Αγαπητε Ισιδωρε καλως ηρθες στην παρεα μας.Δεν ξερω αν εχεις το βιβλιο που αναφερεις, αλλα απο αυτα που εχεις γραψει βγαζω το συμπερασμα οτι σιγουρα εχεις καποιες γνωσεις.Εχεις γραψει καποια πραγματα που δεν εχουν γραφτει ποτε στο παρελθον απο τους λιγους γνωστες του φορουμ. Σε ευχομε καλη συνεχεια.
-
Χαιρετώ όλα τα μέλη του φόρουμ
καλως ηρθες.
διαβασα ολα τα ποστ και θελω να σταθω σε καπια.
Γειά σου φίλε και ευχαριστώ για το μήνυμα σου. Πίστεψε με έχω όλη την καλή διάθεση να βοηθήσω όλα τα μέλη δεν θα αρνηθώ ποτέ να βοηθήσω όταν κάποιος το ζητήσει, θέλω όμως να διευκρινήσω και σε εσένα και σε όλα τα μέλη που τυχόν ενδιαφέρονται να μάθουν ότι δεν έχω την δυνατότητα να '' βγάλω άκρη '' διαμέσου μιας φωτογραφίας. Όπως προανέφερα στον φίλο Θωμά πριν που με ρώτησε για 2 κλώσσες με 7 πουλάκια οκ το σημάδι είναι σημαντικό οι 2 κλώσσες συμβολίζουν κάτι και τα 7 πουλάκια συμβολίζουν κάτι άλλο εγώ γνωρίζω τι συμβολίζουν επειδή για μήνες διάβαζα το βιβλίο που κατέχω και γνωρίζω την σημασία τους και υπενθυμίζω σημάδια που απαρτίζονται απο ζώα και απο ανθρώπους δηλαδή απο μορφές ζωής, τα σημάδια αυτά είναι σημαντικά. Ασφαλώς είδα κάποιες εικόνες και αν θα κρίνω εγω προσωπικά οτι πρέπει να ασχοληθώ με το σημάδι τότε θα στείλω προσωπικό μήνυμα στο μέλος το οποίο έκανε την δημοσίευση με το ανάλογο σημάδι η σημάδια. Δεν έχω την διάθεση να κάνω καμία επίδειξη γράφοντας διάφορα περι σημαδιών, κάποιοι άνθρωποι σε αυτό το φόρουμ ίσως έχουν την δυνατότητα να δώσουν λύσεις μονάχα διαμέσου μιας φωτογραφίας εγώ αυτο δεν μπορώ να το κάνω. Όπως προείπα στον Θωμά εγώ αν ενδιαφερθώ για κάποιο σημάδι τότε θα πρέπει να το δώ απο κοντά και να ερευνήσω την περιοχή με τρόπο που διδάχτηκα διαμέσου του βιβλίου που έχω. Μου έχουν τύχει περιπτώσεις πχ στην Καστοριά κοντά εχω πάει σε σημάδια σημαντικά αλλά δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη επειδή το επόμενο σημάδι που θα με οδηγούσε στο μεθεπόμενο σημάδι η στη τελική λύση δεν υπήρχε επειδή κάποιος η κάποιοι το κατέστρεψαν.μακαρη να ειναι οπος τα λες και να βοηθεισης κοσμο εδω μεσα, αλλα εμενα δεν μου καθοντε καλα ολλα αυτα .
θελης να επιλεξης μελη, σημαδια και να σου διξουν και το μερος.
ο τροπος που χιρηζεσε το φορουμ, το πος γραφης , το πος απαντας χωρης να κανης κανενα λαθος μου δινη την εντυποση οτι εισαι χρονια εδω, παροτη η ενγραφη σου δεν εχει ουτε μηνα.
μπορω να δοσω και αλλα παραδιγματα αλλα δεν θελω να μακριγωρησω .
συγνωμη προκαταβολικα για την καχηποψια αλλα οση εχουν καει καταλαβενουν.
