δημητρη, αν καποια στιγμη βρεθω στα μερη σου, να κανονισουμε για κανεναν τενεκε φετα.
εδω στα νοτια, πολυ σκορδονερο πεφτει..
-
ΜΕΛΕΤΗ-ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΣΗΜΑΔΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΩΝ-ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
στο ειπα υπεκφευγεις. Σαν μου μου χτυπας την πλατη και να λες ειπε ο γιατρος να του λεμε ναι του xari. Για τα σημαδια που σε ρωτησα αν τα θεωρεις σοβαρα κουβεντα. Μια απαντηση σε διαφορες ερωτησεις δεν εδωσες. τι συμβαινει λοιπον??
Δεν κατάλαβες ακόμη φίλε τι συμβαίνει ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Κάποιοι έχουν την πλάνη ουρανό
και την απάτη άστρο . -
Μετα απο ωριμη σκεψη, και κλεινοντας τον κυκλο μου σε οτι ταπεινη γνωση σας μετεφερα στα 2 σχεδον ετη οπου εμαι μελος, ανοιγω εναν τελευταιο κυκλο προτασης στο θεμα ερευνας, με σκοπο τον κοινο στοχο..
Παραγοντες οπως αποσταση μεταξυ συναδελφων, θα μηδενιζεται, μιας και το σκεπτικο ειναι στο καθε ενδιαφερον σημειο να ερχεται εμπιστος συνεργατης μου,και με τον καθε κατοχο ενος σοβαρου σημαδιου, να ολοκληρωνεται η αποστολη..
Βεβαιως, το οτι το σημαδι συμβολο θα εχει ερμηνευτει σωστα, δεν σημαινει οτι και το ποθουμενο θαναι εκει..
Απλα, θα υπαρχουν μεγαλες πιθανοτητες σε μια τετοια προσπαθεια, να βρεθει καποια στιγμη κατι σοβαρο.
Σε αυτο το σημειο, ειμαι υποχρεωμενος να τονισω, οτι ο βοηθος μου, θα πρεπει να τακτοποιειται στο θεμα μετακινησης του, σε καυσιμα δηλαδη, απο τον συνεργατη του, γνωστη του σημαδιου -συμβολου, μιας και ειναι λογικο σε τετοιυς καιρους, να μην υπαρχει πλεον η δυνατοτητα οικονομικης ανεσης για τετοιες χιλιομετρικες εξορμησεις..
Το ποσοστο σε τυχον επιτυχια θα οριζεται στο 50 50 μεταξυ συνεργατη μου και ιδιοκτητη σημαδιου, μιας και αυτο θεωρειται και δικαιο..
οσο αναφορα το καθε σας συμβολο-σημαδι με σκοπο την ερμηνεια του, να φροντιζει οποιος συμφωνησει σε μια τετοια συνεργασια, να εχει εμφανισει στο φορουμ φωτο καθαρη, και με πασα λεπτομερεια..π.χ διαστασεις του, υψος απο το εδαφος, προσανατολισμο του, και οτι αλλο μπορει να βοηθησει στην καταννοηση του..
Τελος, οριζεται υποχρεωτικο, ενα ποσοστο της ταξης του 3 τις εκατο, να παραδιδεται στην ιδιοκτητρια του φορουμ, μιας και μας παραχωρειται βημα συνεργασιας στην ιστοσελιδα της.
Και εχω αρχη στη ζωη μου, να ευχαριστω ακομα και για ενα ποτηρι νερο που μου προσφερουν..
συναδελφοι, σκεφτητε τα παραπανω, και πιστεψτε με πως ειναι απο τις τελευταιες ελπιδες το ολο παραπανω πλανο, στο να εντοπιστει κατι σοβαρο..
η πειρα μου μου εμαθε απο το παρελθον, οτι το 90 και παραπανω των σοβαρων τοποθετησεων απο τα χρονια του πολεμου εχουν σηκωθει..
τελευταιες ελπιδες, τα τουρκικα και τα κομιτατζιδικα..
δειξτε σοβαροτητα σε οτι σημαδια διαθετετε, μελετηστε τα πολυ καλα, και εμφανιστε τα..
μονο με καλη διαθεση και σοβαρη συνεργασια θαρθει αποτελεσμα..αφου εισαι τοσο καλος γνωστης του κωδικα θα ηθελα να μου πεις το
ΔΜ . δμ
τι ειναι φιλε μου ?
