Bolek απλα ΜΗΝ γραφεις στο συγκεκριμενο θεμα.-
-
Νομιμότητα δοκιμαστηρίου(ων)
δεν πηστεβω οτη εδω ελλαδα θα μας αφεισουν εστο στα δοκιμαστηρια να κανουμε ερευνες. ΓΙΑΤΗ ? διοτη ολος ο ελλαδικος χορος ειναι απαγωρευμενος. Οπου Μεχρη 17μ βαθος η γη ανοικη στο κρατος. ΝΟΜΟσ Του Κρατους. Φαντασου να βρεθουμε Σεδοκιμαστηριο Οπου το καναμε μετα τα τσιπουρακια μας. ΚΑΝΑΣ φευγατος γυτονα να καρφωση οπου κανουμε το χαβαλε μας. Φαντασο να μας τη πεσουν 10 περιποληκα. Σχολια δικας ΣΑΣ> Αν τη ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ αναποδα γυρισουμε. θεπρεπε να ειμαστε πιο ΝΤΟΥΜΠΑΗ να τρομε με χρυσα κοταλια.
ΔΕΝ ΤΟ θελουν ομος αυτη που κυβρναν την ΓΕΑ. youde.γιωργη αποφασστηκε να γινει μια προσπαθεια συνσντησης η οποια ειχε ανταποκριση απο τους αρμοδιους
προσωρινα δεν ωφελουν σε τιποτε αυτα που γραφεις
τις προσωπικες σου γνωμες και απαισιοδοξιες ασε να τις εκφρασεις μετα το περας της -
Νομιζω οτι ο τιτλος ειναι λιγο Λαθος, δεν νομιζω να υπαρχει θεμα να νομιμοποιησω το λιοστασι μου που απλα εχω χωμμενα μεσα καποια αντικειμενα. Το θεμα γυριζει γυρω απο το αν ειναι νομιμα τα μηχανηματα που θα ερθουν να κανουν δοκιμες, στα δοκιμαστηρια παμε για να δοκιμασουμε τις δυνατοτητες των Μηχανηματων μας και οχι για να κανουμε παρανομη ερευνα, αυτο πρεπει να διευκρινιστη
υπαρχουν καποιες διαδικασιες λεων για την νομιμοποιηση των δοκιμαστηριων
ειναι ενα απο ταθεματα που θα συζητηθουν
εξου και η συναντηση
οσο αναφορα τα μηχανηματα που θα συμετεχουν εξυπακουεται οτι θα εχουν αδεια κατοχης -
Bolek απλα ΜΗΝ γραφεις στο συγκεκριμενο θεμα.-
Εξηγισε μου το λογο. Το θεμα ειναι δημοσιο. Και λεω τα στραβα μου. και τις αποψεις μου. Το Θεμα αυτο Σε κληστο κυκλωμα εναι. Μηπος βραχη κυκλωμα??? Καλα δεν θα γραψω αλλο αφου το θες. ΣΑΚΙ
η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ --- εμπιστοσυνη + συνεργασια
-
Νομιζω οτι ο τιτλος ειναι λιγο Λαθος, δεν νομιζω να υπαρχει θεμα να νομιμοποιησω το λιοστασι μου που απλα εχω χωμμενα μεσα καποια αντικειμενα. Το θεμα γυριζει γυρω απο το αν ειναι νομιμα τα μηχανηματα που θα ερθουν να κανουν δοκιμες, στα δοκιμαστηρια παμε για να δοκιμασουμε τις δυνατοτητες των Μηχανηματων μας και οχι για να κανουμε παρανομη ερευνα, αυτο πρεπει να διευκρινιστη
ο νόμος είναι ίδιος με τα ελεύθερα σκοπευτήρια, για να πας να ρίξεις πρέπει να έχει εκδοθεί πρώτα άδεια από την υπηρεσία (εδώ είναι απλό είναι η αστυνομία και είναι εύκολο) και πρέπει να έχουν δηλωθεί η σκοπευτές και τα όπλα που θα χρησιμοποιηθούν, ημερομηνίες και ώρες κτλ, σε κάθε άλλη περίπτωση είναι παράνομο!!!!
Ένα βράδυ σκοτεινό
τις μπουκάλες μου φορώ
και πηδάω στο νερό
στην Τουρκία για να μπω
Τούρκους εκατό να σφάξω
και άλλους τόσους να ρημάξω
TNT και τρινιτρόλη
θα τους πάρουμε την Πόλη. -
ο νόμος είναι ίδιος με τα ελεύθερα σκοπευτήρια, για να πας να ρίξεις πρέπει να έχει εκδοθεί πρώτα άδεια από την υπηρεσία (εδώ είναι απλό είναι η αστυνομία και είναι εύκολο) και πρέπει να έχουν δηλωθεί η σκοπευτές και τα όπλα που θα χρησιμοποιηθούν, ημερομηνίες και ώρες κτλ, σε κάθε άλλη περίπτωση είναι παράνομο!!!!
Δυστυχώς έτσι είναι!!!
Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!! -
διαβασε το ποστ 36
Το διάβασα οκ.αν θελεις μπωρεις να περιγραψεις πια ειναι αυτα τα θεματα?Γιατι εγω οπου και να κοιτάξω σημερα στην ελλάδα βλέπω παντού νομούς που μας κάνουν ανίκανους για το οτιδήποτε πάμε να κάνουμε.μας αφαιρουνε της ελευθερία του τροπου σκεψεις,της εφαρμογής της υλοποίησης,της ζωης…δεν το συνεχίζω γτ παει πολύ μακρια και θα βγω τελιος απτο θεμα.μωνο μια τελευταία ερώτηση.οι ιδιοκατασκευς που θα υπαρχουν εκυ θα ειναι νομιμες?και αν οχι πια η διαφωρα με της νόμιμες μια και κάνουν το ιδιο πράγμα?
-
Δυστυχώς έτσι είναι!!!
το δυστυχως που κολαει κωστα???
θα εκθεσουμε τα επιχειρηματα μας ωστε να εκδοθουν αδειες σε συγγεκριμενα ιδιοκτητα σημεια (δοκιμαστηρια ) και κατοπιν ελεγχου απο τις αρμοδιες υπηρεσιες και πιστευω οτι θα επικρατησει η λογικη. το μονο που θα εχεις να κανεις μετα ειναι να ειδοποιεις τις αρμοδιες αρχες και κατ αυτον τον τροπο και τα μηχανακια σου θα μπορεις να δοκιμαζεις και οι συναντησεις θα γινουν νομιμες και οι αρχες θα καταλαβουν οτι εχουνε να κανουνε με ενα οργανωμενο νομιμο υπευθυνο συνολο χομπιστων
εξαλου αυτο δεν αποζηταμε???
την νομιμοτητα???
αποψη μου ειναι οτι μετα την αναλαγη αποψεων θα επικρατησει η λογικη η οποια θα ειναι και ο θεμελιος λιθος για την δημιουργια ενος υπευθυνου συλογου
ειναι καιρος να αποδειξουμε και εμεις οτι εχουν να κανουν με ανθρωπους που αποζητουν την νομιμοτητα και γιατι οχι και την συνεργασια -
@Mikros:
Το διάβασα οκ.αν θελεις μπωρεις να περιγραψεις πια ειναι αυτα τα θεματα?Γιατι εγω οπου και να κοιτάξω σημερα στην ελλάδα βλέπω παντού νομούς που μας κάνουν ανίκανους για το οτιδήποτε πάμε να κάνουμε.μας αφαιρουνε της ελευθερία του τροπου σκεψεις,της εφαρμογής της υλοποίησης,της ζωης…δεν το συνεχίζω γτ παει πολύ μακρια και θα βγω τελιος απτο θεμα.μωνο μια τελευταία ερώτηση.οι ιδιοκατασκευς που θα υπαρχουν εκυ θα ειναι νομιμες?και αν οχι πια η διαφωρα με της νόμιμες μια και κάνουν το ιδιο πράγμα?
φιλε μου μου ζητας να σου απαντησω σε ερωτησεις σου που θα τεθουν ως θεματα στην συναντηση
δεν μπορω να γνωριζω απο τωρα τις εξελιξεις πριν συζητησουμε με τους αρμοδιους
εχει γινει καποια λιστα αλλα αν θελετε μπορουμε να ανοιξουμε ενα νημα με απορειες σας η προτασεις σας -
το δυστυχως που κολαει κωστα???
θα εκθεσουμε τα επιχειρηματα μας ωστε να εκδοθουν αδειες σε συγγεκριμενα ιδιοκτητα σημεια (δοκιμαστηρια ) και κατοπιν ελεγχου απο τις αρμοδιες υπηρεσιες και πιστευω οτι θα επικρατησει η λογικη. το μονο που θα εχεις να κανεις μετα ειναι να ειδοποιεις τις αρμοδιες αρχες και κατ αυτον τον τροπο και τα μηχανακια σου θα μπορεις να δοκιμαζεις και οι συναντησεις θα γινουν νομιμες και οι αρχες θα καταλαβουν οτι εχουνε να κανουνε με ενα οργανωμενο νομιμο υπευθυνο συνολο χομπιστων
εξαλου αυτο δεν αποζηταμε???
την νομιμοτητα???
αποψη μου ειναι οτι μετα την αναλαγη αποψεων θα επικρατησει η λογικη η οποια θα ειναι και ο θεμελιος λιθος για την δημιουργια ενος υπευθυνου συλογου
ειναι καιρος να αποδειξουμε και εμεις οτι εχουν να κανουν με ανθρωπους που αποζητουν την νομιμοτητα και γιατι οχι και την συνεργασιαΤο δυστυχώς κολλάρει στο ότι απαγορεύεται να κάνεις δοκιμές ακόμα και σε δικό σου χωράφι αυτονόητο ότι μιλώ για πεντακάθαρο από υποψία παλαιών!!!
Αυτό που γραφείς θα θέλαμε να αποφύγουμε!
την αντιμετώπιση αυτή θα πρέπει να την είχαμε όταν κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές!
Και αυτή είναι η μεγάλη αδικία σε σύγκριση με τα κυνηγητικά όπλα που σου επιτρέπει να κυκλοφορείς!
