Σωστος ο ακριτας
-
ΠΑΤΤΑΚΟΣ : ΔΕ ΜΕΝΤΑΝΙΩΝΩ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ !
λοιπον ναμε παλη ξανα ,,δεν εγραφα γιατι αν εγραφα ,θα τηναζα τη σελιδα στον αερα ,με τον φιτσο ,,τελος παντος το αποφευγο οπος βλεπετε για μια ακομα φορα ,για την σελιδα μονο και μονο,ξερη η διαχηριση ,,στο θεμα μας τορα ,πατακος ,κοιτατε παιδια εγω ηπα ειμαουν ειμαι και θα ειμαι χουντηκος εκ,γενιθης ,,,αλα ψηφηζω δεξια ,,,ασχετο αυτο βεβεα ,,απλα βλεπο τα γραφομενα ολον τον συναδερφον εδω ,κανης δεν εχει να κατηγορηση για την χουντα παντα εν σηγκρηση με της προσφατες κυβερνησης μας ,,ενοω ακριτα για της εξοριες κτλ,παντα το θεμα παιδια ειναι πος να το πο ,,,τα εργα τοτε τορα οι ποιοτητα τον εργων ,οι ειποδομες οι νομοι,και ολα τα αλα που εχω πη ,,θελο να πο ενα ακομα να συνκρινο παλι τοτες με τορα ,,,,,σε ολες της εκλισιες της ελαδας της μητροπολης κτλ,,στον κουμπαρα που εχουν ηπηρχε διαταγη ,,ηταν κληδομενος με 4 κληδαριες ,,1 κλιδη ο προεδρος του χοριου 1 ενας αστηνομος ο παππας και ο δασκαλος ,η καπιος χοριανος ,και ανηγαν τον κουμπαρα 1 φορα τον μηνα παρουσια αρκετον χοριανον ,ετσι ηπηρχη η απολητην διαφανιαν ,,,και απο εκει και περα βγαζαν τα εξοδα κερια κτλ,,,και απο κει και περα οτι περισεβε γυνονταν εργω οτι δηποτε ,,,σκεφτητε συμερα τη γυνετε δεν χρηαζετε να γραψω πιτε εσεις ,,,,οπος επησης δεν επιτρεπονταν την κυριακη τα μαγαζια ,,,καφυνια ,,,να ειναι ανηχτα ,το προι,ανοιγαν μετα της 10 που τελιονε η λητουργια ,,,και το θεορο πολυ σοστο μετρο ,,φυσηκα οπιος ηθελε πηγενε στην εκλισια ,,,οχι οπος τορα που παμε μονο μια φορα το χρονο στον επιταφειο δηλαδη,,,και παλυ κοιταμε να δουμε κανα καλη γυναικα κτλ,,
-
Admin, κακώς τον διέγραψες τον τύπο, διότι θα ήθελα μόνο μια ερώτηση να του κάνω. Πόσο χρονών ήταν αυτό το καλόπαιδο? Το υφος και το ήθος που εξέπεμπε θυμίζουν σ' εμένα τουλάχιστον, όλους αυτούς τους τύπους που ""ήταν"" στο Πολυτεχνείο -όπως δηλαδή ο ξάδελφός μου, κάπου στη Θεσσαλονίκη μαζί μου, αλλά το βιογραφικό του λέει ότι ήταν - και είδαν με τα μάτια τους τους εκατοντάδες ""νεκρούς"" (που ακόμα τους ψάχνουν). Οι άνθρωποι κάναν ότι κάναν με διάθεση προσφοράς, δεν κλέψανε. Το ότι καταλύσαν το τότε πολίτευμα, το πληρώσαν με πολυετή φυλάκιση, τόση που δεν υπάρχει προηγούμενο στον κόσμο. Προς τι λοιπόν αυτή η κακιά λυσσα? Ποιοί είναι αυτοί οι αναμάρτητοι, οι οποίοι συνεχίζουν να ψάχνουν ""αντιστασιακές δάφνες" (εκ του ασφαλούς όπως όλοι οι δειλοί ρουφιάνοι που ρουφάνε το αίμα της χώρας), 35 χρόνια μετά την απομάκρυνσή τους από την εξουσία? Τί μπορεί να κερδίσουν?
Θα μου πείς τι κάθομαι και λέω τώρα.