-
Απο την μερια μου φιλε geo κανενα μπινελικι. Εξ αλλου δεν ειναι του χαρακτηρα μου. Απλα προσπαθω να καταλαβω σε τι αποσκοπει αυτο το θεμα.
Γιατι κατι υπαρχει απο πισω αλλα τι?Κάνε λίγη υπομονή….....και θα δείξει τι αζιμούθιο θα πάρει το θέμα......
-
υποθηκε οτη ΔΕΝ υφηστατε φυσικη Ραβδοσκοπια. Ενωητε Σημερα??? Το δεχωμε εν μερη. Διοτη Τοτε επη αχαιοτητας το Γεα ειταν καθαρι απο βομβαρδισμους εκατομιριων συχνοτητων. Δεν Υπηρχαν μηχανακια συχνοτητων. οπου σημερα Υποβοηθαμε την εβρεση ηλεκτρονικα την ραβδοσκοπια. Και Εδω θα τονησω και επημενο Για μικρες Αποστασεις. Το πολη 100μ . Εγω θελω στα 40μ. Μετα τριγωνιζω. και μου φτανη. Ενας στους χιλιους σημερα κατη κανη με τη φυσικη ραβδοσκοπια. Ειπα ΚΑΤΗ κανη. Και Επη χαρτου πιανω καλα σηματα. Στο βουνο Ξεκιναω με φυσικη. Αλλα μετα το συγουρευω με ηλεκτρονικη. Και παρατηρησα οτι κανης δεν πειρε θεση εδω για το Θεμα. και ο Elvis επη χαρτου καλος αλλα στο βουνο ζειταη ηλεκτρονικη υποστηρηξη. Δεν κακο. Η γεα ΜΑΣ πλεον εχει βρομηση απο συχνοτητες. Τη να κανη ο φουκαρας με την βεργουλα του.???
η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ --- εμπιστοσυνη + συνεργασια
-
υποθηκε οτη ΔΕΝ υφηστατε φυσικη Ραβδοσκοπια. Ενωητε Σημερα??? Το δεχωμε εν μερη. Διοτη Τοτε επη αχαιοτητας το Γεα ειταν καθαρι απο βομβαρδισμους εκατομιριων συχνοτητων. Δεν Υπηρχαν μηχανακια συχνοτητων. οπου σημερα Υποβοηθαμε την εβρεση ηλεκτρονικα την ραβδοσκοπια. Και Εδω θα τονησω και επημενο Για μικρες Αποστασεις. Το πολη 100μ . Εγω θελω στα 40μ. Μετα τριγωνιζω. και μου φτανη. Ενας στους χιλιους σημερα κατη κανη με τη φυσικη ραβδοσκοπια. Ειπα ΚΑΤΗ κανη. Και Επη χαρτου πιανω καλα σηματα. Στο βουνο Ξεκιναω με φυσικη. Αλλα μετα το συγουρευω με ηλεκτρονικη. Και παρατηρησα οτι κανης δεν πειρε θεση εδω για το Θεμα. και ο Elvis επη χαρτου καλος αλλα στο βουνο ζειταη ηλεκτρονικη υποστηρηξη. Δεν κακο. Η γεα ΜΑΣ πλεον εχει βρομηση απο συχνοτητες. Τη να κανη ο φουκαρας με την βεργουλα του.???
Στο δια ταύτα φίλε .
Πες μας το χειροπιαστό αποτέλεσμα με αυτά που κάνεις εσύ χρήση …..και μην το πας στα παρμένα,διαβασμένα κτλ
-
@wolf:
Στο δια ταύτα φίλε .
