυτά.
Ο δημοσιογράφος τσαντίζεται και τον ρωτάει:
-Το καλοκαίρι όταν τα κουρεύετε,πόσα κιλά μαλλί βγάζουν?
-Τα άσπρα ή τα μαύρα?
-Τα άσπρα γαμώτο!
-Τα άσπρα βγάζουν περίπου 200 κιλά.
-Και τα μαύρα?
-Και τα μαύρα περίπου 200 κιλά.
-Γιατί το κάνεις αυτό? Aφού και τα μαύρα και τα άσπρα τα ίδια κάνουν!
-Γιατι τα άσπρα είναι δικά μου!
-Και τα μαύρα?
-Και τα μαύρα δικά μου είναι !!!!!! -
Ανεκδοτα !!!!!!!!!!!!!!
Ένας τύπος μένει από λάστιχο μέσα στο δάσος μαύρα μεσάνυχτα και δεν έχει γρύλο για να σηκώσει το αυτοκίνητο. Βλέπει ένα αγροτόσπιτο στα 500 μέτρα και ξεκινάει.
Όσο περπατάει σκέφτεται και μονολογεί:
«Αγροτόσπιτο είναι, σίγουρα θα έχει εργαλεία. Δε μπορεί, ένα γρύλο θα έχει. Για φαντάσου να έχει γρύλο και να μη τον δίνει. Εγώ να το δανειστώ για μισή ώρα θέλω, δεν θα του τον πάρω.
Ρε τον π@ύστη, τον αρχιτσιγκούναρο. Σιγά ρε μπαγλαμά μη σου φάω το γρύλο. Αλλά πρέπει να πέσεις εσύ στην ανάγκη μου να σου σιάξω εγώ τη γραβάτα.
Μα τι μάρκα μαλάκ@ς είναι αυτός; Βραδιάτικα να μη βοηθάει, που κανονικά θα 'πρεπε αυτός να έρθει και να αλλάξει το λάστιχο, ο μαλάκ@ς. Αλλά φταίω εγώ που κάθομαι και παρακαλάω».Χτυπάει την πόρτα και μόλις ανοίγει ο χωρικός, του λέει
«ρε άι σιχτίρ κι εσύ κι ο γρύλος σου».!!!!!!!!!!!