Chris -
βρε καραβιτη δεν σε πιανο μιλα λιγο πιο λαικα ,,να καταλαβενουμε και εμεις οι,,,,,,,μορφομενοι,,,,,,διμοψηφησμα ηπε ο γκολτεν πιον τη θελουμε ,,το ακατανομαστο,,ΝΔ,,αλα κοματα ,η τη χουντα ,,,απλα πραγματα ,τη βοιδαρος ,και νονο,κτλ,βλεπης πος τα γραφω εγω κατανοητα ,αντε το βραδυ τα λεμε
-
φιλε καραβητη,,χερομε καταρχην ,που με καταλαβες που ηθελα ,,,μουιαμπετ,,κοιτα λιγες φορες μιλησαμε μαζι αλα οταν μπηκα εγω εδω μεσα ,εσενα εδω σε βρηκα ειναι λες και σε ξερω ,,τελος παντος ,ετσι ειναι οπος τα λες αν και παλι με τα εγραψες μορφομενα ,ναι τα μμε,αλα ειναι ολους ο κοσμος γατονια να ακουνε της ειδησης και της στημενες εκπομπες και να μην ηπεριαζοντε ,,αστα να πανε
-
@Καραβιτης:
Φιλε Αντρονικε,
νασαι καλα, τα αισθηματα ειναι αμοιβαια.
Γατονια λες ο κοσμος Ποσο γατονια ? Το βλεπω το γατισιο χαιρι μας.
Σιγουρα ενα 20% του πληθυσμου δεν μασανε ο,τι του σερβιρουν, ψαχνονται,
αμφιβαλλουν, πονηρευτηκανε . Αλλα το 80% ειναι βοιδολαος και καταπινει ο,τι του σερβιρουνε. Και δεν μασανε οοολες τις φολες που του ριχνουνε . Εν ταξει …αλλα τις μισες τις τρωνε . Φτανει αυτο.
Και ο πολεμος καλοι μου Μαχμουτηδες χανεται δια των παραλειψεων.
Οι εχοντες μυαλο καταλαβαινουν τι λεω. 5 ανθρωποι να κανουν 5 παραλειψεις...ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ... ΔΕΝ χρειαζεται και τιποτα αλλο για να σχολασουμε. Και εδω δεν εχομε μονο 5 παραλειψεις. Εχομε ΟΡΥΜΑΓΔΟ εθνικης μειοδοσιας.
Αν ποτε γινη Αλλαγη και οι ας πουμε νεοι χουντικοι θελησουν να κανουν καθαρση και πουν οτι οι ξενοι πρακτορες και μισθοδοτουμενοι απο ξενες πρεσβειες και υποπτες ΜΗ Κυβερνητικες Οργανωσεις [ ΜΚΟ] [Σορος, μορος, ευθυμιαδης, ΕΛΙΑΜΕΠ κ.λ.π.] πρεπει να εκτελεστουν επι εσχατει προδοσια [ λεω ΑΝ…] θα υπαρξη αντικειμενικο προβλημα Δεν θα εχη ο Στρατος τοσες σφαιρες για να τους στηση στον τοιχο.
Εκτος κι αν τους βαλουν στοιχιδον ανα 50 και με μια σφαιρα 50αρα καθαριζουν την μπουγαδα.
Αλοιως δυσκολο και ΧΛΩΜΟ το βλεπω. . .καλοι μου Μαχμουτηδες.Προσωπικη μου εκτιμηση ειναι οτι ενα 20% του λαου απεμεινε να εχη πατριωτικα φρονηματα . Και το ποσοστο αυτο δεν θα σωση το υπολοιπο 80%
με το στανιο.
Αν καποιοι νομιζουν οτι αλλοιως εχουν τα πραγματα και οτι πεφτω εξω χοντρα,
παρακαλω να υποβαλλη την αποψη του.Ερρωσθε,
Κ.Ι.