ο χρονος θα διξη. -
φιλε εχω ενα κολαουζο απο τα 33 που ανοιγη τα υπολιπα 32 και δεν θελω να δω το βιβλιο απο αυτα που ειπε ειναι ψευτικο και πολη βουλγαρι κομιταζτηδες καναν ψευτικα σημαδια και χαρτες που αμα τους πιαναν εχμαλοτους δειναν το βιβλιο και τα σημαδια για να μην τους σκοτοσουν υπρχουν πολλα ψευτικα βιβλια με θυσαυρους φιλε βρες μια κουδουνα και εγω θα βαλω το κιλαουζω επανω στην κουδουνα και θα παταει ακρειβως βρες ενα βελος και θα βαλω το κολαουζο και θα παταει ακρειβως και οπιος εχει κουδουνα τριγωνη ας μου πει θα τραβαμε με καμερα και να ξερεις παντα τα σημαδια τα καναν απεναντει απο την πορτα τις εκκλησιας που μπορει η εκκλησια να ηταν μια σπηλια στα βραχια και παντα τα φιλουσαν φιλουσε ενας καλογερος και παντα βαζαν τα αρχικα τιε εκκλησιας για σημαδια φιλε οποτε θες μπορεις να βρεθουμε για δεις και να μαθεις πιο πολλα
-
φιλε εχω ενα κολαουζο απο τα 33 που ανοιγη τα υπολιπα 32 και δεν θελω να δω το βιβλιο απο αυτα που ειπε ειναι ψευτικο και πολη βουλγαρι κομιταζτηδες καναν ψευτικα σημαδια και χαρτες που αμα τους πιαναν εχμαλοτους δειναν το βιβλιο και τα σημαδια για να μην τους σκοτοσουν υπρχουν πολλα ψευτικα βιβλια με θυσαυρους φιλε βρες μια κουδουνα και εγω θα βαλω το κιλαουζω επανω στην κουδουνα και θα παταει ακρειβως βρες ενα βελος και θα βαλω το κολαουζο και θα παταει ακρειβως και οπιος εχει κουδουνα τριγωνη ας μου πει θα τραβαμε με καμερα και να ξερεις παντα τα σημαδια τα καναν απεναντει απο την πορτα τις εκκλησιας που μπορει η εκκλησια να ηταν μια σπηλια στα βραχια και παντα τα φιλουσαν φιλουσε ενας καλογερος και παντα βαζαν τα αρχικα τιε εκκλησιας για σημαδια φιλε οποτε θες μπορεις να βρεθουμε για δεις και να μαθεις πιο πολλα
Αν απαντάς σε εμένα φίλε….....δεν έχω κάποιο στοιχείο,που να αμφισβητώ τα λεγόμενα σου.....
Η άποψη μου είναι ότι,αν δεν ρωτάς και δεν ακούς ώστε να κρίνεις ......τότε σίγουρα ποτέ δεν θα μάθεις........μιας και το συγκεκριμένο αντικείμενο δεν διδάσκεται στα σχολεία αλλά ούτε πωλείται στα βιβλιοπωλεία.
-
Ειχα βρει μια παλια εκκλησια ,περιοχη λαμιας που ειχε στις εξωτερικες της γωνιες στο πατωμα τρια γραμματα αν θυμαμε καλα το μεσαιο ηταν σαν ψ που γινοταν βελος στη μεση.λες να παιζε κατι?
-
προς ολα τα μελη προσοχη ποτες δεν πηγαινουμε εναν λυτη σε σημαδι μονο φωτο και ενα σημαδι να εχει χαθει και 2 σημαδια δεν πειραζει αυτος που ξερει απο σημαδια θα βρει απο ενα σημαδι που υπαρχει σταθερο σημειο δευτερον για να ξεχωριζετε τα κομηταζτιδικα ση μαδια πρεπει το καθε σημαδι να ειναι 10 εκατοστα ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΘΗΣΑΥΡΟΥΣ οταν βαζαν τους θυσαυρους η κομηταζτιδες παραδιναν το κολαουζο πχ εναν πασαλο τετραφυλο που ο πασαλος η μια λαμα ηταν στραβωμενει προς τα μεσα οταν θα πηγενε ο επομενος να παρει την δουλια ηξερε οτι πρεπει να βρει την μια λαμα στραβωμενει σε βραχο μπηγμενη ακομα και καπιος να εβγαζε τυχαια την λαμα αυτος θα εβρεισκε το πληγωμα του βραχου η το σπασιμο του βραχου που βγηκε η λαμα θελω να πω οτι παντα οταν μεναν λευτα υπηρχε ενας παπας παρων ο οπιος επαιρνε το κολαουζο και το πηγενε στην πιο κοντινη μονη η εκκλησια θελω να πω στον φιλο ισιδωρο οτι ΒΙΒΛΙΟ ΓΡΑΦΤΙΚΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΚΟΛΑΟΥΖΑ ΤΟ ΟΠΙΟ ΚΛΕΙΔΩΝΕ ΜΑΣΑ ΣΕ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ ΠΑΠΑΔΗΣΤΙΚΟ παραπανω δεν κανει να γραψω το βιλιο υταν σε ρολο και τα κολαουζα ηταν ολλα εκκλησιαστικα και τα σημαδια που ζωγραφιζαν και αυτα ολλα εκκλησιαστικα παντα βαζαν πουλι που δειχνει το αγιο πνευμα σταυρους κλπ τα κολαουζα που βαζαν και αναφεροντε ειναι 33 οσα τα χρονια του κυριου φιλε ισιδωρος το βιβλιο που εχεις ειναι ψευτικο
Φίλε γειά σου και ευχαριστώ για το μήνυμα σου. Δικαίωμα σου φίλε να λες ότι το βιβλίο είναι ψεύτικο δεν έχω την διάθεση να σου αποδείξω το αντίθετο.
