ερωτηση.
υπαρχει τετοιο χωριο, η οχι? για να σας δω λεβεντες μου..
-
ΧΩΡΙΟ ΑΣΠΡΑ ΣΠΙΤΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΑΙΓΙΟ
Για αυτούς που τα περνούν για καινούργια!!!
Το όνομα ΑΣΠΡΑ ΣΠΙΤΙΑ που δόθηκε στη νέα πόλη βασίστηκε σε αναφορές ξένων αρχαιολόγων, συγγραφέων και στην εικονογραφημένη περιήγηση του αυστριακού Ludwig Salvator το 1870.Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!! -
ερωτηση.
υπαρχει τετοιο χωριο, η οχι? για να σας δω λεβεντες μου..υπάρχει είναι το χωριό που έχουν φτιάξει την αλουμίνα το εργοστάσιο που παράγει αλουμίνιο από βωξίτη
Ένα βράδυ σκοτεινό
τις μπουκάλες μου φορώ
και πηδάω στο νερό
στην Τουρκία για να μπω
Τούρκους εκατό να σφάξω
και άλλους τόσους να ρημάξω
TNT και τρινιτρόλη
θα τους πάρουμε την Πόλη. -
Δεν εκανα τιποτα παραπανω, απο την εναρξη συμφωνιας κυριων. Αν το καταλαβατε..ο λεβεντης που του εδωσα το τελικο σημειο, δειχνει ναχει λογο και προσωπικοτητα.. το να τα εχουν παρει απο το σημειο που του φανερωσα, ειναι το λιγοτερο.. κρατω, οτι με σεβαστηκε.. και με εχει σεβαστει..
-
Την τελευταια και μεγαλη υποθεση μου, την κρατω για τους αξιους. Και θα την μοιραστω μαζι τους.. θεωρω την δουλεια αυτη 95 τις εκατο απαρτη, και 5 τις εκατο παρμενη. Οι κινησεις θα μελετηθουν..γυφτο τρεξιματα δεν θα γινουν.. το σημειο ευκολο και ερημικο. εχει να κανει με πλακα που βρεθηκε στους 10 ποντους, και φερει συμβολα. τα μεριδια θαναι δικαια, και θα με σεβασητε πιστα. πρωτο ατομο που ζητω διπλα μου, ο αθηναγορας. Με ιδιαιτερη σκεψη, θα αποφασισω και για αλλα τρια ατομα. οταν κατασταλαξω, θα αναζητηθει ατομο απο την περιοχη ως γνωστης, και ατομο ασφαλειας. Αναμενετε..
-
Υ.Γ μεριδια θα δοθουν και σε ατομα του φορουμ που εχω αποφασισει.. οποιος το αρνηθει αυτο απο αυτους που θαχω διαλεξει, διαγραφεται αμεσα.. υπομονη κυριοι. Φιλοσοφια μου: η συνυπαρξη ανθρωπων μεσα στο φορουμ, εχει αναδειξει απο καιρο χαρακτηρες.. οσο για το σημειο ενδιαφεροντος, δεν θα ανακοινωθει δημοσιως. τα παντα ελενχονται.. βλακας δεν ειμαι..