Γεια σου φιλε δεν σε ξερω αλλα ενα θελω να πω οσον αφορα το 20 % κοιτα μπορει να φαινετε μικρο ποσοστο, αλλα αν το 1821 το 1940 και αλλεσ τοσεσ φορες οι προγονοι μας σκευτοντουσαν λογικα ακομη κατω απο ξενο ζηγο θα ειμασταν. λοιπον ΜΟΝΟ ΟΙ ΤΡΕΛΟΙ ΘΑ ΣΩΣΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ. αποψη μου φυσικα. :36_35_7: :36_5_1: :15_3_42:
-
H μόνη μου ελπίδα είναι ότι τον πόλεμο τον κάνει και τον κερδίζει ένα 5% του ενεργού πληθυσμού. Εννοείτε κάθε ειδους πολέμου. Είναι μια στιγμή που άνθρωποι συγκεκριμένης φτιαξιάς, στέκονται πάνω από τα ανθρώπινα, και λειτουργούν με έναν τρόπο μοναδικό, τρόπο μου μόνο αυτοί ξέρουν να εκδηλώνουν. Η μαγια υπάρχει, αρκεί να μην χαλάσει εντελώς το υπόλοιπο κορμί.
Crhis -
Υπάρχουν πράγματι κάποιοι "τρελλοί", οι οποίοι γράφουν ιστορία. Θα διηγηθώ εν συντομία τη ζωή ενός τέτοιου.
Στην πρώτη του θητεία ως Πρόεδρος, ο νυν, θέλησε και επισκέφτηκε επίσημα το Βιετνάμ. Πολλές οι δυσκολίες (χώρος Π/Γ, ευκολίες για εξυπηρέτηση του Α/Φ), αλλά όλα πήγαν τελικά μια χαρά. Μιά από τις υψηλότερες επισκέψεις σ' αυτή τη χώρα. Μεταξύ των επισήμων, ήταν ένας που αφενός έφερε τα περισσότερα παράσημα, ο σεβασμός που εκδηλωνόταν στο πρόσωπό του δεν έχειπροηγούμενο και αφετέρου όπως αποδείχθηκε ήταν Έλληνας. Κάγκελο όλοι.
Ο τύπος Ανθυπολοχαγός της Πίνδου, άρχισε πολύ νωρίς να κάνει γυμνάσια στους Γερμανούς. Τον πιάσαν και τον βάλαν στο τραίνο για Γερμανία. Κάπου στην Αυστρία δραπετεύει και περπατώντας μπαίνει στην Ελβετία. Τη διασχίζει και βρίσκεται κοντά στα σύνορα με Γαλλία. Οι Γάλλοι νικηθήκαν αλλά το κράτος του Βισύ κράτησε τις αποικίες του και ψάχναν απεγνωσμένα για στρατολόγηση μέσω της Λεγεώνας των ξένων. Αφού δεν τον δεχόταν οι Ελβετοι, πάει και κατατάσσεται στη Λεγεώνα των Ξένων. Κάνει όλοι την εκπαίδευση και επειδή είναι πολύ καλός τον κάνουν Λοχία. Σύντομα τον στέλνουν στο Βιετνάμ.Έκεί με τις αποστολές που παίρνει μέρος, διακρίνεται ακόμη περισσότερο και τον κάνουν Αρχιλοχία.
Μιά μέρα του δίνουν έναν λόχο ,και την εντολή να πάει σε ένα χωριό και να μήν αφήσει κανέναν ζωντανό. Ήδη είχε τύψεις για αυτό που έκανε, και στη διαδρομή σταματά το λόχο, και λέει ότι επειδή δεν είναι δολοφόνος, δεν μπορεί να πάρει μέρος στην αποστολή και αποχωρεί από την Λεγεώνα. Όσοι θέλαν θα μπορούσαν να τον ακολουθήσουν. Τον ακολούθησαν τα 2/3 του λόχου, οι υπόλοιποι γύρισαν πίσω και ο ίδιος πήγε και ενώθηκε με τους τότε Βιετμινχ και αργότερα Βιετκόνγκ. Αυτός και η ομάδα του παραλάβαν στα χέρια τους ένα φανατισμένο για ελευθερία στρατό, αλλά χωρίς ικανότητες παρά μόνο για χτυπήματα "χτυπώ και φεύγω" με΄δυσανάλογα πολλά θύματα και τους εκπαίδευσαν στις τακτικές μάχης της Λεγεώνας των ξένων. Έβγαλάν Αξιωματικούς, εκπαιδευτές, ίδρυσαν στρατιωτικές ακαδημίες και γενικά ο νέος στρατός που παρουσιάστηκε απέναντι στους Γάλλους ήταν κι αυτός που τους νίκησε. Ακολούθησαν οι Αμερικάνοι. Εδώ εφάρμοσε πολλά από τα μαθήματα και τις τακτικές της Πίνδου (ένας εχθρός που είναι παντού και πουθενά).