Αλλά επίτρεψε μου να πω πως εμένα αυτό το βιβλίο με βοήθησε και δυο φορές έβγαλα καλό αποτέλεσμα. Διαμέσου αυτού του βιβλίου θα προσπαθήσω να βοηθήσω και τους υπόλοιπους ανθρώπους που ασχολόυνται με το θέμα. Αυτά που λές για παπάδες και ιστορίες με πασάλους και χάρτες μέσα σε κόκαλα μέσα σε βράχους κτλ είναι αληθίνες ιστορίες αλλά ήταν απο μεμονομένες τσέτες οι οποίες έκαναν αποκρύψεις με το συγκεκριμένο τρόπο τα αναφέρει όλα αυτά μέσα για πασάλους ειδικά σπασίματα βραχών κ άλλα πολλά. Το βιβλίο δημιουργήθηκε μετά απο διαταγή των εμπνευστών του Ίλιντεν . Δεν αμφισβητώ τις γνώσεις σου φίλε οκ? Πρέπει να μάθεις όμως και το λέω καλοπροαίρετα ότι υπάρχουν και κάποια πράματα που δεν τα γνωρίζεις.
-
καλως ηρθες.
Γειά σου φίλε και ευχαριστώ για το μήνυμα σου. Πίστεψε με έχω όλη την καλή διάθεση να βοηθήσω όλα τα μέλη δεν θα αρνηθώ ποτέ να βοηθήσω όταν κάποιος το ζητήσει, θέλω όμως να διευκρινήσω και σε εσένα και σε όλα τα μέλη που τυχόν ενδιαφέρονται να μάθουν ότι δεν έχω την δυνατότητα να '' βγάλω άκρη '' διαμέσου μιας φωτογραφίας. Όπως προανέφερα στον φίλο Θωμά πριν που με ρώτησε για 2 κλώσσες με 7 πουλάκια οκ το σημάδι είναι σημαντικό οι 2 κλώσσες συμβολίζουν κάτι και τα 7 πουλάκια συμβολίζουν κάτι άλλο εγώ γνωρίζω τι συμβολίζουν επειδή για μήνες διάβαζα το βιβλίο που κατέχω και γνωρίζω την σημασία τους και υπενθυμίζω σημάδια που απαρτίζονται απο ζώα και απο ανθρώπους δηλαδή απο μορφές ζωής, τα σημάδια αυτά είναι σημαντικά. Ασφαλώς είδα κάποιες εικόνες και αν θα κρίνω εγω προσωπικά οτι πρέπει να ασχοληθώ με το σημάδι τότε θα στείλω προσωπικό μήνυμα στο μέλος το οποίο έκανε την δημοσίευση με το ανάλογο σημάδι η σημάδια. Δεν έχω την διάθεση να κάνω καμία επίδειξη γράφοντας διάφορα περι σημαδιών, κάποιοι άνθρωποι σε αυτό το φόρουμ ίσως έχουν την δυνατότητα να δώσουν λύσεις μονάχα διαμέσου μιας φωτογραφίας εγώ αυτο δεν μπορώ να το κάνω. Όπως προείπα στον Θωμά εγώ αν ενδιαφερθώ για κάποιο σημάδι τότε θα πρέπει να το δώ απο κοντά και να ερευνήσω την περιοχή με τρόπο που διδάχτηκα διαμέσου του βιβλίου που έχω. Μου έχουν τύχει περιπτώσεις πχ στην Καστοριά κοντά εχω πάει σε σημάδια σημαντικά αλλά δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη επειδή το επόμενο σημάδι που θα με οδηγούσε στο μεθεπόμενο σημάδι η στη τελική λύση δεν υπήρχε επειδή κάποιος η κάποιοι το κατέστρεψαν.μακαρη να ειναι οπος τα λες και να βοηθεισης κοσμο εδω μεσα, αλλα εμενα δεν μου καθοντε καλα ολλα αυτα .
