ναι ειμαι σιγουρος για αυτο που ειπα αν το καρφι ειναι προς τα μεσα γυρισμενο το κεφαλι του τοτε τα μετρα τα παιρνεις απο πισω απο το δεντρο
-
ΜΕΛΕΤΗ-ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΣΗΜΑΔΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΩΝ-ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
δηλαδη, να πηγαινα να ακρυβα και για σημαδι και του που ακριβως τα εβαλα να καρφωνα ενα καρφι??????? και αν καποιος ξεκαρφωνε το καρφι??????? οτι το καρφι θα αποτελει ενα στοιχειο της ολης διαδικασιας ναι. συμφωνω. οχι μονο αυτο. υπαρχουν και τα σημαδια που ειναι επιφανειακα μεσα στη γη. τα οποια ειτε βρεθηκαν μεμονωμενα κι ετσι χαθηκαν ή με την ανοδο της σταθμης του εδαφους δεν μπορει να τα πιασει ενα τοπικο για να παμε παρακατω
-
καλα ωρε παιδια τοσα χρονια υπαρχει νημα με τα σημαδια και την επεξηγηση τους απο του γνωστες, στο θεμα του χρηστου βρηκατε να γραψετε ολοι οτι ολα οσα ειναι στα δεντρα αποτελουν τυχαια γεγονοτα κ οι σφηνεσ κ τα καρφια μπηκαν εκει απο τσοπανηδες?????????
σε μια φωτο που εβαλα εγω με ενα πασαλλο στα σημαδια ναι σου δινει μετρα κ κατευθυνση το μετρασ απο κατω το μετατρεπεις σε μετρα κ πας ακριβως στα συγκεκριμενα μετρα που σου δινει εχει αλλο πασαλλο ο οποιος ειναι πιο μικρος το μετρας το μετατρεπεισ σε μετρα κ πας να βρεις το επομενο σημαδι κ ναι μετα απο κοπο κ εχοντας την λυση βρισκεις το αμπρι καν βαστουν τα χερια σου αρπαζεις τον κασμα κ βαρας
ναι τα σημαδευαν και τα αμπρια κ μερικες δουλιτσες με λεφτα το γιατι το ξερουν καλα αυτοι που γνωριζουν
οσοι δν γνωριζουν μονο θα υποθετουν και θα προβληματιζονται
τα διαφορα γραματα που βλεπετε δν λενε (ολα) για λεφτα υποδηλονουν τι βρισκεται κρυμενο
προυποθεση να μν εχει γινει υλοτομη στον χωρο και εχουν κοπει τα δεντρα με τα σημαδια,και….και....και.... πολλα αλλα
οποιος ξερει τα βγαζει -
οπα συναδερφε. δεν τα εχω με κανεναν χρηστο. ισα ισα εφιστω την προσοχη οτι με την παροδο των ετων για φυσικους και τεχνικους λογους τα πραγματα ειναι πιο δυσκολα και οχι μονο με ενα καρφι ή ενα σημαδι. θελει δουλεια πολλα εξοδα καθως και αλλες ειδικοτητες για να υπαρχει αποτελεσμα, στις δυσκολιες που εχουν προκυψει με το περασμα των χρονων
-
@VAN:
οπα συναδερφε. δεν τα εχω με κανεναν χρηστο. ισα ισα εφιστω την προσοχη οτι με την παροδο των ετων για φυσικους και τεχνικους λογους τα πραγματα ειναι πιο δυσκολα και οχι μονο με ενα καρφι ή ενα σημαδι. θελει δουλεια πολλα εξοδα καθως και αλλες ειδικοτητες για να υπαρχει αποτελεσμα, στις δυσκολιες που εχουν προκυψει με το περασμα των χρονων
αδερφε ουτε χρονο θελει ουτε εξοδα ,πριν κανα 2μηνο εφεραν εδω ενα λυτη απο την βορεια ελλαδα απο ενα κ μονο σημαδι και μια πυξιδα σε 2 ωρες καθαρισε την δουλεια RESPECT αν ειναι να πηγαινουμε στο βουνο κ να κοιταμε τις ραχουλες και να σκεφτομαστε καμια ωρα προσ τα που να παμε καλυτερα να παμε να πιουμε καμια φραπεδουμπα να δουμε και κανα πωπο
-
Οποις γνωρίζει από σημάδια μπορεί να απαντήσει και στα παρακάτω,
Τον τρόπο που χάραζαν στην πέτρα (δοκιμάστε να χαράξετε και θα καταλάβετε τι εννοώ)
Την τεχνοτροπία που ακολουθούσαν για χαράγματα στα δέντρα.Την φιλοσοφία και την τεχνοτροπία της εφαρμογής του κώδικα της χαρακτικής με σκοπό την απόκρυψη ποιος την δίδαξε; από πού επηρεάστηκαν; (δηλαδή ποια ήταν η βάση )
Όποιος απαντήσει σε αυτά να τον εμπιστευτείτε . -
Οποις γνωρίζει από σημάδια μπορεί να απαντήσει και στα παρακάτω,
Τον τρόπο που χάραζαν στην πέτρα (δοκιμάστε να χαράξετε και θα καταλάβετε τι εννοώ)
Την τεχνοτροπία που ακολουθούσαν για χαράγματα στα δέντρα.Την φιλοσοφία και την τεχνοτροπία της εφαρμογής του κώδικα της χαρακτικής με σκοπό την απόκρυψη ποιος την δίδαξε; από πού επηρεάστηκαν; (δηλαδή ποια ήταν η βάση )
Όποιος απαντήσει σε αυτά να τον εμπιστευτείτε .Καλημέρα και καλώς σας βρήκα.
Συγγνώμη πού απαντάω χωρίς να έχω συστηθεί πρώτα στα μέλη του φόρουμ.
Το όνομα μου είναι βαγγέλης και θα χαρώ να μοιραστώ μαζί σας τις εμπειρίες κου, αλλά και να ακούσω τις δικές σας.
Για το χάραγμα στις πέτρες πρώτα άναβαν φωτιά και έβαζαν άδειους καλυκες.
Αφου κοκκινιζαν απο τη θερμοκρασία πυρωναν την ξυφολογχη και μετά καναν το σχέδιο.
Συνήθως είχαν γυναικες που κάνανε αυτή την δουλεια.
Αν κάποιος ασχολείται με ζωγραφική μπορεί να διακρίνει την διάφορα ανάμεσα σε αντρικό και γυναικειο χέρι. -
Καλημέρα και καλώς σας βρήκα.
Συγγνώμη πού απαντάω χωρίς να έχω συστηθεί πρώτα στα μέλη του φόρουμ.
Το όνομα μου είναι βαγγέλης και θα χαρώ να μοιραστώ μαζί σας τις εμπειρίες κου, αλλά και να ακούσω τις δικές σας.
Για το χάραγμα στις πέτρες πρώτα άναβαν φωτιά και έβαζαν άδειους καλυκες.
Αφου κοκκινιζαν απο τη θερμοκρασία πυρωναν την ξυφολογχη και μετά καναν το σχέδιο.
Συνήθως είχαν γυναικες που κάνανε αυτή την δουλεια.
Αν κάποιος ασχολείται με ζωγραφική μπορεί να διακρίνει την διάφορα ανάμεσα σε αντρικό και γυναικειο χέρι.Gp για πάρτο από την αρχή γιατί δεν μου κάθεται καλά, κατ΄ μια έννοια τα βλέπω περιττά???
Μήπως άλλα θες να πεις και δεν μπορείς να εκφραστείς?Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!!