Ακριβώς Κρόνε, έτσι είναι ο νόμος και όταν σου βρουν στο αμάξι μηχανήματα και δεν μπορείς να τα δικαιολογήσεις νομικά(όχι να λες απλά δηλωτικό κατοχής) τότε ο εισαγγελέας σε στέλνει σε δικάσιμο,
δε όσον αφορά το οικονομικό όφελος φαντάζομαι για κάθε χρήση δοκιμής(ημέρα δοκιμών που θα ζητάς άδεια) θα ζητήσουν και κανένα παράβολο
-
Νομιμότητα δοκιμαστηρίου(ων)
Ένα βράδυ σκοτεινό
τις μπουκάλες μου φορώ
και πηδάω στο νερό
στην Τουρκία για να μπω
Τούρκους εκατό να σφάξω
και άλλους τόσους να ρημάξω
TNT και τρινιτρόλη
θα τους πάρουμε την Πόλη. -
γιατι πουλανε μηχανηματα ξενων εταιρειων και οχι ελληνικων?
γιατι δεν υπαρχουν δοκιμαστηρια για τον ελεχνο αυτων?
γιατι μας μαυρωνουν θεωρωντας οτι ειμαστε "ανθρωποι τις νυχτας" και του υποκοσμου?
γιατι αν βρω εγω κατα τυχη, σε μια βολτα μου με τον σκυλο, ενα κιουπι θα πρεπει να με υποψιαστουν?
γιατι δεν υποψιαζονται ολους αυτους που κανουν τις ανασκαφες και …......?
γιατι η μιση περιουσια της ελλαδας βρησκετε σε μουσεια του εξωτερικου και η περιουσια της θρησκειας μας κλειδαμπαρωμενη στο βατικανο?
γιατι η αρχαια πολη μας κατω απο την θεσ/νικη εχει κλειδαμπαρωθει για χρονια και.........?
γιατι ενω δεν ψαχνουμαι αρχαια οι αδειες για ερευνα δεν δινονται τοσο απλα για μια περιοχη?
γιατι…....
τα γιατι ειναι πολλα και οι απαντησεις μηδεν και δεν προκειτε να τις παρουμε ποτε -
Συναντήσεις ιδιωτικές σε χώρους που θα το ξέρουν μόνο αυτοί που θα μετέχουν, με άτομα που θέλουμε ό καθένας κατά τη γνώμη του άξια και έμπιστα, και κλεισμένων των θυρών.
Κανένα δημόσιο βίντεο, όλα για προσωπική χρήση και μελοντική αξιολόγηση και λογαριασμό σε κανέναν, δεν είχα, έχω, και θα έχω ποτέ εμπιστοσήνη σε κανέναν εδώ στή χώρα μου, είναι όλοι κορμάκια μακριά μην ασχολείστε και σας παραμυθιάζουν με ψεύτικες υποσχέσειςΆποψή μου τα προαναφερόμενα και αμετάκλητη !! Καλή σας μέρα …
-
Συναντήσεις ιδιωτικές σε χώρους που θα το ξέρουν μόνο αυτοί που θα μετέχουν, με άτομα που θέλουμε ό καθένας κατά τη γνώμη του άξια και έμπιστα, και κλεισμένων των θυρών.
Κανένα δημόσιο βίντεο, όλα για προσωπική χρήση και μελοντική αξιολόγηση και λογαριασμό σε κανέναν, δεν είχα, έχω, και θα έχω ποτέ εμπιστοσύνη σε κανέναν εδώ στή χώρα μου, είναι όλοι κορμάκια μακριά μην ασχολείστε και σας παραμυθιάζουν με ψεύτικες υποσχέσειςΆποψή μου τα προαναφερόμενα και αμετάκλητη !! Καλή σας μέρα …
-
όλα τα δοκιμαστήρια είναι νόμιμα, αν έχει εκδοθεί άδεια ανίχνευσης και οι ανιχνευτές είναι δηλωμένοι, ο νόμος είναι σαφής, ότι δηλωτικό και να γίνει σε έναν χώρο, δεν πρόκειται ποτέ να πηγαίνεις και να ψάχνεις όποτε θες, χωρίς να έχει προηγηθεί άδεια από την υπηρεσία κτλ.
Αυτή η προειδοποίηση μου, εμένα μου μοιάζει περισσότερο με απειλή.
θα δείξει ίσως μετά και από την συνάντηση !Αυτό που θα ζητήσουμε είναι να ελέγξουν τους χώρους των δοκιμαστηρίων ώστε να δούνε αν είναι "καθαροί" απο πλευράς τους.
Έπειτα όσοι συμμετέχουν στη συνάντηση να έχουν δηλωμένα μηχανάκια.