ο τροπος που χιρηζεσε το φορουμ, το πος γραφης , το πος απαντας χωρης να κανης κανενα λαθος μου δινη την εντυποση οτι εισαι χρονια εδω, παροτη η ενγραφη σου δεν εχει ουτε μηνα.
ο χρονος θα διξη.Φίλε γειά σου θέλω να σχολιάσω τα εξής ''δεν επιλέγω μέλη'' όσα μέλη μου έχουν στείλει μήνυμα έχω απαντήσει. Αν γνωρίζω κάτι το λέω. Σε αρκετά μέλη απάντησα ότι όταν θα γυρίσω Ελλάδα θα έχω περισσότερες πληροφορίες διβάζοντας ξανά προσεκτικά τις πληροφορίες για τις περιοχές τους. Αν σε κάποιον δεν απάντησα συγνώμη δεν το έκανα εσκεμμένα η επίτηδες όσο για την γραφή Έλληνας είμαι και απο μικρός ήθελα να μάθω να μιλώ σωστά δεν είμαι τέλειος αλλά προσπαθώ.
-
καλως ηρθες.
ο χρονος θα διξη.Όσο για αυτό που είπες φίλε ''' να μου δείξουν το μέρος'' πως το εννοείς ? δηλαδή να κλέψω τη δουλειά? Δεκτή η σκέψη σου φίλε και η καχυποψία που σε περιβάλει σχετικά με τα λεγόμενα μου αλλά δεν είμαι κλέφτης και σε παρακαλώ φίλε τέτοιες προσβολές δεν μπορώ να ανεχτώ. Να είσαι καλά.
-
@wolf:
Φίλε Isidoros ….....
Μετά το καλωσόρισμα,που σου έκανα με το ποστ 89,θα ήθελα να σε ρωτήσω τα εξής :
1)Το σπίτι,που βρέθηκε το βιβλίο,ανήκε στον παππού σου ή αγοράστηκε από τον πατέρα σου μεταγενέστερα ;
2)Υπάρχει πιθανότητα η κρύπτη,με το βιβλίο,να έγινε εν αγνεία του ιδιοκτήτη του σπιτιού ;
3)Πιστεύεις ότι ο παππούς σου και ο πατέρα σου να είχαν άγνοια της ύπαρξης του βιβλίου ;Wolf 57 Γειά σου και συγνώμη που άργησα να απαντήσω. Το σπίτι στο χωριό όπως και το διπλανό σπίτι και κάποια οικόπεδα σε διαφορετικά σημεία του χωριού ανήκουν στην οικογένεια μου και σε κάποιους συγγενείς 1ου βαθμού που είναι Μετανάστες σε Καναδά και Αμερική. Ο πατέρας μου δεν γνώριζε για την ύπαρξη του βιβλίου για τον παππού μου δέν ξέρω. Πάντως για τον προπαππού μου γνωρίζω ότι μαζί με τα συνολικά 9 αδέρφια του ήταν Κομιτατζίδες. Κάποιοι στην τσέτα του Αλεξάντερ Τουρουντζεφ που ήταν γενικός βοεβόδας Πρέσπας και Μοναστηρίου για κάποιο χρονικό διάστημα και κάποιοι ήταν στην τσέτα του βοεβόδα '' Ληστή - τρομοκράτη κτλ'' Αποστόλ Πέτκοφ που δραστηριοποιούνταν στην Κεντρική Μακεδονία.