Τώρα με την υποψία ότι μπορεί να ερευνήσεις σου βάζουν ¨ταχογράφο¨Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!! -
Το πανηγυρι ειχε αρχισει απο το δοκιμαστηριο του Σιδερα που μπηκαν βιντεο στο youtube και μετα ολα τα υπολοιπα.προς θεου δεν ριχνω ευθυνες στο σιδερα απλα ετυχε να τα δουν καθως προσπαθουν να παρακολουθουν τις εξελιξεις.Μολις ειδαν τα βιντεο μετα απο δυο μερες δεχτηκα ενοχληση απο καποια συγκεκριμενα ατομα και μου ειπαν να αποσυρω τα βιντεο για δικο μου καλο.Ενημερωσα γι αυτο οσους μπορουσα.Γνωριζουν απο οτι καταλαβα πολλα και γι αυτο πρεπει να παρει τελος αυτη η υποθεση.Δεν ειναι δυνατον να επιτρεπουν την πωληση και απο την αλλη να μην μπορουμε να δοκιμασουμε ουτε τα μηχανηματα μας.Ελεος!!!!!!!
-
καλως η κακως κωστα αυτη που γραφεις ειναι η πραγματικοτητα γιαυτο και αναρτηθηκε το νημα
υπαρχει ομως μια διαφορα
οταν προτεινεις συγγεκριμενους χωρους για δοκιμαστηρια διευκολυνεις και τις υπηρεσιες
φαντασου να δηλωνε ο καθενας μας τον δικο του χωρο χωρο για δοκιμαστηριο πανελλαδικως ανεξαρτητως ας ειναι πεντακαθαρος οπως λες????
θα επρεπε να δημιουργηθει καινουργια υπηρεσια που θα ασχολουταν καθημερινως με εμας
δεν γινονται αυτα τα πραγματα
ας δεχτουν να φτιαξουμε 4…5 οργανωμενα νομιμα δοκιμαστηρια διασπαρτα σε ολη την επικρατεια σε πρωτη φαση και μας ειναι υπερ αρκετα
μελλοντικα και αξιολογοντας φυσικα την συμπεριφορα μας πιστευω οτι θα γινουν πιο διαλεκτικοι και προθυμοι να συζηταμε τα διαφορα προβληματα μας
καλως η κακως κωστα αυτη που γραφεις ειναι η πραγματικοτητα γιαυτο και αναρτηθηκε το νημα
υπαρχει ομως μια διαφορα
οταν προτεινεις συγγεκριμενους χωρους για δοκιμαστηρια διευκολυνεις και τις υπηρεσιες
φαντασου να δηλωνε ο καθενας μας τον δικο του χωρο χωρο για δοκιμαστηριο πανελλαδικως ανεξαρτητως ας ειναι πεντακαθαρος οπως λες???? -
Συχνά μιλάμε με το Υπουργείο πολιτισμού για δικές μας άδειες έρευνας αλλά και πελατών που επιθυμούν να λάβουν άδεια και ζητάνε βοήθεια.
Στη τελευταία συνομιλία, μου ανέφεραν ότι είδαν το βίντεο από τη συγκέντρωση στον Αγ. Κων/νο, και ότι θα έπρεπε πρώτα να είχε παρθεί άδεια για έρευνα, και τα μηχανήματα που παρευρίσκονταν να ήταν δηλωμένα.
Καταλαβαίνω πως δεν θα προχωρήσουν παραπέρα, αλλά αυτό είναι μια προειδοποίηση για μελλοντικές συγκεντρώσεις.Την επόμενη εβδομάδα θα τους επισκεφθούμε, μαζί με το διοργανωτή Τυρέμπορος, ή και άλλα μέλη αν επιθυμείτε, ώστε να βρούμε μία λύση μέσα στα όρια του νόμου, ώστε να δηλωθούν κάποια σημεία για παράδειγμα σαν χώροι συγκέντρωσης για νόμιμη έρευνα, να υπάρχουν δηλαδή νόμιμα δοκιμαστήρια.
Όταν θα πατε να τους ρωτήστε γιατι αλλαξανε τον προγουμενο νομο [τοτε που μπορουσες να κανεις ελευθερα ερευνα αρκει να μην ειχες μαζι σκαπτικα] οι νομοθετες που ειχαν κανει τον προηγουμενο νομο ηταν ασχετοι και αυτοι που εκαναν τον νέο είναι σχετικοι η μηπως παιζει κατι άλλο!
Φροντιστε οι προτασεις που θα κανετε να εχουν μεσα και οικονομικο συμφέρον προς το κρατος [αν και αυτό εμας δεν μας συμφερει] γιατι αν δεν εχουν οικονομικο οφελος δεν προκειτε να προχωρησει τιποτα
γι αυτό και αφηνουν ελευθερα να πωλουντε τα μηχανήματα επειδή από εκει εισπρατουν φορουςη δικια μου προβλεψει είναι ότι θα δωθουν υποσχέσεις προεκλογικα και μετα παπαλα! [μακαρι να κανω λαθος]
Καλη επιτυχια