Δηλαδή να μη χρειάζεται να ζητάει ο καθένας παρευρισκόμενος ξεχωριστά άδεια έρευνας για αυτή την ημέρα και το χώρο του δοκιμαστηρίου.
Αυτή η λύση είναι κοντά στα όρια του νόμου, δεν ξέρω αν θα το καταφέρουμε όμως.Ιστοσελίδα: http://www.anixneytes-kyritsis.gr Facebook: https://www.facebook.com/kyritsis.detectors
-
ο καλύτερος τρόπος ώστε να αδειοδοτηθεί ένας χώρος ειναι υπό την επίβλεψη και την αγκαλια ενός συλλόγου και ακόμα καλύτερα μιας ομοσπονδίας
καιρός να οργανωθούμε προς αυτην την κατεύθυνση ώστε να υπαρχη μια επίσημη φωνήΚαλό πράγμα η ΠΕΠΑΤΗΜΕΝΗ αλλά ακόμα καλύτερο η πρωτογενής έρευνα
ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Soulis1 -
Καλό ακούγεται? Αλλά κάπου δεν μου αρέσει!
Με αυτό τον τρόπο σε έχουν μαντρωμένο σε στιλ AIRSOFT ελεγχόμενες καταστάσεις και πάτημα για να πωλούν τα μηχανήματα! Η πίτα ολόκληρη και ο σκύλος χορτάτος?
Ίσως να κάνω λάθος? Ας ψαχτούμε στα αρνητικά της υπόθεσης!!!Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!! -
Με αυτό τον τρόπο σε έχουν μαντρωμένο σε στιλ AIRSOFT ελεγχόμενες καταστάσεις και πάτημα για να πωλούν τα μηχανήματα! Η πίτα ολόκληρη και ο σκύλος χορτάτος?
Ίσως να κάνω λάθος? Ας ψαχτούμε στα αρνητικά της υπόθεσης!!!σαν παππους καλουτσικα το πας.
-
Ίσως να κάνω λάθος? Ας ψαχτούμε στα αρνητικά της υπόθεσης!!!κοντά είσαι!!!!! σχεδόν επάνω στα λεφτά :36_1_3:
Ένα βράδυ σκοτεινό
τις μπουκάλες μου φορώ
και πηδάω στο νερό
στην Τουρκία για να μπω
Τούρκους εκατό να σφάξω
TNT και τρινιτρόλη
Η δική μου άποψη είναι πως όλες οι απορίες, τα γιατί, η καχυποψίες και τα λοιπά
που έχουν προαναφερθεί είναι απολύτως φυσιολογικά και θα μπορούσα να πω έχουν γίνει συνήθειες που τόσα χρόνια ζούμε μαζί τους. Κι αυτό γιατί:
-γιατί λίγοι είναι αυτοί που το βλέπουν σαν χόμπι
-γιατί τα λεφτά είναι πολλά όπως λένεβ¦
-γιατί ο καθένα πιστεύει πως θα βρει τον θησαυρό και θα σωθεί
-γιατί ο καθένα πιστεύει ότι έχει μια δουλεία που του ανήκει
και δουλεύοντας την σιγά σιγά θα φτάσει στο τέρμα,
πράγμα κατά βάσει σωστό αλλά απ’την άλλη πόσοι είναι σε θέση να ξέρουν τι ψάχνουν και αν αυτό που ψάχνουν είναι εκείβ¦
-γιατί να βγάλω άδεια για μα δουλεία για να μαζευτούν άλλοι 200 μετά στο ίδιο μέρος και να γίνει τι, να τσακωθούμε μεταξύ μας;
-γιατί αφού τελικά τηρήσω τις διαδικασίες και φτάσω στο αποτέλεσμα
(λέμε τώρα) να δώσω τα περισσότερα στο κράτοςβ¦.
Είναι δικά του. Γιατί; Με ποια κριτήρια β¦
-γιατί η κατοχή ενός μηχανήματος σε κατατάσσει αυτομάτως σε μια σκιώδη κατηγορία ανθρώπων αμφίβολου ηθικής
Κι απ την άλλη ο νομοθέτης με τους νομούς του και όλες του τις απαγορεύσεις έχει καμιά σχέση με τον χώρο μας; Γνωρίζει τα πράγματα;
Και γιατί ορισμένοι εκπρόσωποι του να μην να είναι ¨χειρότεροι¨ από εμάς;
Διαβάστε στα γνωστά σαιτ διάφορες ιστορίες ανθρώπων που για να τους δώσουν την άδεια τους ζητούσαν στα χαρτιά που θα υπέβαλλαν να καθορίσουν και το σημείο 0 κι αφού έκαναν ότι τους ζήτησαν ως δια μαγείας στην άκρη θεού που βρισκόταν το μέρος βρέθηκε παρέα ανθρώπων την άλλη μέρα να σκάβει ακριβώς στο σημείο 0.
