! χριστε μουυυυυυυυυυυυυυυυ ειπα οχι κυρια…...
ετι οπως παει …......... σε λιγο καιρο δεν το γλυτωνεις το βαπτισμα (μανιακιά) εκ του μανιακου.
ΜΕΛΕΤΗ-ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΣΗΜΑΔΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΩΝ-ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
και για να στο αποδειξω, κανω την αρχη ως ατομο με διαθεση.
οποιος εχει ως σημαδι, σταυρο μεσα σε τετραγωνο, ας παει στο σημειο να ελενξει με συχνοτητα κενου, ωστε να βρει την ταπομενη σπηλια. δεν θελω τιποτα απο οτι βρει..
βλεπεις λοιπον, ποσο ευκολο ειναι, οταν ξερουμε τον εαυτο μας?…
εγω θα σου γραψω τις ενστασεις μου επανω σε αυτο που λες. Φυσικα ειναι αποψη μου χωρις ιχνος κακοπροαιρετης αντιπαραθεσης.
να ερχεται εμπιστος συνεργατης μου,και με τον καθε κατοχο ενος σοβαρου σημαδιου, να ολοκληρωνεται η αποστολη..
εμπιστος σε σενα. για τον ενδιαφερομενο ποσο εμπιστος μπορει να ειναι?
Σε αυτο το σημειο, ειμαι υποχρεωμενος να τονισω, οτι ο βοηθος μου, θα πρεπει να τακτοποιειται στο θεμα μετακινησης του, σε καυσιμα δηλαδη, απο τον συνεργατη του, γνωστη του σημαδιου -συμβολου, μιας και ειναι λογικο σε τετοιυς καιρους, να μην υπαρχει πλεον η δυνατοτητα οικονομικης ανεσης για τετοιες χιλιομετρικες εξορμησεις..
Τα εξοδα που εχουν γινει για να βρεθουν αυτα τα σημαδια δεν βλεπω να τα λαβαινεις υποψιν σου αλλα παρ ολα αυτα εκανες και την μοιρασια 50 -50
Δηλαδη και τα σημαδια του θα σου δειξει αλλα θα σε πληρωσει και απο πανω . πλακα δεν εχει?
Και αντε αυτα ολα προσπερνωνται. πως θα πεισεις καποιον οτι δειχνοντας σου αυτα τα σημαδια θα μπορει να σου εχει και εμπιστοσυνη? Στην περιπτωση που δεν γινει τιποτα τι γινεται? αυτα τα λιγα για την ωρα.
απαντω.
χρηστος δημοπουλος
ιωνιας 6
καλαματα
τ.κ 24100
email beteranos86@gmail.com
τα στοιχεια μου ωστε να μην ανησυχεις..
οσο αναφορα περι των εξοδων, η ερευνα ενεκαθεν ηταν θεμα τυχης..
το αν θα λειπουν απο ενα σημειο, δεν μπορω να στο πιστοποιησω.. αυτο και αν θαταν αστειο..
οσο αναφορα περι των εξοδων αγαπητε, το χομπυ αυτο, ανεκαθεν ηταν ζαρια..
υπαρχουν, η δεν υπαρχουν..
γιαυτο ζητησα σοβαρα σημαδια, ωστε να μελετηθουν καλα, και να διαπιστωθει η σοβαροτητα τους..
τελος, οσο αναφορα την ερμηνεια των σημαδιων, ξανα τονιζω, οτι μιλας με πρωην στρατιωτικο..
και οποιος καταλαβε, καταλεβε..
απο το λαιμο, δεν επιασα κανεναν..
εγω θα σου γραψω τις ενστασεις μου επανω σε αυτο που λες. Φυσικα ειναι αποψη μου χωρις ιχνος κακοπροαιρετης αντιπαραθεσης.
εμπιστος σε σενα. για τον ενδιαφερομενο ποσο εμπιστος μπορει να ειναι?
Τα εξοδα που εχουν γινει για να βρεθουν αυτα τα σημαδια δεν βλεπω να τα λαβαινεις υποψιν σου αλλα παρ ολα αυτα εκανες και την μοιρασια 50 -50
Δηλαδη και τα σημαδια του θα σου δειξει αλλα θα σε πληρωσει και απο πανω . πλακα δεν εχει?
Και αντε αυτα ολα προσπερνωνται. πως θα πεισεις καποιον οτι δειχνοντας σου αυτα τα σημαδια θα μπορει να σου εχει και εμπιστοσυνη? Στην περιπτωση που δεν γινει τιποτα τι γινεται? αυτα τα λιγα για την ωρα.
