Χαιρετώ όλες και όλους . Το φόρουμ αυτό μου άρεσε πάρα πολύ είναι καταπλήκτικό. Εδώ μπορεί κάποιος να ενημερωθεί πλήρως σχετικά με το θέμα που ενδιαφέρει όλα τα μέλη που βρίσκονται σε αυτό το φόρουμ. Εδώ μπορεί κάποιος να ενημερωθεί πλήρως σχετικά με μηχανήματα ανιχνευτές μεττάλων κτλ.. Αλλά για βραχογραφίες μάλλον πολύ λίγοι γνωρίζουν. Ευχαριστώ πάρα πολύ τον κύριο Πάρη που επικοινώνισε μαζί μου με email. Είμαι καινούριος σε αυτό το φόρουμ και γενικά ιντερνετικά δεν ειχα ασχοληθεί στο παρελθόν να αναζητήσω επικοινωνία με κόσμο που ασχολείται με το θέμα που μας ενδιαφέρει. Θεωρώ τον εαυτό μου ερευνητή διά μέσου των βραχογραφιών κυρίως. Ώθηση σε αυτό το θέμα μου έδωσε ενα περιστατικό που συνέβη τέσσερα χρόνια πριν περίπου. Θέλω να μοιραστώ μαζί σας αυτο το παρελθοντικό περιστατικό που '' άλλαξε '' την ζωή μου σχετικά με την επαγγελματική σταδιοδρομία μου μα και τον τρόπο ζωής μου. Καταρχήν είμαι 27 ετών νιώθω Ελληνας και είμαι Ελληνας αγαπώ την Ελλάδα και το γεωγραφικό κομμάτι της Μακεδονίας όπου και κατάγομαι. Ο προπάπους μου και ο παππούς μου δεν είχαν Ελληνικά ονόματα όμως. Το 1926 άλλαξε το επίθετο της οικογένειας μου όπως και κάθε οικογένειας στην περιοχή απο την οποία κατάγομαι. Πάντα οταν συζητούσα για το παρελθόν με τον πατέρα μου εκείνος απέφευγε την συζήτηση γενικά όμως εγώ πάντα ψαχνόμουν να μάθω τι εστι κομιτατζής κτλ. Στο θέμα με το περιστατικό που συνέβη τώρα. Τέσσερα χρόνια περίπου πριν αποφασίσαμε να κάνουμε κάποιες εργασίες στο παλιό σπίτι που βρισκόταν σε διαφορετικό σημείο στο χωριό. Μια σημαντική ανακάλυψη ήρθε στην επιφάνεια, οχι λίρες οχι πλάκες χρυσού οχι διαμάντια ασήμια κτλ. Ένα ''βιβλίο'' βρέθηκε που ήταν πάρα πολύ καλά κρυμμένο και πάρα πολυ καλώς διατηρημένο. Μην φανταστείτε βιβλίο οπως σας έρχεται στο μυαλό ενα βιβλίο. Στην πρώτη σελίδα απ ότι κατάλαβα σχετικά με αυτά που μπόρεσα να διαβάσω μεταφράζοντας με την βοήθεια κάποιου το συγκεκριμένο βιβλίο φτιάχτηκε απο ανθρώπινο δέρμα το 1893. Σε αυτο το βιβλίο υπάρχουν εκατοντάδες σχήματα-σημάδια και επεξηγήσεις γραμμένα ολα στην Βουλγάρικη γλώσσα. Σε αυτο το βιβλίο επίσης υπάρχουν διάφορα θέματα σχετικά με βοτανολογία επίσης θέματα μαγείας και επίσης υπάρχουν πολλά γραφόμενα που δεν μπορώ να καταλάβω μέχρι και σήμερα την σημασία τους. Γραφόμενα σχετικά με περιοχές στην δυτική,ανατολική,Κεντρική Μακεδονία για μέρη στα Σκόπια και στην Βουλγαρία. Γράμματα και αριθμοί κάνουν πολυ περίπλοκη την εξήγηση. 