καλημερα σου γιαννη και ευχαριστω για τις ευχες σου
το αν το εχει καποιος οπως αναφερεις δεν σημαινει οτι δεν το εχουνε αλλοι
ο χρηστος και σεβαστη η αποψη του αναφερει οτι δεν υφισταται φυσικη ραβδοσκοπια παρα μονον ηλεκτρονικη
δεν το ειπα εγω και αν νομιζετε οτι ειμαι εκτος θεματος (για τον φιλο τον lyra αυτο) εεε τοτε να μην ξαναμιλησουμε
-
ΜΕΛΕΤΗ-ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΣΗΜΑΔΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΩΝ-ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
-
Καταρχην καλημερα, και χρονια καλα και ουσιωδη στους εορταζοντες.. ΤΕΟ φιλε μου, για να αρχισω απο εσενα, ενα σημαδι- συμβολο, δεν ειναι απαραιτητο ναναι τελικο. Που σημαινει, οτι οταν ο συνεργατης θαρθει να σε βρει, θα πατε σε καθορισμενο σημειο οπου επιτασει το τελευταιο σημαδι. Ουτε ασκοπες βολτες, ουτε χασιμο χρονου. Δημητρη,για να ερθω σε εσενα, η τεχνολογια μας ειναι απλη μα αποτελεσματικη. Ουτε nasa, ουτε υπερμηχανηματα.. κλεινοντας, ειναι πιστευω μου χωρις να προσβαλω δυναμικες συναδελφων, οτι με φυσικη ραβδοσκοπιση δεν ειναι εφικτος εντοπισμος στοχου, βαση ιδιαιτεροτητων παρεμβολων της φυσης, και οχι μονο..
-
Και μια κοινωνικη παρατηρηση: δεν παρουσιασα την παραπανω προταση ως λυτης των προβληματων των ανθρωπων.. με τις αγωνιες των ανθρωπων, δεν θα παιξω.. κανενας δεν μπορει να γνωριζει π.χ αν το ποθουμενο θαναι εκει στο τελικο σημειο.. ειναι και να σε θελει…
-
μακαρι ρε χρηστο να ειναι ετσι οπως τα λες αλλα διαβαζουμε το ποστ 101 οπως και το 104 και φανταζομαστε αλλα απο οσα υποστηριζεις τωρα
η τεχνολογια μας ειναι απλη μα αποτελεσματικη
οσο για την φυσικη ραβδοσκοπια δεν γνωριζω τι εμπειρειες εχεις αλλα καλο θα ηταν να μην εισαι τοσο απολυτος οτι δεν υφισταται γιατι εχω δει πολλους ανθρωπους που πραγματικα το εχουν
και οσο για την ηλεκτρονικη ασε να εχω εγω τις αμφιβολιες μου γιατι εδω και 40 χρονια δεν εχω δει τιποτε αξιολογο παρα μονο απατεωνες
μακαρι να το εχεις πετυχει εσυ -
Η λεξη απολυτος-απολυτη αγαπητε δημητρη, ειναι οντως πολυ βαρυα στο να λεγεται.. απολυτος να ξερεις ειμαι, μονο σε ενα πραγμα.: οτι οπου περασει ο ανθρωπος μου, δεν υπαρχει περιπτωση να χαθει στοχος, εφοσων υπαρχει.. οσο αναφορα τα πιστευω μου περι της φυσικης ραβδοσκοπισης, οπως τονισα, ειπα οτι ειναι γνωμη μου, και οχι νομος..
-
Η λεξη απολυτος-απολυτη αγαπητε δημητρη, ειναι οντως πολυ βαρυα στο να λεγεται.. απολυτος να ξερεις ειμαι, μονο σε ενα πραγμα.: οτι οπου περασει ο ανθρωπος μου, δεν υπαρχει περιπτωση να χαθει στοχος, εφοσων υπαρχει.. οσο αναφορα τα πιστευω μου περι της φυσικης ραβδοσκοπισης, οπως τονισα, ειπα οτι ειναι γνωμη μου, και οχι νομος..
η γνωμη σου ειναι σεβαστη οσο αναφορα την φυσικη ραβδοσκοπια αλωστε το εχω γραψει και πριν
απλα το ανεφερα
για τα εξοδα δεν μου απαντησες -
καλημερα φιλαρακι και χρονια μου καλα
που βγηκα απο το θεμα???
εφοσων ο ιδιος υποστηριζει οτι δεν υπαρχει φυσικη ραβδοσκοπια παρα μονον ηλεκτρονικη αρα δεν υπαρχουν και ραβδοσκοποι
αυτο τον ρωτησαΦίλε μου χρόνια Πολλά και ότι επιθυμείς για το κομμάτι εάν υπάρχουν η όχι ραβδοσκοποι ενοω…. Μην πιανεσαι από τις λέξεις... Ας μείνουμε στο αρχικό θέμα - νήμα περί σημαδιών βοήθειας κα. Συγνώμη γιατί και εγώ βγαίνω από το θέμα... Καλημέρα και χρονια πολλά σε όλους όσους γιορτάζουν
-
Αγαπητε γιαννη, δεν κινουμαι με.. ελπιδες.. γνωριζω τι σημαινει υπεδαφος και παρεμβολες, εδω και 20 ετη.. πριν 200 ετη οπου δεν υπηρχε βιομηχανικη αναπτυξη και ηλεκτρονικη τεχνολογια με τις οποιες της παρεμβολες, ναι,θα μπορουσε ο καθενας να βγαζει το ποθουμενο, με μια απλη δυχαλα..
