@elvis87:
Μετα απο ωριμη σκεψη, και κλεινοντας τον κυκλο μου σε οτι ταπεινη γνωση σας μετεφερα στα 2 σχεδον ετη οπου εμαι μελος, ανοιγω εναν τελευταιο κυκλο προτασης στο θεμα ερευνας, με σκοπο τον κοινο στοχο..
Παραγοντες οπως αποσταση μεταξυ συναδελφων, θα μηδενιζεται, μιας και το σκεπτικο ειναι στο καθε ενδιαφερον σημειο να ερχεται εμπιστος συνεργατης μου,και με τον καθε κατοχο ενος σοβαρου σημαδιου, να ολοκληρωνεται η αποστολη..
Βεβαιως, το οτι το σημαδι συμβολο θα εχει ερμηνευτει σωστα, δεν σημαινει οτι και το ποθουμενο θαναι εκει..
Απλα, θα υπαρχουν μεγαλες πιθανοτητες σε μια τετοια προσπαθεια, να βρεθει καποια στιγμη κατι σοβαρο.
Σε αυτο το σημειο, ειμαι υποχρεωμενος να τονισω, οτι ο βοηθος μου, θα πρεπει να τακτοποιειται στο θεμα μετακινησης του, σε καυσιμα δηλαδη, απο τον συνεργατη του, γνωστη του σημαδιου -συμβολου, μιας και ειναι λογικο σε τετοιυς καιρους, να μην υπαρχει πλεον η δυνατοτητα οικονομικης ανεσης για τετοιες χιλιομετρικες εξορμησεις..
Το ποσοστο σε τυχον επιτυχια θα οριζεται στο 50 50 μεταξυ συνεργατη μου και ιδιοκτητη σημαδιου, μιας και αυτο θεωρειται και δικαιο..
οσο αναφορα το καθε σας συμβολο-σημαδι με σκοπο την ερμηνεια του, να φροντιζει οποιος συμφωνησει σε μια τετοια συνεργασια, να εχει εμφανισει στο φορουμ φωτο καθαρη, και με πασα λεπτομερεια..π.χ διαστασεις του, υψος απο το εδαφος, προσανατολισμο του, και οτι αλλο μπορει να βοηθησει στην καταννοηση του..
Τελος, οριζεται υποχρεωτικο, ενα ποσοστο της ταξης του 3 τις εκατο, να παραδιδεται στην ιδιοκτητρια του φορουμ, μιας και μας παραχωρειται βημα συνεργασιας στην ιστοσελιδα της.
Και εχω αρχη στη ζωη μου, να ευχαριστω ακομα και για ενα ποτηρι νερο που μου προσφερουν..
συναδελφοι, σκεφτητε τα παραπανω, και πιστεψτε με πως ειναι απο τις τελευταιες ελπιδες το ολο παραπανω πλανο, στο να εντοπιστει κατι σοβαρο..
η πειρα μου μου εμαθε απο το παρελθον, οτι το 90 και παραπανω των σοβαρων τοποθετησεων απο τα χρονια του πολεμου εχουν σηκωθει..
τελευταιες ελπιδες, τα τουρκικα και τα κομιτατζιδικα..
δειξτε σοβαροτητα σε οτι σημαδια διαθετετε, μελετηστε τα πολυ καλα, και εμφανιστε τα..
μονο με καλη διαθεση και σοβαρη συνεργασια θαρθει αποτελεσμα..
να σε ρωτησω κατι ορε χρηστο???
κατ αρχας δεν γνωριζομασται αλλα εσυ σιγουρα ξερεις απο που ειμαι. εγω ομως οχι
μια περιπτωση (για να μπω και εγω να δω τι συμβαινει) γιατι οχι οτι με λετε ειμαι απιστος σε οτι εχει σχεση με την ραβδοσκοπια
την πιστευω αλλα δεν μου το εχει αποδειξει κανεις
με ποσους εχω παει???
ασε να μην πω
επι του θεματος λοιπον
μια περιπτωση λοιπον για να εξακριβωθει ειτε σωστη ειτε αληθηνη συμφωνα με αυτα που γραφεις ποσο θα μου κοστισει???????
μενω αγιο κων/νο φθιωτιδας