531 σελίδες ακριβώς. Δεν γνωρίζω αν αυτο το βιβλίο το έγραψε μέλος της οικογένειας μου εκέινη την εποχή. Γνωρίζω οτι ο προππάπους μου και τα αδέρφια του ηταν Κομιτατζήδες μα δεν ειμαι σίγουρος για το αν το βιβλίο ήταν δημιούργημα του προππάπου μου ίσως το είχε κλέψει ίσως του το είχαν εμπιστευτεί κάποιοι για κάποιους λόγους που δεν μπορώ να γνωρίζω. Το γεγονός ότι το βιβλίο έχει φτιαχτεί απο ανθρώπινο δέρμα αποτελεί απο μόνο του την απόδειξη σχετικά με τον μακαβριότητα εκέινης της εποχής. Ελάχιστοι γνωρίζουν γι αυτό το βιβλίο μονάχα αδερφικοί φίλοι απο σήμερα το γνωρίζετε και εσείς και το γράφω δημόσια έχοντας εν μέρη '' το αβαντάζ της ανωνυμίας '' δεν θα αρνηθώ όμως να προσφέρω βοήθεια σε όποιον την χρειαστεί. Μετά απο προσεκτική αναζήτηση σχετικά με τα διάφορα βιβλία που κυκλοφορούν σχετικά με σημάδια κτλ διαπίστωσα οτι το 99% μα ίσως και το 100% είναι λάθος. Δεν κατηγορώ αυτούς που τα πουλάνε και αυτους που τα έβγαλαν στην δημοσιότητα απλά γράφω την γνώμη μου γνωρίζοντας τις πραγματικές επεξηγήσεις. Παιδεύτηκα αρκετους μήνες να μεταφράσω τα πάντα . Ασχολήθηκα με το ''άθλημα'' που για εμένα είναι πλέον επάγγλεμα και απογοητεύτηκα πάρα πολλές φορές. Έσκαψα δεν βρήκα τίποτα έσκαβα έβρισκα συνεχώς πράγματα που δεν είχαν αξία χρηματική παρα μονο ιστορική ισως. Ποτέ με την βοήθεια μηχανημάτων. Η τύχη ομως μου χαμογέλασε δυο φορές μέχρι σήμερα και ευχαριστώ τον αιώνιο δημιουργό του σύμπαντος και το βιβλίο που μου έδωσαν την δυνατότητα να καλυτερέψω την ζωή μου. Εύχομαι στο κάθε μέλος του φόρουμ να έρθει η μέρα που θα βρείτε αυτο που ψάχνετε το λέω αυτό με απόλυτη ειλικρείνια και καλοσύνη. Αν κάποιος ζητήσει κάτι που βεβαίως είναι απολύτως σεβαστό δηλαδή να '' αποδείξω '' την ύπαρξη του βιβλίου με κάποια φωτογραφία λυπάμαι όμως αυτη την περίοδο δεν βρίσκομαι Ελλάδα. Είμαι στο εξωτερικό όχι για διακοπές. Είμαι στο Κιεβο Ουκρανίας και σε λίγες μέρες θα επιστρέψω στην Οδησσό όπου και ασχολούμαι με μια έρευνα αρχαιοελληνικής απόκρυψης, νόμιμα βεβαίως απλά υπάρχει μια δυσκολία τώρα γραφειοκρατική επειδή η χώρα βρίσκεται σε πόλεμο ανατολικά. Το βιβλίο βρίσκεται πίσω στην πατρίδα. Είδα στην αρχική σελίδα ένα βίντεο απο μια συγκέντρωση που είχατε στην Λαμία αν δεν κανω λαθός. Φέτος αν θα βρεθείτε ξανά θα ήθελα να παρευρεθώ και εγώ και θα έχω μαζί μου αντίγραφα απο το βιβλίο και μετα χαράς θα προσφέρω βοήθεια σε όποιον γνωρίζει σημάδια βραχογραφίες κτλ.
Σχετικά με τις Κομιτατζίδικες αποκρύψεις είτε ''χρυσού'' είτε ''οπλισμού'' ''εφοδίων'' κ.α να ξέρετε ότι πάντοτε υπάρχουν σημάδια. Δεν υπάρχει απόκρυψη Κομιτατζίδων χωρίς τα ανάλογα σημάδια που είτε έφτιαξαν αυτοί είτε χρησιμοποίησαν σημάδια απο παλιότερες εποχές.
Αν γνωρίζετε ανθρώπους που καταστρέφουν σημάδια προκειμένου να μην τα βρει κάποιος άλλος αυτοί οι ανθρώποι ειναι οι χειρότεροι εχθροί του '' αθλήματος '' ''χόμπυ'' σας
Εύχομαι να είστε όλες και όλοι καλά.