χαλαρωστε γιατι θα κλειδωσει και θα το φαει το αρχειο. ευχαριστω
-
ΜΕΛΕΤΗ-ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΣΗΜΑΔΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΩΝ-ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
Δεν καταλαβα την κοντρα. Ενω οπου στα γρηγορα εβλεπα την εξεληξη.Και πειγενε ομαλα. Το γιατη επεσε χοντρι μπανανοφλουδα Για να την πατηση.Και γλυστριση. Το βλεπω ανοφελο. :3_8_14::7_16_8:.
η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ --- εμπιστοσυνη + συνεργασια
-
Η ΑΛΕΠΟΥ ΚΑΙ Ο ΞΥΛΟΚΟΠΟΣ
Μια αλεπού που έτρεχε να ξεφύγει από κάτι κυνηγούς, είδε έναν ξυλοκόπο και τον ικέτεψε να την κρύψει. Εκείνος την παρότρυνε να μπει στην καλύβα του και να κρυφτεί. Σε λίγο έφτασαν οι κυνηγοί και τον ρώτησαν αν είδε να περνάει μια αλεπού. Ο ξυλοκόπος με τη φωνή αρνήθηκε ότι την είχε δει, αλλά με τα χέρια του τους έκανε νόημα δείχνοντάς τους πού ήταν κρυμμένη. Αυτοί όμως δεν πρόσεξαν τα νοήματα και πίστεψαν όσα τους είπε. Η αλεπού, μόλις είδε πως έφυγαν, βγήκε έξω και πήγε να φύγει αμίλητη. Τότε ο ξυλοκόπος την κατηγόρησε ότι, ενώ αυτός της έσωσε τη ζωή, εκείνη έφευγε χωρίς να του πει μια λέξη. Κι η αλεπού του απάντησε: «Και βέβαια θα σ’ ευχαριστούσα, αν τα έργα των χεριών σου [και η συμπεριφορά σου] συμβάδιζαν με τα λόγια σου».
[Αυτός ο μύθος ταιριάζει στους ανθρώπους που τα λόγια τους είναι ενάρετα, μα τα έργα τους ανήθικα.]
-
Παρακαλώ τη διαχειρηση, οπώς διαγραψει το θεμα που εφερα ώς προταση..
Στον τοσο καιρο που ειμαι μελος αυτο δεν το εχω καταλαβει.
Με το παραμικρο - με μια κοντρα- με μια αντιπαραθεση με μια αντιθετη γνωμη αμεσως να ζητειται η διαγραφη θεματος η σε ακραια περιπτωση να ζητειται να διαγραφη το μελος. Θα προτεινα να μην διαγραφεται τιποτα απολυτως και σαν θεμα να υπαρχει παντα.
Ελβις πολεμησε για το θεμα σου και απεδειξε οσα λεει ο Δημητρης οτι δεν ευσταθουν γιατι αν δεν το κανεις τοτε η εικονα που θα υπαρχει θα ειναι δικαιωση του Δημητρη. -
Η σιωπη, παντα εχει την αξια της λεβεντη μου. οπως αξια, εχει και ο χρονος..
Η σιωπη φιλε δεν ειναι παντα χρυσος. Εκανες μια προταση. υπηρχαν ατομα που θα επενδυαν σε αυτην την προταση σου. επενδυση σε ονειρο αλλα επενδυση και σε χρημα γιατι σε τετοιους καιρους για καποιον που δεν τα εχει ειναι επενδυση και τα 300 ευρω . επενδυση στην ελπιδα φιλε. οφειλεις να εξηγησεις τα παντα και να ρωτας σε οποια ερωτηση σου κανουν.
-
Κατα περιεργο τροπο δημητρη, ακομα σε εκτιμαω.. και ξερεις γιατι; διοτι αγαπουσες πολυ τον παρη. Μην ασχολεισαι λοιπον με εναν βλακα σαν εμενα.. εχει καλυτερες ομορφιες η ζωη.
Ετωρα μου το χαλασες. στην αρχη του θεματος οταν εκανα τις ενστασεις μου μου απαντησες οτι εισαι πρωην στρατιωτικος και επρεπε να καταλαβω. μαλλον εννοουσες οτι εχεις τιμη και πολλα αλλα . με αυτο το μηνυμα μου το αλλαζεις. δεν μπορει ο Δημητρης να σε αποκαλει κοπριτη και εσυ να του λες οτι ακομη τον αγαπας. δεν γινονται αυτα φιλε. κατι αλλο εχεις στο πισω μερος του μυαλου σου δεν εξηγειται αλλιως. Δεν γινεται να κανεις πισω και να αποκαλεις τον εαυτο σου βλακα. δεν γινεται ρε φιλε μετα απο 21 σελιδες που γραφτηκαν να ζητας να διαγραφη το θεμα. Θα μου επιτρεψεις να σκεφτω οτι δεν σου εκατσε καλα το θεμα οπως το περιμενες και τωρα θελεις να το αφανισεις.
-
φιλε για να δεις πως γινονται οι σωστες συνεργασιες. που για να γινει μια δουλεια χρειαζεται εμπιστοσυνη και σεβασμος στον απεναντι σου.
ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ.
Φιλε Δημητρη. Δεν γνωριζομαστε. Καποια στιγμη θα περασω απο τα μερη σου και εγω οπως ολοι μας εχουμε συνεργατες.
Οταν λοιπον περασω απο τα μερη σου θα σε ειδοποιησω. Δεν θελω ουτε ενα ευρω για καυσιμα και το τραπεζι θα το πληρωσω εγω. θα δεις τα μηχανηματα μου ουκ ολιγα και ακριβα και τις γνωσεις μου. αν εχεις καποια δουλεια που αξιζει να την δεις οκ. αν κρινεις οτι δεν σου κανουν τα μηχανηματα η οι ανθρωποι συνεχιζουμε το τσιπουρο . Στη συνεχεια θα φυγω και αν εχει κατι εκει θα σου υποδειξω ακριβως το σημειο σε αποκλιση εκατοστου. αν θελεις το δουλευεις μια και θα ειναι στην περιοχη . μακαρι να υπαρχει καλο αποτελεσμα. αν θελεις μου στελνεις και εμενα. δεν βαζω ορους ποσοστων. και ενα κομματι να μου δωσεις ευχαριστω θα πω γιατι θα δικαιωθουν τα μηχανηματα για μια ακομη φορα