Θα ήθελα την συμβουλή σας σε ένα θέμα που με απασχολεί.Τι θα μπορούσε να ήταν όταν σε ένα συγκεκριμένο σημείο στο έδαφος έχει πέσει όχι μία ούτε δύο αλλά τρεις φορές κεραυνός,όχι την ίδια μέρα αλλά σε διαφορετικές εποχές.Σημειοτέων ότι σε αυτό το σημείο και σε έκταση περίπου δυο τετραγωνικών μέτρων δεν φυτρώνει ποτέ τίποτε.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
-
ΚΕΡΑΥΝΟΣ
-
ΚΕΡΑΥΝΟΣ
Αρκετά πιθανό να υπάρχει και ευγενές μέταλλο εκεί που έπεσαν οι κεραυνοί. Έχω ξαναγράψει παλιότερα εδώ στο Forum για κεραυνό που έπεσε μέσα στο χωριό μου σε χαμηλό σημείο και σε χαμηλό δέντρο, ενώ γύρω υπήρχαν άλλα πολύ ψηλότερα, γιατί στη ρίζα του δέντρου ήταν αφημένο μόνιμα για χρόνια στο έδαφος ένα χάλκινο καζάνι με νερό για να ποτίζει μια γιαγιά τα ζώα της.
-
ΚΕΡΑΥΝΟΣ
http://www.psaxtiria.net/forum/showthread.php?t=7292
ριξε μια ματια κ δω φιλε μου..εχει σιγουρα ενδιαφερον.. -
ΚΕΡΑΥΝΟΣ
Θα ήθελα την συμβουλή σας σε ένα θέμα που με απασχολεί.Τι θα μπορούσε να ήταν όταν σε ένα συγκεκριμένο σημείο στο έδαφος έχει πέσει όχι μία ούτε δύο αλλά τρεις φορές κεραυνός,όχι την ίδια μέρα αλλά σε διαφορετικές εποχές.Σημειοτέων ότι σε αυτό το σημείο και σε έκταση περίπου δυο τετραγωνικών μέτρων δεν φυτρώνει ποτέ τίποτε.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.να ανατρεξεις στο βιβλιο φυσικης Ε΄ Δημοτικου