Γιατί απλά η ζωή είναι ένα ρίσκο !
και επειδή κάποιος έχει σημάδια ή χαρτιά και τα φυλά-ει κάνοντας όνειρα πολλά,
θα του πω εεεχεις καιρό θα είσαι πάντα εδώ!!!
Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!!
αγαπητε φιλε ripper,η προσβαση αναλυσης και επεξηγησης τετοιων καταστασεων ειναι πολυ δυσκολη. Για Χ Ψ λογους..
παρα ταυτα, υπαρκτη..
λιγο νωριτερα, προσφερα μια εξηγηση ενος σημαδιου..
ο αγαπητος pannas, μπορει να σας πιστοποιησει αν ειπα μπαρουφες..
ειναι ατομο με γνωσεις, και το γνωριζετε..
ναι φιλε χριστο το ερωτημα ειναι προς το μελλοσ Α ή το μελος Β που απο τα λεγομενα του εχει καποια σοβαρα σημαδια, η εχει περηφανα χερια για βεργες ή μηχανηματα κ τα βγαζει κ δν εχει αναγκη κανεναν ή αν δν εχει τπτ απο τα 2 οπως ειπε ο παννασ-αναγκαστηκα- συνεργαζεται με καποιον γνωστη κ τον βοηθαει περνωντασ κ ενα Α ρισκο οπως ειπωθηκε δν διαφωνω καπου…
φιλε μου ειναι το τελευταιο μηνυμα μου που ποσταρω στο θεμα σου γιατι με την τελευταια φραση δειχνεις οτι δεν αντεχεις στην συζητηση και στην κριτικη.ν
Το οτι εισαι πρωην στρατιωτικος δεν μου λεει και τιποτα.
Δηλαδη οσοι ηταν στον στρατο ειτε λοχαγοι ειτε καψημητζηδες εχουν γνωση απο σημαδια?
Βασικα δεν σου ζητησα στοιχεια προσωπικα εδω δημοσια .
Συμφωνω οτι η ερευνα ειναι ζαρια οποτε γιατι δεν ριχνεις και εσυ τα ζαρια και οτι κατσει αν κρινεις οτι το σημαδι ειναι καλο?
την τελευταια σου φραση δεν θα την συζητησω.
νασαι καλα που ασχοληθηκες με τα ποσταρισματα μου.
ευχαριστω
και μια ιδιεταιροτητα των κομιτατζιδικων σημαδιων.. ετσι για την ιστορια..
υπαρχουν σημαδια που σε ξεκινουν απο τα ποδια σου, σε πανε 1 χιλιομετρο μακρυα, , και σε ξαναγυριζουν παλι στα ποδια σου..
για τετοιο πονηρο λαο μιλαμε..
Ας διαψευστω σε αυτο που λεω..
xari, αντεχω τα παντα, δεν κρυβομαι, και παρουσιαζοντας προσωπικα δεδομενα, το επραξα για να αισθανθεις ηρεμα..
μαλλον, δεν το καταφερα..
οσο αναφορα περι της πρωην ιδιοτητας μου, αλλο εννοουσα, αλλα δεν το επιασες..
ολοκληρονοντας και απο πλευρας μου στο ολο θεμα, επαναλαμβανω. ολα εχουν να κανουν, με το ποσο γνωριζουμε τον εαυτο μας..
πιστεψε με, εκει κρινινται ολα..
σε σεβομαι ως ανθρωπο και συναδελφο του χομπυ αυτου, ασχετως αν τα εχω παρατησει..
να εισαι παντα καλα..
απαντω.
χρηστος δημοπουλος
ιωνιας 6
καλαματα
τ.κ 24100
email beteranos86@gmail.com
τα στοιχεια μου ωστε να μην ανησυχεις..
οσο αναφορα περι των εξοδων, η ερευνα ενεκαθεν ηταν θεμα τυχης..
το αν θα λειπουν απο ενα σημειο, δεν μπορω να στο πιστοποιησω.. αυτο και αν θαταν αστειο..
οσο αναφορα περι των εξοδων αγαπητε, το χομπυ αυτο, ανεκαθεν ηταν ζαρια..
υπαρχουν, η δεν υπαρχουν..
γιαυτο ζητησα σοβαρα σημαδια, ωστε να μελετηθουν καλα, και να διαπιστωθει η σοβαροτητα τους..
