ευχαριστω πολυ για την ανταποκριση
εκει που θα παμε εμεις και τα αγριογουρνα θα ειμαστε οποτε δεν συντρεχει λογος ασφαλειας
καλα θα ητανε ομως οι συναδελφοι ομως που θα ανταποκριθουν στο καλεσμα σου να ηξεραν και με τι εχουν να κανουν
-
ΜΕΛΕΤΗ-ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΣΗΜΑΔΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΩΝ-ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
Οι συναδελφοι που θελουν συνεργασια μαζι μου, να φροντισουν να μην ειναι καχυπτοτοι.. τετοιες συνεργασιες δεν θελω.. και να μου υποσχεθεις, οτι οπου πετυχεις στοχο σε υποδειξη μου, θα παραδωσεις το 3 τις εκατο, στην χριστινα. Εδωσα το λογο μου, και δεν τον περνω πισω..
-
Οι συναδελφοι που θελουν συνεργασια μαζι μου, να φροντισουν να μην ειναι καχυπτοτοι.. τετοιες συνεργασιες δεν θελω.. και να μου υποσχεθεις, οτι οπου πετυχεις στοχο σε υποδειξη μου, θα παραδωσεις το 3 τις εκατο, στην χριστινα. Εδωσα το λογο μου, και δεν τον περνω πισω..
δεν ειναι θεμα καχυποψιας χρηστο
απλα αυτος που πληρωνει δεν θα πρεπει να γνωριζει και με τι εχει να κανει???
πχ εγω για 50 ηη 60 γιουρο που ειπες σε καλω αυριο το πρωι γιατι οποιο αποτελεσμα και να εχουμε ειναι ποσο που μπορω να παρω το ρισκο χωρις να γνωριζω το μηχανημα
ενας αλλος συναδελφος ομως που τα φερνει δυσκολα και δεν του περισευουν οταν παρει την αποφαση συνεργασιας δεν θα πρεπει να γνωριζει με τι εχει να κανει???? -
δημητρη, οπως ξεκαθαρησα, για παρτυ σου ως αρχη, ερμηνεια και υπόδειξη σημειου, δωρεαν.. οσο για τους μελλοντικα ενδιαφερομενους, να αρκεστουν στο αποτελεσμα.. λες ναμαι κουτος, στο να κουραζω κοσμο;.. αλλωστε, παιζει και στο να βγει δουλεια μετα απο ερμηνεια σημαδιου, ανεφ μηχανηματος.
-
Μετα απο ωριμη σκεψη, και κλεινοντας τον κυκλο μου σε οτι ταπεινη γνωση σας μετεφερα στα 2 σχεδον ετη οπου εμαι μελος, ανοιγω εναν τελευταιο κυκλο προτασης στο θεμα ερευνας, με σκοπο τον κοινο στοχο..
Παραγοντες οπως αποσταση μεταξυ συναδελφων, θα μηδενιζεται, μιας και το σκεπτικο ειναι στο καθε ενδιαφερον σημειο να ερχεται εμπιστος συνεργατης μου,και με τον καθε κατοχο ενος σοβαρου σημαδιου, να ολοκληρωνεται η αποστολη..
Βεβαιως, το οτι το σημαδι συμβολο θα εχει ερμηνευτει σωστα, δεν σημαινει οτι και το ποθουμενο θαναι εκει..
Απλα, θα υπαρχουν μεγαλες πιθανοτητες σε μια τετοια προσπαθεια, να βρεθει καποια στιγμη κατι σοβαρο. φιλε μου βαλε με κι εμενα στην λιστα σου…για συνεργασια...κι οταν ερθει η σειρα μου ..μιλαμε.. καλη σου μερα
Σε αυτο το σημειο, ειμαι υποχρεωμενος να τονισω, οτι ο βοηθος μου, θα πρεπει να τακτοποιειται στο θεμα μετακινησης του, σε καυσιμα δηλαδη, απο τον συνεργατη του, γνωστη του σημαδιου -συμβολου, μιας και ειναι λογικο σε τετοιυς καιρους, να μην υπαρχει πλεον η δυνατοτητα οικονομικης ανεσης για τετοιες χιλιομετρικες εξορμησεις..
Το ποσοστο σε τυχον επιτυχια θα οριζεται στο 50 50 μεταξυ συνεργατη μου και ιδιοκτητη σημαδιου, μιας και αυτο θεωρειται και δικαιο..
οσο αναφορα το καθε σας συμβολο-σημαδι με σκοπο την ερμηνεια του, να φροντιζει οποιος συμφωνησει σε μια τετοια συνεργασια, να εχει εμφανισει στο φορουμ φωτο καθαρη, και με πασα λεπτομερεια..π.χ διαστασεις του, υψος απο το εδαφος, προσανατολισμο του, και οτι αλλο μπορει να βοηθησει στην καταννοηση του..
Τελος, οριζεται υποχρεωτικο, ενα ποσοστο της ταξης του 3 τις εκατο, να παραδιδεται στην ιδιοκτητρια του φορουμ, μιας και μας παραχωρειται βημα συνεργασιας στην ιστοσελιδα της.
Και εχω αρχη στη ζωη μου, να ευχαριστω ακομα και για ενα ποτηρι νερο που μου προσφερουν..
συναδελφοι, σκεφτητε τα παραπανω, και πιστεψτε με πως ειναι απο τις τελευταιες ελπιδες το ολο παραπανω πλανο, στο να εντοπιστει κατι σοβαρο..