Φυσικά τιμήθηκε όσο δεν μπορεί να τιμηθεί άλλος άνθρωπος στο Βιετνάμ, όπου ζεί(?) με βιετναμέζικο πλέον επίθετο, αλλά κάνει μπάμ από μακρυά ότι είναι αίμα μας.
Το έγραψα διαβάζοντας αυτό για τους "τρελλούς""
Chris -
H μόνη μου ελπίδα είναι ότι τον πόλεμο τον κάνει και τον κερδίζει ένα 5% του ενεργού πληθυσμού. Εννοείτε κάθε ειδους πολέμου. Είναι μια στιγμή που άνθρωποι συγκεκριμένης φτιαξιάς, στέκονται πάνω από τα ανθρώπινα, και λειτουργούν με έναν τρόπο μοναδικό, τρόπο μου μόνο αυτοί ξέρουν να εκδηλώνουν. Η μαγια υπάρχει, αρκεί να μην χαλάσει εντελώς το υπόλοιπο κορμί.
Crhischris Παντα υπηρχαν και θα υπαρχουν ΑΝΤΡΕΣ που ειναι γεννημενοι ΗΓΕΤΕΣ. το 5% που λες :36_1_21: Το υποληπο 15% θα ειναι που θα ακολουθησουν με πιστη, και σιγα σιγα ισως να ξηπνησουν και οι αλλοι ( ΜΕ το ΗΓΕΤΕΣ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ)
Κύπρος, Θράκη, Κορυτσά,
Ίμβρος, Τένεδος, νησιά,
Πράσινα μπερέ ορμούν
Κι οι εχθροί τα προσκυνούν!
Πατρίδα μου πώς να στο πω,
Μάνα Ελλάδα σ’ αγαπώ!
:36_17_4: :36_17_4: :36_17_4: :36_17_4: -
Να πάτε να δείτε το σπίτι του Παττακού.Ο άνθρωπος ήταν στο μέλι και δεν έβαλε ούτε μια κουταλιά στο στόμα του.Το σπίτι του είναι ετοιμόρροπο.Εγώ τη σημερινή Δημοκρατία δε τη θέλω με αρνητική ανάπτυξη και με σκοπό τη μιζέρια του Έλληνα.Τέτοια Δημοκρατία να την χαίρονται.Για εμένα χίλια χρόνια χούντα,την τότε χούντα όμως.
-
φιλαρακια καλησπερα. Η 21η Απριλιου 1967, ηταν η ευκαιρια της πατριδας μας, αλλα οι πολιτικοι μας την χαλασαν γιατι τους πηρε το ψωμι τους (κλεψια-ρεμουλα-φαταουλισμοςκλπ). συμμαχησαν με προαιωνιους εχθρους, πουλησαν πατρογονικα εδαφη(κυπρο) βγηκαν απ' το νατο, μπηκαν στην εοκ (ιδιο συνδικατο ελεγαν καποτε τωρα ο γιος του μεγαλου παρακαλαει για δανεικα αυτα που μπορει να εκλεψε ο πατερας του, παντως ο στρατηγος τσουκατος το ειπε ευθαρσως πηρα 1,000,000 μαρκα απο την ζημενς και το πηγα στο κομμα μου, και τι εγινε?????????????? ο λαος θα την πληρωσει παλι… να ειναι καλα να ξαναψηφισει, μεχρι τοτε θα εχει ξεχασει. Αλλα φιλαρακια εκεινο που δεν θα συγχωρησω ποτε στους επαναστατες πατριωτες της 21-4-67 εινε που δεν κρεμασαν κανενα πολιτικο τοτε αν και ηταν πολλοι για κρεμασμα. αυτο τους κατεστρεψε και τωρα πληρωνει ο λαος. του αντρεα του δωσανε διαβατηριο, τον μικυ τον φυγαδευσε γαλλος δημοσιογραφος, ο μαγκακης δραπετευσε με γερμανικο στρατιωτικο αεροπλανο κλπ. δεν π–------στε ομαδικα καλυτερα. και φιλε ανδρονικε χωρις να θελω να σε πικρανω, ο φιλος πατακος υπερηφανευεται οτι προσφερε ανεσεις στον αντρεα. σχοινι και σαπουνι επρεπε να του δωσει και να τον στειλει. λυπαμαι αντρονικε αλλα ετσι ειναι, ζεστεναν φιδια, τους εφαγαν και τωρα τα φιδοπουλα τρωνε εμας. φιλικωτατα αγιος
-
και κατι αλλο φιλαρακια, ο συχωρεμενος ο πατερας μου πολεμησε 5 χρονια για να μεινη η πατριδα ελευθερη απο τους **************, και ο εθναρχης εφερε τον γιωτη στην βουλη, και οι γ–--------νοι δημοσιογραφοι προβληματιζανε τοτε τον λαο αν ο χαριλαος θα ορκισθη στο ευαγγελιο. αυτο τους μαραναι. γιαυτο λεω φωτια και τσεκουρι στους νενεκους. και η αλλη η π–---να ο ψηλος εβαλε τη μαρικα να κανει ντολμαδακια να φαει ο χαριλαος για να συγκυβερνησουν. παντως τις καφετιερες της ειχε πληρωσει στην ζημεως η θυγατηρ του ψηλου.