Ο άλλος πάλι, έχοντας την άδεια στα χέρια και εν μέσω εργασιών του εμφάνισαν να υπογράψει ένα χαρτί που έλεγε πως δεν βρήκε τίποτα. Κι όταν τους είπε ρε παιδία πως το ξέρετε αφού ακόμα είμαστε σε εξέλιξη αυτοί είπαν και να βρεθεί κάτι επισήμως έτσι θα πούμε και η μοιρασιά μεταξύ μαςβ¦
Είμαι σίγουρος πως παραδείγματα τέτοιου είδους δεν χαρακτηρίζουν τις αρμόδιες υπηρεσίες, δε μπορούν όμως και οι υπηρεσίες να χαρακτηρίζουν όλους εμάς ως ύποπτους.
Πείτε μου τώρα εσείς ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικοβ¦
Αυτό που μπορώ να πω εγώ είναι πως η λέξη και μόνο ΘΗΣΑΥΡΟΣ μαγνητίζει το βλέμμα ξυπνάει τα πάθη και γενικά από αρχαιοτάτων χρόνων μέχρι σήμερα ασκεί μια μυστηριώδη γοητεία στον άνθρωπο
Τόση που πολλές φορές μάλλον αυτός κυριεύει τον άνθρωπο παρά ο άνθρωπος αυτόνβ¦
Πιστεύω πως το πιο σωστό είναι αυτό που ειπώθηκε πιο πάνω αργά και σταθερά βήματα.
Ένα απ τα πρώτα βήματα που κατά τη γνώμη μου θα πρέπει να γίνει είναι να καταλάβουν ότι δεν είμαστε εγκληματίες.
Και αν και ελάχιστοι θα είναι οι τυχεροί που θα φτάσουν στο τέρμα πιστεύω πως όλοι δικαιούμαστε την χαρά του ταξιδίου χωρίς το άγχος και το φόβο μην κατηγορηθούμε για και γώ δεν ξέρω γιατι… -
Μοναχο σου χορευε και οσο θελεις πηδα , χιλιες φορες να τα φαει το χωμα παρα να δωσω ένα ευρω σε αυτους τους καραγκιόζηδες , μας εχουν φαει τοσα , να εχεις κανει τοσο τρεξιμο τοσα εξοδα και στο τελος να σου πουνε τα μισα δικα μας και τσιμουδιά , παρτε τα μονοι σας , δεν τους ανηκει τιποτα , τα παλιολαμογια !
-
Μοναχο σου χορευε και οσο θελεις πηδα , χιλιες φορες να τα φαει το χωμα παρα να δωσω ένα ευρω σε αυτους τους καραγκιόζηδες , μας εχουν φαει τοσα , να εχεις κανει τοσο τρεξιμο τοσα εξοδα και στο τελος να σου πουνε τα μισα δικα μας και τσιμουδιά , παρτε τα μονοι σας , δεν τους ανηκει τιποτα , τα παλιολαμογια !
βαγγελη, αν ειναι πολλα μονο ετσι θα τα χαρεις, 50/50.
-
κάνεις λάθος δεν είναι 50 - 50
έστω ότι βρήκες 1000 λίρες, 500 πέρνει το κράτος 500 εσύ
μετά τα βάζεις στην φορολογική δήλωση και λόγο ότι είσαι στην μεγάλη κλίμακα πια σου πέρνουν 40% φόρο συν 3% επιδομα αλλυλεγγύης πάμε 43% συν κανένα 2% φόρος επί τον άλλων εισοδημάτων που είχες αλλά επιδή ανέβηκες κλιμακα τα δίνεις πάμε 45%500λίρες χ 45% =225 λίρες
άρα εσύ πέρνεις 375 και το κράτος 725 :11_6_203:
Ένα βράδυ σκοτεινό
τις μπουκάλες μου φορώ
και πηδάω στο νερό
στην Τουρκία για να μπω
Τούρκους εκατό να σφάξω
TNT και τρινιτρόλη
Παναη φιλε μου παντα υπαρχει και θα υπαρχει καποιος τροπος να τα παρεις οπου κι αν ειναι , χρειαζεται εφευρετκοτητα , εξυπναδα , σχεδιασμος , αντιπερισπασμος , τολμη και θρασος…........και στο συνταγμα να ειναι τσολιας θα ντυθω και θα τα παρω...........ενα ειναι το προβλημα η επιβαιβεωση , ποτε κανενας δεν ειναι 1000% σιγουρος οτι ειναι εκει..........η τυχη ειναι με τους τολμηρους !!!!!!!