Πες μας το χειροπιαστό αποτέλεσμα με αυτά που κάνεις εσύ χρήση …..και μην το πας στα παρμένα,διαβασμένα κτλ
Ta παρμενα δεν τα πιανω . Διοτη δεν υπαρχουν πλεον. Αν επη χαρτου φωτο του2003 οπου υπηρχαν το 2014 δεν υπαρχουν διοτη παρθηκαν . εγω εδωσα του 2003.οπου υπηρχαν. Τα Διαβασμενα ποτε δετα πηστεψα. Εδω μας τα διαβασαν οι τοιυρκοι . Και στη τουρκια λενε μας τα διαβασαν Ελληνες. Μονο μεταξη μας αυτα διαβασμενα. Οι αρχαιοι Δεν διαβαζαν!!! Τα διλητηριαζαν. Οπου οταν ανοιγωντε σπηλιε μη ξερωντας πιας εποχης. ΠΡΟΣΩΧΗ
-
Ta παρμενα δεν τα πιανω . Διοτη δεν υπαρχουν πλεον. Αν επη χαρτου φωτο του2003 οπου υπηρχαν το 2014 δεν υπαρχουν διοτη παρθηκαν . εγω εδωσα του 2003.οπου υπηρχαν. Τα Διαβασμενα ποτε δετα πηστεψα. Εδω μας τα διαβασαν οι τοιυρκοι . Και στη τουρκια λενε μας τα διαβασαν Ελληνες. Μονο μεταξη μας αυτα διαβασμενα. Οι αρχαιοι Δεν διαβαζαν!!! Τα διλητηριαζαν. Οπου οταν ανοιγωντε σπηλιε μη ξερωντας πιας εποχης. ΠΡΟΣΩΧΗ
Δες ξανά τι έγραψες στο ποστ #225
Δες τι σε ρώτησα …....
Και πες μας τι σχέση έχουν ......με αυτά που λες τώρα -
Ξερω πολη καλα τη εγραψα περη φυσικης ραβδοσκοπιας. ΤΟ ΤΟΝΗΖΩ. ΕΝΑΣ στους χιλιους κατη κανη. Το να θεωρισω ραβδοσκοπο του δοκιμαστιριου επητηχης . ΟΧΙ. Στο βουνο Σκουπιδια πιανουν. Οπος και Γω. Κονσερβες , Καλικες. Αλουμινια Απο τα σαντουιτζ των κυνιγων. Εχωντας πλεω καπιες εμπιριες απο σημαδια αυτα οπου σεις δε βλεπετε. Δε μηλω για σκαλιστε κλωσες και παπαροσκαλισματα οπου πλεων κανης δεν τα ερμηνεβη. Τα παντρεβω για καλητερο αποτελεσμα Τα σημαδια οπου εγω βλεπω. Οπου ογκολιθοι και σχηματισμοι βραχων. Εσεις περνατε διπλα και δεν τα βλεπετε. . Τελευτεα αδινατο να παω βουνο. Οπου εσεις θα πατε με τις γνωσεις μου.
-
Ξερω πολη καλα τη εγραψα περη φυσικης ραβδοσκοπιας. ΤΟ ΤΟΝΗΖΩ. ΕΝΑΣ στους χιλιους κατη κανη. Το να θεωρισω ραβδοσκοπο του δοκιμαστιριου επητηχης . ΟΧΙ. Στο βουνο Σκουπιδια πιανουν. Οπος και Γω. Κονσερβες , Καλικες. Αλουμινια Απο τα σαντουιτζ των κυνιγων. Εχωντας πλεω καπιες εμπιριες απο σημαδια αυτα οπου σεις δε βλεπετε. Δε μηλω για σκαλιστε κλωσες και παπαροσκαλισματα οπου πλεων κανης δεν τα ερμηνεβη. Τα παντρεβω για καλητερο αποτελεσμα Τα σημαδια οπου εγω βλεπω. Οπου ογκολιθοι και σχηματισμοι βραχων. Εσεις περνατε διπλα και δεν τα βλεπετε. . Τελευτεα αδινατο να παω βουνο. Οπου εσεις θα πατε με τις γνωσεις μου.
Το ποσοστό με φυσική ραβδοσκοπία,που κάτι κάνει,μας το είπες
Για πες τώρα και τα ποσοστά για τους υπόλοιπους τρόπους που ανέφερες ;;;;;;;;;; -
φιλε bolek ,μου εδωσες ιδεα με την λυκαινα ,και τα κοκκαλα . να σε καλα φιλε εχω τετοια περιπτωση με εξακριβωμενο ,το δωματιο απο κατω [[απο τον δασκαλο για μενα στα σημαδια]] και οντος εχει τρυπα απο κατω σαν αλεπους φενετε μακαρι να εκανε ,η αλεπου την δουλεια για ,εμενα και να εβγαλε το χωμα θα δειξη .επιτελους
συνηρθα κιολας ,μπορω να πω απο την γρυπη - μα'τι. η και τα 2 μαζι εγω πιστευω.
γιατι 1 μηνα σχεδον δν κραταει γρυπη τελος παντον . κερδισες αυτοματοςαγαπητε bolek μια καλη ,μπαζα
με το που δουμε τα αποτελεσματα ,πρωτα ο..ΘεοςΑλο τα ματια, του λαγου, κ' αλο της Κουκουβαγιας.