-
@Isidoros:
Wolf 57 Γειά σου και συγνώμη που άργησα να απαντήσω. Το σπίτι στο χωριό όπως και το διπλανό σπίτι και κάποια οικόπεδα σε διαφορετικά σημεία του χωριού ανήκουν στην οικογένεια μου και σε κάποιους συγγενείς 1ου βαθμού που είναι Μετανάστες σε Καναδά και Αμερική. Ο πατέρας μου δεν γνώριζε για την ύπαρξη του βιβλίου για τον παππού μου δέν ξέρω. Πάντως για τον προπαππού μου γνωρίζω ότι μαζί με τα συνολικά 9 αδέρφια του ήταν Κομιτατζίδες. Κάποιοι στην τσέτα του Αλεξάντερ Τουρουντζεφ που ήταν γενικός βοεβόδας Πρέσπας και Μοναστηρίου για κάποιο χρονικό διάστημα και κάποιοι ήταν στην τσέτα του βοεβόδα '' Ληστή - τρομοκράτη κτλ'' Αποστόλ Πέτκοφ που δραστηριοποιούνταν στην Κεντρική Μακεδονία.
Ευχαριστώ φίλε για τον κόπο που έκανες να μου απαντήσεις .
Όρεξη να έχεις να τα λέμε…...
Καλή συνέχεια.....και καλή τύχη..... σε ότι κάνεις......
-
@Isidoros:
Όσο για αυτό που είπες φίλε ''' να μου δείξουν το μέρος'' πως το εννοείς ? δηλαδή να κλέψω τη δουλειά? Δεκτή η σκέψη σου φίλε και η καχυποψία που σε περιβάλει σχετικά με τα λεγόμενα μου αλλά δεν είμαι κλέφτης και σε παρακαλώ φίλε τέτοιες προσβολές δεν μπορώ να ανεχτώ. Να είσαι καλά.
καμια προσβολη φιλε και ειδη σου ζητησα συγνωμη επιδη μπορη να το επερνες στραβα,το μονο που μενη ειναι να αποδιχθουν στην πραξη οπος λεει πιο κατο και topa.
Αδελφε κ συντοπιτη η καχυποψια ειναι προσον του Ελληνα μην σε προξενη περιεργεια αποδειξε με την σταση σου το αντιθετο , η υπομονη ειναι προσον τον εξυπνον ανθρωπων
-
H εποχη δειχνει κομητατζηδες ή όχι;
1 σε τι υψόμετρο είναι περίπου το συγκεκριμένο σημείο?
2 υπάρχει φωτογραφία όλου του βράχου?
3 σε απόσταση 2 χιλιομέτρων έχεις ψάξει την περιοχή για άλλα σημάδια?Γενικά δεν μπορώ να σου πώ με βεβαιότητα συγκεκριμένη εποχή. Ο συγκεκριμένος σταυρός όμως και η καρδιά χρησιμοποιήθηκαν απο τους Κομιτατζίδες έντονα.
Η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι ένας μικρός ''χάρτης'' που που δίνει κατευθύνσεις για να πας σε '' απόκρυψη '' όχι συγκεκριμένα χρυσού η άλλων πολύτιμων μετάλλων και αντικειμένων σου δίνει και κατεύθυνση όμως που οδηγεί σε τούνελ όπου και εκεί υπάρχουν διάφορες αποκρύψεις ίσως και πολύτιμες. Όταν θα πας ξανά σε εκείνο το μέρος δώσε βάση σε ρέμα κοντινό που έχει αρκετά βράχια μεγάλα η είσοδος για το τούνελ θα είναι εύκολη υπόθεση ότι σημάδια βρείς να τα φωτογραφήσεις και θα σε στείλω ακριβώς στην είσοδο που το μόνο που θα πρέπει να κάνεις θα είναι να μετακινήσεις μια πέτρα με έναν λοστό. Στα 3 με 4 περίπου χιλιόμετρα εκεί στην περιοχή σύμφωνα με τις σημερινές μεθόδους μέτρησης πρέπει να υπάρχει ναός εκκλησία χτισμένη πριν το 1910 . Εκείνη η εκκλησία κρύβει μια μικροποσότητα χρημάτων και πληροφορίες σχετικά με μεγάλη απόκρυψη . Επίσης κοντά, περίπου στο χιλιόμετρο υπάρχει σε βράχο σημάδι που απεικονίζει καρδιά αν είναι μόνη σε στέλνει λίγο μακριά αν συνοδεύεται όμως απο κάποιο γράμμα η αριθμό πολύ κοντά σε εκείνη την καρδιά υπάρχει απόκρυψη χρημάτων αν δεν έχουν παρθεί από άλλους. -
Yπαρχει εκκλησια παλια και συμφωνω ότι φαινεται κατι να υπαρχει κοντα που όμως δε δειχνει μεγαλο αλλα εκει που ειναι δεν ξερω ακομη αν παίρνεται.