-
Κυριοι ολα ωραια αυτα που λετε ….αλλα εχω την εντυπωση πως ολοι ....σε αυτην την χωρα φταιμε για τα χαλια μας.
Εμεις οι ιδιοι ... και η αναζητηση για προσωπικο βολεμα μας καταντησαν αυτους τους Ελληνες του σημερα.....
Ελληνας...(ινδος,Γερμανος,Μεξικανος,Τουρκος και αλλα ) δεν γεννιεσαι...(οι γονεις μπορει να λενε οτι θελουν,αλλα δεν γεννιεσαι) ουτε και Ελληνας γινεσαι..(οπως επισης και ολα τα αλλα που εγραψα προηγουμενα ),...οταν εχεις αλλες επιρροες ....
Ελληνας καταντας......γιατι καταντια ειναι αυτο που εχουμε γινει....και δεν θελουν να τους καταντησουμε και τους αλλους ετσι....αλλα δεν το βλεπουμε....η δεν θελουμε να το βλεπουμε...και κοιταμε αλλου...η δεν κοιταμε καθολου...για αυτο και δεν ξεραμε ...και δεν ξερουμε που παμε....
-
Κυριοι ολα ωραια αυτα που λετε ….αλλα εχω την εντυπωση πως ολοι ....σε αυτην την χωρα φταιμε για τα χαλια μας.
Εμεις οι ιδιοι ... και η αναζητηση για προσωπικο βολεμα μας καταντησαν αυτους τους Ελληνες του σημερα.....
Ελληνας...(ινδος,Γερμανος,Μεξικανος,Τουρκος και αλλα ) δεν γεννιεσαι...(οι γονεις μπορει να λενε οτι θελουν,αλλα δεν γεννιεσαι) ουτε και Ελληνας γινεσαι..(οπως επισης και ολα τα αλλα που εγραψα προηγουμενα ),...οταν εχεις αλλες επιρροες ....
Ελληνας καταντας......γιατι καταντια ειναι αυτο που εχουμε γινει....και δεν θελουν να τους καταντησουμε και τους αλλους ετσι....αλλα δεν το βλεπουμε....η δεν θελουμε να το βλεπουμε...και κοιταμε αλλου...η δεν κοιταμε καθολου...για αυτο και δεν ξεραμε ...και δεν ξερουμε που παμε....
Ακη συμφωνο εν μερη μαζι σου, οσον αφορα το βολεμα και τα λοιπα. το χειροτερο πλασμα στον πλανητη ολοι ξερουμε ποιο ειναι, Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, γιατι? φτανει μια μικρη πληση εγκεφαλου. τοσα χρονια απο το 74 και μετα γεμιζουν τα κεφαλια του λαου με ψεμματα και οτι αλλο μπορεις να φανταστεις, τον εκαναν να πιστευει οτι πρεπει να φυλαει κατουριμενες ποδιες. Ασε το αλλο, εγω προσοπικα αν και ειμαι 26 χρονον με πολιτικα κομματα δεν εχω παρε δωσε, παω σε καθε εκλογες κανω το καθηκον μου σαν Ελλην πολιτης και τελος, και ουτε θελω ο αλλος που καθετε απεναντι μου να εστερνιστει τις θεσεις και τα πιστευο μου, αλλα οταν τον αλλον του λες καποια γεγονοτα που ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ αποδηχθισαν και συνεχιζει με μανια να προστατευει αυτες τις Κ…Ο κυβερνησεις Ε ΕΚΕΙ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΑΠ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΣΟΥ. τι να πω.