Λαμβάνοντας το παρακάτω πμ από τον διαχειριστή :
<<Μικρούλη κόψε φορά γιατί σε πολλά θέματα έγινες προκλητικός>>
Απαντώ δημόσια γιατί δεν έχω μάθει στη ζωή μου να κρύβομαι και ούτε να παίζω παιχνιδάκια πίσω από πμ.
Σχετικά με τον χαρακτηρισμό <<μικρούλη>> που μου απευθύνεις δεν τον δέχομαι.
Ποτέ κανείς δεν με αποκάλεσε <<μικρούλη>> ακόμη και όταν ήμουν νέος. Η υπευθυνότητα είναι μια κατάρα που με ακολουθεί από νεαρή ηλικία που δεν μου επέτρεψε να χαρώ και να αισθανθώ νέος όπως τα περισσότερα παιδιά.
Όσο αναφορά τον δεύτερο χαρακτηρισμό σου <<προκλητικός>>θα μπορούσα να γράψω ένα τεράστιο κείμενο αποδεικνύοντας για το ποιος είναι προκλητικός ή όχι αλλά δεν έχει νόημα μιας και ήδη το γνωρίζεις και κάνεις πλάτες σε όσους γουστάρεις για τους λόγους που μόνο εσύ ξέρεις .
Θα μπορούσα να αναφέρω ονόματα και γεγονότα αλλά δεν είναι του επιπέδου μου το ξεκατίνιασμα .
Έγινα μέλος του φόρουμ αποκλειστικά διότι βρήκα τόσα πολλά άτομα που ασχολούνται με την ραβδοσκοπία,αντικείμενο το οποίο ασχολούμαι πάνω από 20 χρόνια.
Παρακολουθώντας το φόρουμ,τα διάφορα θέματα ποικίλου ενδιαφέροντος που ανοίγονται καθημερινά,μπορώ να πω ότι παρασύρθηκα και έγραψα σε πολλά θέματα,πέραν του αρχικού μου ενδιαφέροντος μιας και ένιωσα μέλος μιας τεράστιας παρέας.
Το τελευταίο που με ενδιέφερε ήταν οι διαπληκτισμοί και το λεγόμενο ξεκατίνιασμα,αντικείμενο αδιάφορο στην μέχρι σήμερα προσωπική μου ζωή.
Ποτέ δεν πρόβαλα τις γνώσεις μου στα ηλεκτρονικά και ούτε προσπάθησα να κάνω τον έξυπνο διατυμπανίζοντας τα πόσα μηχανήματα πέρασαν από τα χέρια μου.Για αρκετούς αυτά μπορεί να παρουσίαζαν αρκετό ενδιαφέρον αλλά όχι σε εμένα που δεν μου αρέσει να μπερδεύω την εργασία μου με τα χόμπι μου. Τώρα αν παρασύρθηκα και έγραψα κάτι σε σχέση με κάποια μηχανήματα σίγουρα δεν ήταν επιδίωξη μου άσχετα αν κάποιοι το θεώρησαν αυτό προσβλητικό στις <<γνώσεις τους>> και κατά επέκταση στο άτομό τους.
Κάποιοι,που κατά διαβολεμένη σύμπτωση είναι πάντα οι ίδιοι και οι ίδιοι, νομίζουν ότι λέγοντας :<<ξέρεις σε ποιον μιλάς>>,<<θα σου δείξω …....>>,<<θα σε μ.....>>κτλ κτλ γίνονται γίγαντες πίσω από ένα πληκτρολόγιο και αποκτούν με αυτό τον τρόπο τον σεβασμό και τον φόβο από τους υπόλοιπους. Αυτό βέβαια συμβαίνει με την ανοχή του διαχειριστή που μάλλον<< την βρίσκει>> ή έχει κάποια αδιαφανή συμφέροντα από αυτούς που δημιουργούν αυτήν την κατάσταση.
Επειδή θα με διαγράψει και μάλλον θα σβήσει το θέμα θα ήθελα να πω δύο λόγια(σε όσους βέβαια προλάβουν το δουν)
Θέλω να ζητήσω συγνώμη αν πίκρανα κάποιους που παρερμήνευσαν τα γραφόμενα μου.
Επίσης θέλω να πιστεύω ότι με όσους αστειεύτηκα δεν νομίζω να τους πρόσβαλα.
Επειδή είναι το πρώτο θέμα που ανοίγω(και μάλλον το τελευταίο)δεν το έκανα σκόπιμα αλλά θεώρησα προσβλητικό να ανοίξω το ίδιο θέμα που ήδη είχε ανοιχθεί από άλλο μέλος παλιότερα. Προσπάθησα να διαβάσω όσο το δυνατόν περισσότερα θέματα σε σχέση με την ραβδοσκοπία,αντικείμενο που όπως προείπα με έκανε να γίνω μέλος .
Από όσα διάβασα δεν βρήκα κάποιον που να έχει την ίδια θεωρία-σκέψεις με εμένα,σε σχέση πάντα με την φυσική ραβδοσκοπία.
Προσπάθησα να βοηθήσω αλλά η αντιμετώπιση ήταν τέτοια που με έκανε να σταματήσω και να γράφω σε θέματα άσχετα με την ραβδοσκοπία.
Την αρχή της λύσης(που ισχύει για μένα)την έχω ήδη πει σε ερώτημα του μέλους moyia όπως και στο μέλος ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ το τι περιέχουν τα πετρώματα που πιάνουν και ταλαιπωρούν τους περισσότερους ραβδοσκόπους.Μου πήρε σχεδόν 12 χρόνια μέχρι να το ανακαλύψω και να δώσω ένα τέλος σε αυτόν τον εφιάλτη.
Όσοι νόμισαν ότι ο αριθμός 57 που φαίνεται στο nickname είναι η ηλικία μου ή το έτος γέννησης κάνουν λάθος.
Είναι τα περισσότερα κομμάτια,από μόνο ένα μέρος,που μπόρεσα να βρω με τη βέργα μου.Τα υπόλοιπα που βρήκα ήταν πολύ λιγότερα και σκόρπια.
Σίγουρα δεν έγινα πλούσιος και μπορώ να πω ότι αυτά που ξόδεψα στο χόμπι αυτό είναι πολλαπλάσια σε σχέση με αυτά που βρήκα.
Αυτό που δεν γνωρίζω είναι αν υπάρχει μεγάλη διαφορά στη λήψη-εύρεση από το μέγεθος και το βάθος του στόχου μιας και ότι βρήκα ήταν λίγα και σε μικρό βάθος(40-50 εκατοστά)
Δεν μπορώ να κάνω κάποια προσομοίωση μεγάλου στόχου μιας και δεν έχω την μεγάλη ποσότητα να δω την συμπεριφορά της βέργας.
Έτσι δεν μπορώ να πω με βεβαιότητα,στα σημεία που έψαξα με την βέργα μου,ότι δεν υπήρχαν μεγαλύτεροι στόχοι που πιθανόν εγώ να τους προσπέρασα.
Τέλος εύχομαι σε όλους καλές αναζητήσεις και μακάρι να βρείτε πολύ περισσότερα από εμένα.
Αντίο !!!!!!!!!!