τελος, οσο αναφορα την ερμηνεια των σημαδιων, ξανα τονιζω, οτι μιλας με πρωην στρατιωτικο..
και οποιος καταλαβε, καταλεβε..
απο το λαιμο, δεν επιασα κανεναν..
χρηστο εχω μια ενσταση εως προς τα σοβαρα σημαδια,πια ειναι αυτα ?
πχ εχω ενα σωρο απο ανταρτικα,εχω βαλη αρκετα εδω και αλλα παραπανω που εχω οχι ακομη.
πως θα τα ξεχωρισο σε σοβαρα η μη ,εφωσον δεν γνωριζω,τι λενε ?
αγαπητε 007, σοβαρες τοποθετησεις, σημαινουν και σοβαρα σημαδια..
που σημαινει, οχι προχειροτητες..
μια καρδια π.χ οπου δεν φερει εσωτερικο σημαδι, ειναι μια τυχαιοτητα και τιποτα παραπανω..
επισης, στα εβλογημενα μερη της βορειου ελλαδος, χρειαζεται προσεκτικη μελετη σε ενα σημαδι η συμβολο, μιας και δεν γνωριζεις καποιες φορες, αν ειναι παλαιας εποχης, η κατα των περασμενων πολεμων..
με λιγα λογια, τα πραγματα δεν ειναι τοσο απλα και συντομα σε μια τους μελετη..
χρειαζεται υπομονη, σοβαροτητα, και πανω απολα τυχη, ωστε στα χρονια που περασαν, και ειναι πολλα τα χρονια, το θελημα ναναι εκει..
παιδια … ο φιλος elvis εκανε 1 πολυ σωστη και καλοπροαιρετη- τιμια ,προταση . με απολυτη διαφανεια μεχρι και αναφωρες στην χριστινα /admin . εγω επειδη τον ξερω τον ανθρωπο μεσω μηνυματον απο δω περα δεν ειχα την τιμη , να γνωριστουμε ακομα απο κοντα .
εχω να σας πω 1 πραγμα για πεσιματα και φουστιες απο τον χρηστο δεν παιζη............. τελος τεεια και παυλα .
και δευτερον οσο αναφορα την ερμηνεια τον σημαδιων σας/σε πληροφορω οτι αμα του δειξης σημαδι αν δεν το ξερη ειδη σε 2/3 μερες θα εχεις ολες της ερμηνιες του .φιλικα και με την απολυτη εκτιμηση και εμπιστοσυνη μου προς εσενα φιλε +αγαπητε elvis Γιωργος Ζακος .
οπιοι θελετε να περιπλανιωσαστε 10 χρονια με 1 δουλεια γενικα μιλαω .και να ρωτατε απο δω και απο κει μπας και βρειτε την λυση και στο τελος να μεινουν εκει που ειναι τοσα χρονια τα κιτρινα θαμενα τι κανατε?? 1 τρυπα στο νερο. για να μην χασετε το 50% ?? εγω ξερω και εχω μαθει οτι οπου αρχιζει η γκρινια και οχι συζητηση [το τονιζω αυτο] οπου αρχιζει η γκρινια για το ποσα θα παρει ο καθενας ,και γιατι ετσι εσυ!!!!!, αφου εγω εχω το μερος ,και σι εβαλες μονο το μηχανημα ,και την πειρα και τετοιου ειδους παραδειγματα που ειναι πολυ συχνα φευγω οσοι θελετε 1 σοβαρη δουλεια να βγει ,και να τα χαρειτε ομορφα και ,ωραια η προταση του χρηστου ειναι πολυ ξιγημενη .
Αλο τα ματια, του λαγου, κ' αλο της Κουκουβαγιας.
για πες μασ φιλε ελβις τι σημαινει κ το "Ρ"
και για να κανουμε κ λιγο χιουμορ γιατι ολα μεσ την ζωη ειναι… καποτε ημουν με εναν κυριουλη που δν εβλεπε καλα σε μια δουλιτσα, περπαταγε ο καψερος μιασ κ ειχε μανια με τα σημαδια στα δεντρα,καποια στιγμη με φωναζει να παω κοντα του γιατι ειδε ενα σημαδι ειπε παω κ εγω εκει και εγραφε ΜΑΡΙΑ+ΚΩΣΤΑΣ=LFE και ειχε κ μια καρδια απο κατω... το γελιο που εριξα αστα..