Τα σημαδια στα ρεματα από ανθρώπους που ψάχνανε πολύ παλιοτερα στο μερος ξερω ότι ητανε παρα πολλα αλλα δεν ασχοληθηκα ο ιδιος και ειδα μονο καποια από αλλους που ειχανε καποιες φωτογραφιες. Ειχε λυκο για παράδειγμα με το κεφαλι γυρισμενο να κοιταζει σε παλιο καστρο. Επιφανειακα βαλμενα δεν υπαρχουνε γιατι το μερος εχει ψαχτεί σε μεγαλη ακτινα.Ξερω καλα ότι αυτό με το τούνελ που λες ισχυει αλλα ότι είναι μεσα δεν είναι καντα στην εισοδο αλλα ειναι λιγο βαθια και αυτος είναι ο λογος που δε βρεθήκαν ποτε.Θελει αρκετη δουλεια να εντοπιστεί το τούνελ με τον τροπο που δουλευω γιατι στη γυρω περιοχη εχει και αρκετες αποθηκες γαλαριες από το '40.Τα επιφανειακα πλην αυτά που βρίσκονται κοντα στην εκκλησια βλεπω ότι τα εχουνε παρει προ πολλου.
Θα ρωτησω για την καρδια που λες φιλε και οσο για τα βραχια είναι πολλα για να τα ψαξεις χωρις να εχεις προσδιορισει που να κοιτάξεις.
Το υψομετρο είναι γυρω στα 1000μ και δεν εχω τωρα φωτογραφια ολου του βραχου πραγμα δυσκολο γιατι το σημαδι είναι κρυμενο εκει που είναι από πυκνη βλαστηση και δε μπορεις να στηθείς καπου για να φωτογραφησεις ολο το βραχο. Γνωστοι και αγνωστοι που ψάχνανε χρονια στο μερος βρηκανε άλλα πολλα σημαδια αλλά ποτε αυτό. -
@Isidoros:
1 σε τι υψόμετρο είναι περίπου το συγκεκριμένο σημείο?
2 υπάρχει φωτογραφία όλου του βράχου?
3 σε απόσταση 2 χιλιομέτρων έχεις ψάξει την περιοχή για άλλα σημάδια?Γενικά δεν μπορώ να σου πώ με βεβαιότητα συγκεκριμένη εποχή. Ο συγκεκριμένος σταυρός όμως και η καρδιά χρησιμοποιήθηκαν απο τους Κομιτατζίδες έντονα.
Η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι ένας μικρός ''χάρτης'' που που δίνει κατευθύνσεις για να πας σε '' απόκρυψη '' όχι συγκεκριμένα χρυσού η άλλων πολύτιμων μετάλλων και αντικειμένων σου δίνει και κατεύθυνση όμως που οδηγεί σε τούνελ όπου και εκεί υπάρχουν διάφορες αποκρύψεις ίσως και πολύτιμες. Όταν θα πας ξανά σε εκείνο το μέρος δώσε βάση σε ρέμα κοντινό που έχει αρκετά βράχια μεγάλα η είσοδος για το τούνελ θα είναι εύκολη υπόθεση ότι σημάδια βρείς να τα φωτογραφήσεις και θα σε στείλω ακριβώς στην είσοδο που το μόνο που θα πρέπει να κάνεις θα είναι να μετακινήσεις μια πέτρα με έναν λοστό. Στα 3 με 4 περίπου χιλιόμετρα εκεί στην περιοχή σύμφωνα με τις σημερινές μεθόδους μέτρησης πρέπει να υπάρχει ναός εκκλησία χτισμένη πριν το 1910 . Εκείνη η εκκλησία κρύβει μια μικροποσότητα χρημάτων και πληροφορίες σχετικά με μεγάλη απόκρυψη . Επίσης κοντά, περίπου στο χιλιόμετρο υπάρχει σε βράχο σημάδι που απεικονίζει καρδιά αν είναι μόνη σε στέλνει λίγο μακριά αν συνοδεύεται όμως απο κάποιο γράμμα η αριθμό πολύ κοντά σε εκείνη την καρδιά υπάρχει απόκρυψη χρημάτων αν δεν έχουν παρθεί από άλλους.πάντως μπραβο για τις λεπτομερής απαντήσεις σου σε σχεση με την ερώτηση!μακαρι στον φιλο Περσεα να βγει κατι .