Μήπως ο Ελβις έπεσε και αυτός θύμα σε αυτούς που αναφέρεστε???
-
ΜΕΛΕΤΗ-ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΣΗΜΑΔΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΩΝ-ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
@007:
δημητρη δεν αντιλεγω σε αυτα που λες.
και μενα μου εχει αφησει καπια πραγματα που δεν μπορω να συμπληρωσο το παζλ.
και αν δεις στα γραφομενα μου το εχω επησημανη,και πρωσπαθο να καταλαβω τι ?
και στο αλλο θεμα απο τους πρωτους που ζητησα εξειγησεις πιος ειναι ο χρηστος πρωην ?
και η σουπερ τεχνολογια με αφηνει αδιαφορο.
θα εβαζα τα εξοδα μονο για τα σημαδια εφωσον με ειχε πειση με το ανοιγμα καπιου λαγουμιου διαβιωσης κτλ.
να δωσει στειγμα και να το ανοιξω εγω,βεβαιως απο την οθονη δυσκολα,αλλα εχουμε και φιλους να δουν το εργο αν ειναι ετσι.
βιλλ ο δημητρης καλα κανει και φωναζει για της απατεωνιες,και στο θεμα που ανεφερε ο λουμινατι ,απογονος κτλ,
επρεπε να αναφερθη στην σελιδα ,το τι κυκλοφορει στην αγορα.
εδω την παταν αυτοι που ξερουν,τα πιτσιρικια που ξεκηναν τωρα τι θα παθουν ?και κανονησε για την συναντηση ,αλλιως θα μαλιοτραβηχτουμε.
και περιμενω απο καπια μελη που γνωριζουν ,να δωσουν περισοτερο φως.
και κανονησε για την συναντηση ,αλλιως θα μαλιοτραβηχτουμε
εγω εχω και 5 τριχες να τραβηξεις
εγω τι θα τραβηξω σε περιπτωση μαλιοτραβηγματος???
χιχιχι -
καλημερα χρηστο
προσπαθω να αποδειξω οτι δεν ειμαι ελεφαντας
εγω πηγαινα και τον επαιρνα απο αθηνα με το αυτοκινητο μου
εγω τον φιλοξενησα κατ επαναλειψη
εγω εκανα τις δοκιμες με το crypton μαζι με τον λοκρο
εγω τον επεστρεφα στο σπιτι του
εγω φωτογραφισα το μηχανακι διπλα στο τζακι μου και το εβγαλε ο συνχωρεμενος στο φορουμ
o pidetect με το crypton δεν ηταν αυτος???
ο αντρεας ο δημοπουλος δλδ???
χτυπατε ορε συναδελφοι ψηλα δεξια στην αναζητηση crypton και κατεβητε εκει που λεει τυρεμπορας να δουμε πιος τελικα ειναι γιατι στο τελος θα πιστεψω και εγω οτι κουβαλουσα περα δωθε λαθος ανθρωποΕχω δει ξεροκεφαλους και ξεροκεφαλους αλλα σαν και σενα κανενα.
Δεν πειστηκες με το δημοσιευμα που σου εβαλα, δεν πειστηκες που σου λεω πως ειχα τεχνικη συνεργασια μαζι του 2 χρονια…. δες λοιπον και το παρακατω λινκ με προσοχη και πες μας τι γραφει.... Δημοπουλος η Χρυσοσπαθης?????
Εκτος και εφαγες τοσο χοντρο δουλεμα και πηγαινες και τον ζητουσες σαν Δημοπουλο:36_1_13:.
Το ρεζουμε ειναι οτι ο Ελβις εχει απολυτο δικαιο οταν λεει οτι δεν γνωριζει καποιο Αντρεα Δημοπουλο. Ομως σιγουρα γνωριζει καποιν Ανδρεα Χρυσοσπαθηhttp://www.psaxtiria.net/forum/showthread.php?t=4814&highlight=crypton
-
Το ρεζουμε ειναι οτι ο Ελβις εχει απολυτο δικαιο οταν λεει οτι δεν γνωριζει καποιο Αντρεα Δημοπουλο. Ομως σιγουρα γνωριζει καποιν Ανδρεα Χρυσοσπαθη
χιχιχι
αφου επιμενεις πασο
ειναι και τα γερονταματα (τα δικα σου ενοω) βλεπεις
ειτε χρυσοσπαθης ειτε δημοπουλος εγω τον κουβαλουσα περα δωθε και ο φιλος ΣΟΥ ο elvis γνωριζε πολυ καλα για ποιον μιλαω γιατι ειναι κολητοι οπως και εσυ το υποστηριζεις αλλα οπως και σε αλλα ερωτηματα φροντισε να το αποφυγει και αυτο -
θα ήθελα και εγώ με την σειρά μου να πω μερικά πράγματα.
θείο στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα.
θα ανεφερθω στο κομμάτι του μιτσου μόνο και θα μηνώ κει για μερικούς που λένε πολλά χωρίς να τον γνωρίζουν ( ένας που τον απογοητεψε είμαι και εγώ όποτε δεν θα είχα κανένα λόγω να τον παινέψω , αλά το δίκιο είναι πάντα δίκιο )γνώρισα τον μιτσο στιν περσινή συνάντηση και από ότι ξέρω ο μιτσος χρηματοδοτησε κάθε δωμάτιο για να εχη καλύτερη τιμή (αν κάνω λάθος να με διάψευση καπιοσ) στο δοκιμαστήριο ήταν ο πιο αντικιμενικος με το εργαλείο του και δεν προσπαθούσε να το πεξι ξερόλας , στην βουλγαρια το ίδιο είχε τα π@π@ρια να πη δεν ειμαι έτυμος .
όσες φόρες ήταν ο δρόμος μου προς τα μέρη του ητε για δουλειά ητε για καφέ το σπίτι του ει ταν πάντα ανοιχτό για όλους (όσο για την φιλοξενία του οπιος τον δοκιμαση θα καταλάβει )
είναι απόλυτος άνθρωπος και πότε του δεν λογαριάζει τα χρήματα αλά και χωρίς να με ξέρη καλλα με συμβούλεψε σαν να ει μουν παιδί του ( και δεν το ξεχνάω αυτό )
πιστεύω πως το λάθος του είναι ότι πιστευτεί σε συνεργασίες καθαρές και προσπαθεί λάθος να προστατεψη το foroum γιατί την πάτησε αυτός και δεν θέλει να την πατήσουν και η αλοι .
όποτε άστους ρε μιτσο να πληρώσουν όχι μόνο τον elvis & τον Αντρέα (οπός την πάτησα εγώ) άστους να την πατήσουν και κάτσε σε μια γωνιά και γελά με τα χάλια μας. Τη κι αν ξεσκιζεσε τη κι αν φωνάζεις αφού το ξέρεις ότι ο κώλος μας τα θέλει τα γουστάρει….αυτί είναι η άποψη μου η ταπεινή για τον τυρεμπορα τον elvis προσωπικά δεν τον γνωρίζω και δεν έχω τίποτα μαζί με τον άνθρωπο (του ευχομε κάθε επιτιχεια )
Μήτσο εγώ απο την μεριά μου θα ήθελα να σου ζητήσω αλί μια φορά συγνώμη για το αν πιστεύεις ότι δεν τα κατάφερα και επιμένω να μου δόσεις εναν λογαργιασμο να σου στηλω τα χρήματα που ξόδεψες σαν κύριος και δεν πήρες το αποτέλεσμα που επιθυμούσες