-
Εδω υπάρχει απόγονος του Καραγιώργη, γιατρός στο επάγγελμα, που λύνει τα πάντα ανευ υποχρεώσεων, και κώδικας απο πρώτο χέρι, τζάμπα κόπος, δεν υπάρχει τίποτα, και αυτοί που ξέρουν τούς δήθεν κώδικες δεν τους ξέρουν σωστά. Εδώ κατάφερε κάποιος (στρατιωτικός) να τον σπάσει και να πάει στο σημείο, περίπου 700 μέτρα μακρυά, και επρόκειτο κατά την γνώμη του για απόκρηψη χρημάτων, ζητώντας την βοήθεια του ατόμου αυτού, τον βοήθησε με τον εξής τρόπο, πήραν απο την αρχή όλα τα σημάδια και όλο τον κώδικα, συν τα υπόγεια κολαούζα, σε ένα λοιπόν απο αυτά μαρτυρούσε ότι επρόκειτο για σημάδι μεν, αλλά για απόκρηψη καταφυγίου, διότι απλά και το ίδιο σημάδι είχε χτυπηθεί κατάλληλα που να μαρτυρά το καταφύγιο, αυτός ο κάποιος που κατάφερε να πάει στα 700 μέτρα και να σκοτώνεται για απόκρυψη χρημάτων, ήταν στρατηγός εν αποστρατία, με χαρτιά στα χέρια του. Γιαυτό λοιπόν μην λέτε πολλά, κάθε σημάδι του - των κωδικών, πολλές φορές έχει πονηρές ένοιες, που απλά δεν τους γνωρίζει κανείς, αποκρύψεις γενικά (ανεξαρτήτου τι κρύβουν) έχουν το ίδιο κώδικα, απλά υπάρχουν χτυπήματα στα σημάδια πονηρά που μαρτυράνε το υλικό της απόκρυψης. Ηρεμήστε…..
-
Τι έγινε ,τετραγωνίστηκε ο κύκλος ή αποδείχθηκε οτι πρώτα έγινε το αυγό και μετά η κότα;
Η αλλιώς βρέθηκε ο λύτης σημαδιών και μαζί το παντοδύναμο μηχάνημα;
Με την απλή λογική, αν πάω σε 100 δουλειές μπορεί να κάτσει η μία και χωρίς καμία αντίρρηση παίρνω τα μισά και φεύγω.
Τι έχω να χάσω; Δουλειές δεν έχω, τα έξοδα πληρωμένα και αν μου κάτσει;
Χτίζω δύο χρόνια ένα ήπιο προφίλ, επικαλούμε την στρατιωτική μου καριέρα (sic) ,παρουσιάζω και δύο ειδικούς συνεργάτες και την έστησα την δουλει'α.
Εκει που απλόχερα και ανιδιοτελώς 'ελεγα τις σοφίες μου τώρα αποφάσισα να πουλήσω τις γνώσεις μου…. -
Δημητρη περι των εξοδων, οσο καψει ενα αμαξι απο την εκινηση του χωρο του, εως το σημειο συνατησης, καθως και η επιστροφη.. τιποτα παραπανω.. παιζει και δευτερη λυση, το να παρει το συνεργατη ο ενδιαφερομενος απο το χωρο του, και μετα την ερευνα να τον φερει παλι πισω..
-
ωπα ωπα ωπα
σημερα ειναι η γιορτη μου και θα παρακαλουσα να μη γινουν κοντρες τετοιου ειδους
σεβαστες ολες οι γνωμες αλλα στο φιναλε φιναλε ο χρηστος προσφερει καποιες υπηρεσιες ανευ αντικρισματος πλην των εξοδων του
αυτο πρεπει να γινει σεβαστο -
Τι έγινε ,τετραγωνίστηκε ο κύκλος ή αποδείχθηκε οτι πρώτα έγινε το αυγό και μετά η κότα;
Η αλλιώς βρέθηκε ο λύτης σημαδιών και μαζί το παντοδύναμο μηχάνημα;
Με την απλή λογική, αν πάω σε 100 δουλειές μπορεί να κάτσει η μία και χωρίς καμία αντίρρηση παίρνω τα μισά και φεύγω.
Τι έχω να χάσω; Δουλειές δεν έχω, τα έξοδα πληρωμένα και αν μου κάτσει;
Χτίζω δύο χρόνια ένα ήπιο προφίλ, επικαλούμε την στρατιωτική μου καριέρα (sic) ,παρουσιάζω και δύο ειδικούς συνεργάτες και την έστησα την δουλει'α.
Εκει που απλόχερα και ανιδιοτελώς 'ελεγα τις σοφίες μου τώρα αποφάσισα να πουλήσω τις γνώσεις μου….βρε συναδερφε αυτα που γραφεις στο παρελθον εχουν φινει. αλλα μην τα ισοπεδωνουμε ολα. δεν μας κανει καλο.