η πειρα μου μου εμαθε απο το παρελθον, οτι το 90 και παραπανω των σοβαρων τοποθετησεων απο τα χρονια του πολεμου εχουν σηκωθει..
τελευταιες ελπιδες, τα τουρκικα και τα κομιτατζιδικα..
δειξτε σοβαροτητα σε οτι σημαδια διαθετετε, μελετηστε τα πολυ καλα, και εμφανιστε τα..
μονο με καλη διαθεση και σοβαρη συνεργασια θαρθει αποτελεσμα..φιλε μου βαλε με κι εμενα στην λιστα σου…για συνεργασια...κι οταν ερθει η σειρα μου ..μιλαμε.. καλη σου μερα
-
δημητρη, οπως ξεκαθαρησα, για παρτυ σου ως αρχη, ερμηνεια και υπόδειξη σημειου, δωρεαν.. οσο για τους μελλοντικα ενδιαφερομενους, να αρκεστουν στο αποτελεσμα.. λες ναμαι κουτος, στο να κουραζω κοσμο;.. αλλωστε, παιζει και στο να βγει δουλεια μετα απο ερμηνεια σημαδιου, ανεφ μηχανηματος.
οκ χρηστο θα περιμενω τηλ αλλα θελω να σου υπενθυμισω οτι παρολο τις συνεχεις ερωτησεις μου επιμελως αποφευγεις να απαντησεις σχετικα με τις δηλωσεις στο ποσταρισμα 101 και 104
μιλαω για τις τεχνολογιες που αναφερεσαι αλλα για τι μηχανακι ομως προκειται καμοια αναφορα -
Δημητρη, δεν την καταλαβαινω αυτην την εμονη περι μηχανηματων.. μετρα το αποτελεσμα και μονο.. συν, την οποια τεχνικη.. συμπερασμα: οποιος με φοβαται για κατι η ανησυχει, ας μη με ενοχλησει.. δεν δινω εξετασεις.. το εχω περασει απο χρονια αυτο το σταδιο..
-
Αντε αντε πολλα μασαλια λετε, κλειστε κανενα μεετινγκ να λυσετε τις αποριες σας. Εχουμε και εμεις την περιεργεια μας τωρα!
Δημητρη εκοψα τα κοψιδια εδω και μερικα χρονια αλλιως θα σου ερχομουνα εγω αφου εμαθα φιλευεις καλα τους μουσαφιριδες! :36_22_10:Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
ΝΙΨΟΝΑΝΟΜΗΜΑΤΑΜΗΜΟΝΑΝΟΨΙΝ
ΠΑΣΜΗΕΛΛΗΝΒΑΡΒΑΡΟΣΕΣΤΙΝ -
Αντε αντε πολλα μασαλια λετε, κλειστε κανενα μεετινγκ να λυσετε τις αποριες σας. Εχουμε και εμεις την περιεργεια μας τωρα!
Δημητρη εκοψα τα κοψιδια εδω και μερικα χρονια αλλιως θα σου ερχομουνα εγω αφου εμαθα φιλευεις καλα τους μουσαφιριδες! :36_22_10:μην αμησυχεις γιωργο, τρων οι αλλοι, εσυ κατσε και κοιτα, (κατεβαινοντας ομως σταματα να με παρεις)
-
Ρε Μητσαρα το παραζαλησες το μουχαμπετι.
Αμα θελεις να ερθω με τον δικο μου εξωπλησμο να τελειωνουμε…...............χεχεχεχεχεχεχεχετοση τεχνολογια…....... παλι στις βεργες απο ξυλο καταληξαμε.............. (ωρε ξυλο που θα φαμε)
συγνωμη για τις δυο χιουμοριστικες παρεμβασεις . τελος. (για να μην ξεφυγει και το θεμα).
-
Καταρχην καλημερα, και χρονια καλα και ουσιωδη στους εορταζοντες.. ΤΕΟ φιλε μου, για να αρχισω απο εσενα, ενα σημαδι- συμβολο, δεν ειναι απαραιτητο ναναι τελικο. Που σημαινει, οτι οταν ο συνεργατης θαρθει να σε βρει, θα πατε σε καθορισμενο σημειο οπου επιτασει το τελευταιο σημαδι. Ουτε ασκοπες βολτες, ουτε χασιμο χρονου. Δημητρη,για να ερθω σε εσενα, η τεχνολογια μας ειναι απλη μα αποτελεσματικη. Ουτε nasa, ουτε υπερμηχανηματα.. κλεινοντας, ειναι πιστευω μου χωρις να προσβαλω δυναμικες συναδελφων, οτι με φυσικη ραβδοσκοπιση δεν ειναι εφικτος εντοπισμος στοχου, βαση ιδιαιτεροτητων παρεμβολων της φυσης, και οχι μονο..
Όποιος φυσικός ραβδοσκόπος διάβασε αυτό το πόστ …...κατάλαβε περί τίνος πρόκειται........
Τα χαιρετίσματα στη nasa που ξεπερνά τις παρεμβολές και...........και βομβαρδίζει τον στόχο
-
δημητρη καλημερα. να ξερεις, οτι το ανακριτικο δεν μου αρεσει.. προτιμω κουβεντες παντα ντομπρες..
καλημερα χρηστο
δεν εχω καμοια προθεση για ανακριση
μια ερωτηση απλα σου εκανα αν γνωριζεις τον αντρεα δημοπουλο???
αν την θεωρεις ανακριση εσυ τι να πω???